za yamaha yzf r125 ,koji je bolji auspuh od ova dva: akrapovic ili giannelli??? koji daje motoru vecu snagu,brzinu i bolji zvuk ili vi neki predlozite...hvala.
Treba mi auspuh za Fiat Bravu 1.8 komplet sva 3 lonca.Našao sam u AP sportu oko 14 000 kažu da je tamo original a ja se ne razumem u to, tačnije ne znam ni ko prizvodi original pa mi treba pomoć,savet...
Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic
Zodijak
Pol
Windows 7
Mozilla Firefox 5.0
Da li jos uvek moze da se vozi sa gumama ˝All seasons˝ Na gumama koje su trenutno na kolima su 185/60/R14 je moze da se stave neke druge npr 175/65/R14 ili mora da su istih dimenzija?
Za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja..
Zodijak
Pol
Windows 7
Mozilla Firefox 6.0
Samsung Galaxy Ace S5830
Imam Citroen XM 2.0i (1991) i racunar mi konstantno prijavljuje Bonnet open iako mi je haubo uredno i pravilno zatvorena. Verujem da je neki senzor zakazao, ali cisto da priupitam ovde jel ima neko neku ideju, a pre nego sto automobil ostavim u rukama auto elektricara. Pozdrav.
Sekirom u glavu, a glava na panju, u krvavom stanju. Osećaj je ludi što ti neko sudi od običnih ljudi. Ko visoko leti taj nisko pada, čak i ako vlada. A ja sam samo tu da pružim podršku tvome dželatu!