Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: (p) Prodajem WoT (world of tanks ) account  (Pročitano 2123 puta)
18. Jul 2012, 13:23:00
Pocetnik

vecna KaPoKaBa

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava Подунавскa Област
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia e72
Sa extra tenkovima!
Nalog ima odlicnu statistiku i 11000 partija
2 premijum tenka t-25 i t-14 (oba tier V)
Is-7 (ruski tier X)
t-110e5 (americki tier X)
Is-4 (ruski tier X)
Objekta 704 sa 450 000 expa (sada kada bude izasao tier X ruski td dobicete i njega)
Objekt 268 (ruski tier VIII artiljerac)
T-54 (ruski tier IX medium)
Lorrain40t (francuski tier VIII medium)
Amx50 120b ( francuski tier VIII heavy)
t-32 (americki tier VIII heavy)
Account je od pocetka wot-a tako da imate pregrst mesta u barakama, kao i pregrst garaza.  
Sve tenkovi su skroz istrazeni i osim ovih francuza svi su elitni.  Na svim tenkovima stavljeni dodatni moduli.
Na nalogu je takodje 1. 5 miliona kredita i nesto zlata!

Ukoliko ima zainteresovanih javite se! Cena je  veoma fleksibilna i lako cemo se dogovoriti.  

Ime naloga necu reci jer je prodavanje naloga Protiv EULE Wargaminga i mogu dobiti ban .

Evo jedan screenshot garaze .

osetljivi podaci koji mi mogu naskoditi su zamraceni radi siigurnosti. Koristio sam obican windows paint .
Ozbiljnim kupcima ce sve biti dostupno na uvid.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2012, 14:27:55 od zaxus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 47
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia E52
koje je ime na accountu i kolko para trazis i kolko tacno zlata imas
« Poslednja izmena: 18. Jul 2012, 13:38:02 od shin6267 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

vecna KaPoKaBa

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava Подунавскa Област
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia e72
koje je ime na accountu i kolko para trazis i kolko tacno zlata imas

ja sam najmanje 50 eura potrosio na premijum (kupovinu golda ) tako  da onu ponudu sto si poslao sa osmehom odbijam .

Samo ozbiljni kupci molim vas. nalog je izuzetno dobar i mnogo je vremena utroseno na njemu, sto znaci da onaj ko je zainteresovan sa neku smesnu sumu novca ce sebi ustedeti mnogo vremena.

ali za ljubitelje matematike mozemo i ovako. 11000 partija svaka u proseku 10 minuta je ravno 110 000 minuta ili 1800 sati ili 75 dana igranja bez prestanka Smiley toliko ce neko sam sebi ustedeti! pa ko voli nek izvoli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.