2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 172
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кутак за необавезне спортске приче  (Pročitano 270462 puta)
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
mob
Samsung Galaxy Note 4
Не бих ја баш употребио реч урнисао. Имао је шансу Џошуа у 5 рунди, а у 6 Кличко. Да га је у тој 6 само још једном закачио победио би.

А што се снукера тиче рекао сам ти пре једном. Оно што те не занима заобиђеш га, али изгледа да је теби битно да само спамујеш па било која тема да је у питању.
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Urnisao ga je dzosua...petu rundu ne znam ni sam kako se izvukao klicko,posle se izduvao dzosua i skupljao snagu za kraj meca...urnisanje nije samo tuca eskivirao mu je jedno 10krosea i par puta zadnji direkt i posle je na kraju bilo sta je bilo...klicko je iz onog udarca morao da ga ubije,kada sam video da je preziveo znao sam da nema nista od klicka...jbg stigle godine plus sam se ja kladio na klicka...i da ne spamujem,samo sam listao kao degen trazeci temu boks i onda ispizdeh i napisah ono za snuker i tenis,mada danas se svasta naziva sportom
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Da, i ta nameštena farsa kojoj se diviš je sport, zamisli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Е а озбиљно, како и зашто неког снукер привлачи?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
mob
HTC Sensation
Zato sto ako ne neko nekad otisao na obican bilijar i video kako se igra i koliko je tesko igrati obican bilijar...i odes negde gde ima sto za snuker i vidis one dimenzije,plus ona pravila igre...i onda posle svega vidis kako igraju ovi ludaci i koliko je to ustvari savrseno i da je to vise umetnost nego sport,onda ti ne preostaje nista drugo nego da sednes,uzivas i divis im se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
jedno je igrati,a drugo je gledati...
volim da igram i odbojku,da igram tenis,bilijar,volim jbt i tablic da igram,ali da sednem i gledam kako par ljudi igra tablic ili snuker...pa da ga jebes,zanimljivo je koliko i bocanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
mob
HTC Sensation
U pravu si. Ja sam konj sto pokusavam da ti objansim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
ma kapiram ja sta ti hoces da kazes...ok to je razlog zasto ti volis taj sport,ja ti kazem da to i ne mora da bude razlog...ako nesto volis da igras ne mora da znaci da volis i da gledas taj isti sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Urnisao ga je dzosua...petu rundu ne znam ni sam kako se izvukao klicko,posle se izduvao dzosua i skupljao snagu za kraj meca...urnisanje nije samo tuca eskivirao mu je jedno 10krosea i par puta zadnji direkt i posle je na kraju bilo sta je bilo...klicko je iz onog udarca morao da ga ubije,kada sam video da je preziveo znao sam da nema nista od klicka...jbg stigle godine plus sam se ja kladio na klicka...i da ne spamujem,samo sam listao kao degen trazeci temu boks i onda ispizdeh i napisah ono za snuker i tenis,mada danas se svasta naziva sportom

za kladjenje imas,a za besplatan ulaz nemas a,a,a,a,a.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
danas se ide,eto prilike da i vi zaradite nesto  Smile svi 2 na vosu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 172
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.