Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 10:04:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kurt Cobain još živi  (Pročitano 9125 puta)
Pocetnik

"grunge is dead"

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Sony cmd-J70
zasto mislis da je tada bio smesan? niko nemoze da kaze sta bi bilo kad bi bilo, jer to verovatno nije znao ni kurt...
i ja ponovo, odgovorno tvrdim da je on bio poznatiji onda nego sada, i da je zbog toga normalno da je postao kultna licnost.
IP sačuvana
social share
"It's better to burn out, than to fade away."
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Neki shit
Ja ti kazem da nije bio poznatiji...nirvanina prodaja ploci je bila ispod prodaje Pearl Jam-a,GNR i metallice...takodje razni bendovi su se priblizavali cifri od 9 miliona...Nakon njegove smrti prodaja je skocila za 70%...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6630
Mislim da orangeweed nije hteo da kaze da su oni postali popularni sto su se ubili...vec su postali mnogo popularniji tada
evo ga covek koji je shvatio sta sam hteo reci...

@paraleni:
...Nikad nisi cuo za frazu "mlad si shvatices"...i ja sam u 20 godina,kao i mnogi od nas, mislio da sam najpametniji,imam svo znanje ovoga sveta,da slusam najbolju muziku i u istu se razumem nabolje,..zbog toga u potopunosti razumem tvoj stav , ali ako ti  kazem ponovo "mlad si shvatices"...bojim se da po 3 put neces raumeti sta sam hteo rec.Mogu ja da ti iznesem jos 1000 argumenata,ali ce to licicti na pishanje uz vetar....ocigledno ja i ti ne komuniciramo na istim talasnim duznama...
Kada budes objektivno poceo da sagledavas stvari...mozda i obavimo neku zdravu diskusiju...ovako je zamaranje cisto..

@eule
Negde duboko u tebi tvoja podsvest je shvatila sta sam hteo reci,sto se moze videti iz tvog post-a,ali izgleda da ti nisi...
Nije bitno sta se prica , vec je bitno da se prica....dobro ili lose, nema veze(kazu ne postoji los publicitet). Upravo je ta prica dovela do toga da ljudi mnogo vise znaju i cuju za pojedince nego sto su znali pre...a porast interesovanja je u tesnoj vezi sa popularizacijom..
.
.
......moracu za pojedince da pocnem da crtam...mozad na kraju i shvate...
..a kada smo kod argumenata..Darth vam je dao realni argument onoga sto sam ja hteo reci sve ovo vreme..
Ja ti kazem da nije bio poznatiji...nirvanina prodaja ploci je bila ispod prodaje Pearl Jam-a,GNR i metallice...takodje razni bendovi su se priblizavali cifri od 9 miliona...Nakon njegove smrti prodaja je skocila za 70%...
« Poslednja izmena: 20. Okt 2006, 17:59:55 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
@orangeweed14  :

ali totalno si mi smeshan shto kazhesh : "mogu ja da iznesem 1000 argumenata, ali ti necjesh shvatiti.. tako da mlad si shvaticjesh ima vremena"... choveche, pathetic, egoistig...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6630
@orangeweed14  :

ali totalno si mi smeshan shto kazhesh : "mogu ja da iznesem 1000 argumenata, ali ti necjesh shvatiti.. tako da mlad si shvaticjesh ima vremena"... choveche, pathetic, egoistig...
...ako imas cime da osporis moj post nemam nista protiv..a posto vidim da nemas nista pametno da kazes povodom toga , onda je mozda bolje da nisi napisao nista..

« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 18:46:42 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
@orangeweed14  :

...ako imas cime da osporis moj post nemam nista protiv..a posto vidim da nemas nista pametno da kazes povodom toga , onda je mozda bolje da nisi napisao nista..

sve shto kazhem cje biti pametnije od tvog : klinac, nauchicjesh... i 100% sam siguran da ja sa 20 god nisam kao shto si ti bio sa 20 god...tako da poz... i dosta offtopica...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6630
@paralerlni:
kada smo kod offtopica...kave veze ima ovaj tvoj predhodni post sa topicom?Ti sebi dajes za pravo da pises gluposti koje nemaju veze sa temom..a mi ne mozemo.Ako si postavljen da delis pravdu ovde(mod),onda to radi kako treba, pravila se odnose podjenako i na mene i na tebe..zato dokle god budes ti pisao off
i ja cu..
kao sada npr...jer  je ovo definitivno off..
Zato posto si tako pametan, sa svojih 20 , rado cu saslusati tvoje argumente kojima ces osporiti moje postove na datu temu i tako necemo pisati off..
a ako bas imas zelju da vidimo ko ima "veci" , ko dalje pisha stojeci,ko bolje poznaje muziku etc..postoji P.M...bicu ti na raspolaganju da me prosvetlis..

« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 21:32:19 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Neki shit
e od sada vidim li jos jedan post koji je nevezan za topic brisem...ako ce te da se raspravljate radite to preko pm-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
@paralerlni:
kada smo kod offtopica...kave veze ima ovaj tvoj predhodni post sa topicom?Ti sebi dajes za pravo da pises gluposti koje nemaju veze sa temom..a mi ne mozemo.Ako si postavljen da delis pravdu ovde(mod),onda to radi kako treba, pravila se odnose podjenako i na mene i na tebe..zato dokle god budes ti pisao off
i ja cu..
kao sada npr...jer  je ovo definitivno off..
Zato posto si tako pametan, sa svojih 20 , rado cu saslusati tvoje argumente kojima ces osporiti moje postove na datu temu i tako necemo pisati off..
a ako bas imas zelju da vidimo ko ima "veci" , ko dalje pisha stojeci,ko bolje poznaje muziku etc..postoji P.M...bicu ti na raspolaganju da me prosvetlis..

ovo moje dosta offtopica je znachilo dosta i sa moje strane.. nisam ja nishta uzeo sebi za pravo.. sorry darth, obrishi i ovo ako hocjesh...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ili ne.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 10:04:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.