Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:41:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zimovanje u Herceg-Novom  (Pročitano 1006 puta)
04. Dec 2006, 12:10:48
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U H.-Novom izdajemo dvije dvokrevetne i jednu trokrevetnu sobu. Prostor se moze iznajmiti i kao apartman. 
www.sobe-hercegnovi.users.cg.yu
Е-mail: smgs@cg.yu  ,  Тel: 088 323 640 ,  Мob: 067 274 128
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 4S 16GB
a sta ima zanimljivo u Herceg novom zimi?
jel mozda zaledjeno more, pa da se klizamo?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson 
lepo od vas sto ste nam ponudili da toplu srbijansku zimu provedemo na mediteranu....ali???...moracete mnogo vise da se potrudite da bi nas doveli i preko zime kod vas...obzirom da nismo nimalo fascinirani vasom ponudom zimi...ja sam recimo za varijantu zima u solunu, ili atini...sve to za isti novac...tamo ima bas sve...i nemoram da pazim dali cu uvece da sretnem pijanu grupu niksicana..pa im se slucajno nesvidi sto sam iz srbije,...ili sto imam lepu devojku...e to bi vec bilo gusto...o vasoj tradicionalnoj ljubaznosti nebih ovde...castn iizuzecima i profesionalcima...tu je sve ok..ali oni su u velikoj manjini....o kvalitetu vaseg smestaja koji vidim na fotografijama nevredi pricati...zar niste obavesteni da sindikalni turizam izumire??da danasnji gosti za svoj novac zele nesto vise??npr,novu posteljinu??a ne staro cebe sa belim carsafom??o novim toaletima i namestaju da negovorim...nemojte ovo shvatiti kjao losu nameru..jednostavno zelim da bar malo skrenem pzanju barem ovim putem...do tada idem u solun na novu godinu...
pozdrav svima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 5s
aj recu vam ja iskreno posto sam ja odatle i posto svaku novu godinu iz Ns odem u Hn na 20 dana al nebitno...

kocka

nije more zaledjeno Smile volio bih da jeste da naucim klizati

p.s ja cu ti ga zalediti (sub -zero) Smile

pa nema nista zanimljivo konkretno tek u februaru praznik mimoze a tada je vrijeme prelijepo kao da je vec proljece

sto se tice nove godine nista zanimljivo ja je ne slavim u hn nego idem u kotor na otvorenom

bude nekoliko hiljada ljudi,svaki kafic ima svoju muziku,niko ti ne naplati "svedski sto" od 30 do 40e kao ovi kafici po ns sto se sada reklamiraju a dobijes dva parceta sunke,tj dok se sve ne pograbi,sto hoces to i platis,alkohol je masu jeftin usput Smile

mornar

vidim da si imao bliski susret trece vrste sa niksicanima jbg batice cjeli nk dodje na primorije ljeti dok zimi nema niti jednog!

btw ni ja ih ne volim!

ne znam gdje si bio smjesten al ocigledno nisi imao srece kad toliko imas prituzbi

javi se neki drugi put kad budes dolazio

pa ces dobiti bolje,dosta bolje od toga,vjeruj mi,a mozda i za manje para.

toliko od mene

inace ovog clana sto je postavio oglas ne reklamiram naprotiv!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson 
aj recu vam ja iskreno posto sam ja odatle i posto svaku novu godinu iz Ns odem u Hn na 20 dana al nebitno...

kocka

nije more zaledjeno Smile volio bih da jeste da naucim klizatirazumemo se mi dobro...znas sta hocu da kazem...hn je mnogo lep grad...biser mediterana..velika razlika u odnosu na budvu ili nedaj boze sutomore...rose su mi omiljeno mesto..pravi raj...ima jos dosta toga tamo da se radi...da se razumemo ja volim i cg i nh...i nije mi bila namera da nekog omalovazavam...samo da oglasivacu skrenem paznju na kvalitet i cenu...zar nemislis da nudi vise nego los smestaj??kotor je ok..i zimi i leti..pretpostavljam da je za ng super...a za niksicane nemam komentar,...jos nisam sreo urbanu osobu odande...a za dobacivanje sam im vratio sa kamatoim u bg...samo sto tad nisu bili tako hrabri...pavijani obicni...sve u svemu kad budem hteo doci pitacu te za savet...hvala...

p.s ja cu ti ga zalediti (sub -zero) Smile

pa nema nista zanimljivo konkretno tek u februaru praznik mimoze a tada je vrijeme prelijepo kao da je vec proljece

sto se tice nove godine nista zanimljivo ja je ne slavim u hn nego idem u kotor na otvorenom

bude nekoliko hiljada ljudi,svaki kafic ima svoju muziku,niko ti ne naplati "svedski sto" od 30 do 40e kao ovi kafici po ns sto se sada reklamiraju a dobijes dva parceta sunke,tj dok se sve ne pograbi,sto hoces to i platis,alkohol je masu jeftin usput Smile

mornar

vidim da si imao bliski susret trece vrste sa niksicanima jbg batice cjeli nk dodje na primorije ljeti dok zimi nema niti jednog!

btw ni ja ih ne volim!

ne znam gdje si bio smjesten al ocigledno nisi imao srece kad toliko imas prituzbi

javi se neki drugi put kad budes dolazio

pa ces dobiti bolje,dosta bolje od toga,vjeruj mi,a mozda i za manje para.

toliko od mene

inace ovog clana sto je postavio oglas ne reklamiram naprotiv!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Da se ja nadovezem. ja ne bih toliko kukao na ovu ponudu. To izgleda sasvim korektno. Znam da ima puno bolje. Soba ko soba, slazem se da nije nista specijalno ali djeluje vrlo korektno i cisto. Pogled je vrhunski. Pogotovo ovaj decko iz Beograda ne bi trebao da se ljuti na ovakvu ponudu, jer sve je super u poredjenju sa smjestajem u Beogradu. Iznajmljuju se najstrasnije rupe po abnormalnim cijenama. Preporucujem mu da pokusa da iznajmi nesto negdje. Pa cak i hotelski smjestaj ne zadovoljava izuzev u hotelima vise kategorije. Spavao sam prije dvije godine u hotelu Rojal u centru i siguran sam da ni ucemu losijem nijesam niokad u zivitu boravio, tu su cak i carsavi bili iskrzani tako da se sticao utisak da su ga misevi bili pojeli. Morali smo prvo da operemo kupatilo pa da ga onda koristimo. Slazem se u tome da ima pojedinih slucajeva divljih gorstaka koji znaju da proviciraju Beogradjane i to mi je licno odvratno. I ja licno mnogo volim Beograd imam puno prijatelja tamo i cesto tamo odlazim. Medjutim pocinju da me izludjuju jedne te iste price oko toga kakav smjetaj. Pa nikad nije bio bolji pogotovo u poredjenju sda Beogradom. Opet kazem ima rupa, ali na CG primorju je mnogo ulozeno u privatni smjestaj tako da je tesko naci nesto da ne valja. Ti ces u samom Svetom Stefanu naci u avgustu vrlo kvalitetean apartman komplet opremljen i parking za 10 e po osobi. Mozda ces naci i u Grckoj  jeftino ali druze kad sacekaju u vanpasionu tu ti mrkne, znam ja to. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
sve nekako i da razumem...ali apartman na sv.stefanu u avgustu za 10e po osobi....???jeste ako staje 15 osoba u 15m2!!!!stvarno nerealno...inace vanpansionska potrosnja ove godine u cg je bila sasvim korektna...sto se tice cena ja nisam nezadovoljan...cista stvar..koliko para toliko muzike...dobro uvek kosta..samo se jezim sindikalnih smestaja po astronomskim cenama....a toga ima moras se sloziti samnom...primer-smestaj u dvokrevetnoj sobu u budvi iznad magistarale i autobus.stanice,sa zajednickim kupatilom,kuhinjom...22e????a o kvalitetu sobe da nepricam,stara stolarija,kreveti izdrndani,posteljina katastrofa+zatvorsko cebe...e to treba kaznjavati...ima i druga strana odlican smestaj za istu cenu iznad starog grada prema magistrali.pogled na more,nov namestaj,parking,posebno,wc,kupatilo,tv...za istu cenu sa ljubaznim domacinima..vidi se profesionalcima...isto vazi i za tvoj smestaj u bg...treba se truditi i imati srece...eto pa ako je jos neko za diskusiju u vezi ovoga neka nastavi...pozdrav svima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 15:41:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.