Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:11:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: P:Behringer UMX49  (Pročitano 934 puta)
14. Mar 2010, 13:15:23
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
:::Na prodaju:::
-Behringer UMX49 Midi Controler-

OPIS:

Ultimativni studio u kutiji: USB/MIDI kontroler
klavijatura s 49 dirki, sa USB/Audio Interface-om,
50 Software-skih instrumenata i Ableton Live Lite 4
BEHRINGER Edition programom.

Dodatne karakteristike:

# Velocity-sensitive USB/MIDI keyboard featuring 49 full-size keys and unbeatable programming versatility, real-time control and playability
# USB/audio interface to connect your instruments and mixer, etc. to your computer for recording and playback
# Powerful DAW software Ableton Live Lite 4 BEHRINGER Edition included
# Plug and play with Mac OS X and Windows XP
# 8 real-time rotary controls plus 10 assignable switches
# Freely assign MIDI control changes to the modulation wheel, volume fader and pedal port for ultimate flexibility
# Full 128 tone range via the octave shift function with multi-purpose LED status indication
# Separate MIDI Out allows controlling external samplers, synths and other equipment
# Runs via USB, batteries or a power adapter (not included)
# High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life
# Conceived and designed by BEHRINGER Germany

50 virtual instruments that allow you to rock straight out of the box. Hit the keys of a grand piano or take off with breathtaking synths, sound samplers etc.

Plug and play your software instruments or MP3 tracks and run them straight into your sound system with the included USB/audio interface. Or simply record your stereo tracks on your Windows or Mac PC.

Compose and record with Ableton Live Lite 4 BEHRINGER Edition. It’s the perfect solution that allows you to compose, record and remix your musical ideas. Jam with sounds or phrases and record your song on the fly

Slike:

Razlog prodaje:Samo sam je isprobao kada sam je dobio i od tad mi stoji u originalnoj kutiji u ormanu.Sad posto mi je potrebno prostora u ormanu, nemam vise gde sa njom,tako da moram da je prodam.Uz nju se dobija i USB kabal, kojim se povezuje za PC, i sve gore navedeno.Naravno dolazi u originalnoj kutiji.Nigde nije ogrebana,jer kao sto rekoh, samo je stajala u kutiji i samo je isprobana kako radi.

Slanje:Putem post express-a

Cena: 7500 din.
IP sačuvana
social share
Ja zauvjek bicu tu,
Zaklet na ljubav cekacu,
Reci mi gdje da nadjem te
I dolazim,dolazim zauvjek...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Nova cena:7000 dinara
P.S.Moguce su i neke zamene
IP sačuvana
social share
Ja zauvjek bicu tu,
Zaklet na ljubav cekacu,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Prodato...

moze LOCK  Smile
IP sačuvana
social share
Ja zauvjek bicu tu,
Zaklet na ljubav cekacu,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Apple iPhone 12, S21
[lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 07:11:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.