Na prodaju Zagg Shield folija za model Samsung Galaxy S II (i9100). Folija upravo stigla iz inostranstva, mislim da nema potrebe da objasnjavam, ljubitelji znaju da nema bolje zastite od ove. Stigle su dve folije jednu sam zadrzao za sebe, jednu prodajem. Folija je savrsena, za zadnji i za prednji deo telefona. Uz malo strpljenja svako je sam kod kuce moze namestiti, cak iako ostane malo vazduha ispod folije to ce se igubiti u roku od par dana zahvaljujuci tehnologiji kako je napravljena i onom spreju koji se dobija uz nju. To pricam iz iskustva zato sto sam je vec koristio na prethodnom galaxy S modelu i jednostavno ne postoji bolja folija od ove.
U originalnom pakovanju ide:
1. Folija za zadnji i prednji deo telefona 2. Krpica, ono gumeno za izvlacenje vazduha i lakse namestanje folije i sprej. 3. Uputstvo za postavljanje
Cena folije je 3000 din + troskovi dostave (150-200) din. Cena je korektna i fiksna, ovo prodajem bukvalno bez dinara zarade. Iz Vranja sam, bez problema mogu poslati post ekspresom bilo gde u Srbiji, placate pouzecem. Kontakt: 064/17-49-862 . Na ovom linku mozete saznati malo vise o navedenoj foliji:
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws