Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 10:32:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kupujem Air Max  (Pročitano 2137 puta)
07. Nov 2010, 17:20:13
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zivim u Kragujevcu,i kao sto znate vi koji ste odatle izbor patika je zaista los.Voleo bih da mi kazete da li neko zna nekog ili prodaje original nike air max patike?Sve radnje sam pretrazio ali model koji se meni svidja ne mogu da nadjem.Pozeljno bi bilo da ako neko prodaje ove patike Nike Air Pegasus 89 Berlin mi se javi,jer ih u Kg nema.Dakle zanima me samo original Air max,po mogucstvu da imaju ljubicastu boju na sebi sto vise,ako je neko slucajno naleteo u neku radnju u Kg i video ovake neka mi javi bio bih mu zahvalan.Zaista mi se ne ide u Bg za patike.
E da zna li neko da li postoji na primer deltin sajt na kome mogu da pogledam modele patika koje mogu da kupim u Kragujevcu ili eventualno da narucim?!Pozdrav svima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Sada ide roba iz Amerike sve orginal air max samo mi javi sta i kako i stize roba za 3 sedmice dole skoro tura krece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
dodji u bg i kupi original. vise ti se isplati nego da ti neko preko neta uvali fus  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Izgleda da cu morati...ovo sve same kopije sto se valjaju preko neta Smile Jel u Bg imaju dobre,brate ovde u Kg dobili neke novije modele skyline,onako nisu lose al 16000+ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ispo iz modu
www.sportvision.rs имаш их у Крагујевцу
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Izgleda da cu morati...ovo sve same kopije sto se valjaju preko neta Smile Jel u Bg imaju dobre,brate ovde u Kg dobili neke novije modele skyline,onako nisu lose al 16000+ Smile
I ja isti problem imam  Smile Nzm koje da uzmem,a i te sto su dobre su preko 15 000... Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Danas bio gledao,veruj mi da pola modela koje imaju na netu i pise da ima u Kg nemaju,dobili su jedan nov model i to je.Ja pitam kao vise necete dobijati,kontam ide zima,to je sto je kaze on ocemo za mesec dana,ko da ceka mesec dana patike:(

eedit:Pa da o tome ti pricam ove od 11990-14990 ne vrede ni 5000,mislim bar se meni ne svidjaju:(
« Poslednja izmena: 09. Nov 2010, 18:59:51 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
jao ljudi, imam ja te od 15, dvojka imao sam i skyline i mogu vam reci da ovi novi modeli nista ne valjaju! uzmite vi neke druge. ove jako brzo pucaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 4s
uzmite preko neta,iscimajte ove ljude sto mogu preko e-baya da vam donesu i uzmu neki procenat,ja sam tako pre dinu dana uzeo svoje a max 90 koje niko ovde nije imao fazon 70 dolara sam potrosio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Evo da se pohvalim,uzeo sam skyline black white pink-15990 ,patike su prelepe,okacicu slike malo kasnije cisto da cujem da li vam se svidjaju.Dodao bih da sam imao pre ovih air max 90 a posle njih skyline EU(koje su se pokazale kao vrlo dobre,ali malo neudobne),evo sad furam ove,e da dobio sam na poklon nike loptu:D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 10:32:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.