Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 08:58:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kuda veceras: Informacije o koncertima!  (Pročitano 328148 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Ušikana družina, Blind Business, Savska mafija, THC
+ special guest Marchello. DJ podrška DJ Boris Đubre.
Mesto: Studentski kulturni centar, Beograd (SCG) Vreme: 6. novembar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Nadplesni VJ i DJ duo "Zlo i naopako" i SKC predstaljaju:
Patty Smith and friends audio&video
Mesto: Studentski kulturni centar, Beograd (SCG) Vreme: Ponedeljak, 7. novembar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Sam Prekop & Archer Prewitt
Sam Prekop i Archer Prewitt članovi su legendarne čikaške grupe The Sea & Cake. Uporedo sa radom u grupi, razvijali su i solo karijere, a nisu zanemarivali ni svoju drugu strast – slikarstvo. Promocija solo albuma - "Who's Your New Professor" i "Wilderness" (oba za Thrill Jockey) i upoznavanje sa The Sea & Cake nasleđem. Pop muzika - u svom čistom i neiskvarenom obliku
Mesto: Dom omladine Beograd (SCG) Vreme: 13. novembar 21h
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Soul II Soul
Britanske dance/funk/soul zvezde. Njihov rad je devedesetih postavio standarde mainstream plesne muzike...
Mesto: SKC, Beograd (SCG) Vreme: 19. novembar u 21:00
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
MTV ADRIA: THE EXPLOSION OF FUN
Beogradski sindikat, Vrooom, V.I.P., Super s karamelom, Euforia, Bitcharke na travi, Magnifico (Si), Superhiks (FYRM), Skroz (BiH), Elemental (CRO).
Mesto: SKC, Beograd (SCG) Vreme: 29. novembar u 21:00
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sutra drugi koncert Masima
Njegova tajna veština

Sve one pomalo jugonostalgične i još uvek romantične sutra uveče u Domu sindikata očekuje još jedan koncert Masima Savića. I za drugi koncert karte su gotovo rasprodate, a Masimo je u međuvremenu nastupio pred Novosađanima i Požarevljanima, a večeras će i u Nišu. O izboru mesta u kojima je zakazao svirku, Masimo kaže:

- Tip sam koji se prilagođava svemu oko sebe. Apsolutno razumem bilo koju estetiku koja me okružuje u datom trenutku. Da li je neko mesto koje me dočeka estetski doterano ili ne nije - prihvatam tako kako je. Ni moj stan kada sam ga kupio nije iz prve izgledao OK. Trebalo ga je dugo sređivati i dugo ulagati da bi izgledao onako kako bih ja hteo. Ima nekih mesta koja su i arhitektonski i dizajnerski dobro rešena, ima nekih koja nisu, ali i to je za ljude - smatra Masimo.

Ovaj pevač, čija harizma ne bledi, prepoznatljiv je po neobičnim spotovima, međutim smatra da oni nisu presudni da pesma stigne do srca.
- Reditelji i kamermani koji rade spotove, a koji su užasno važni, tako me vide. To su ljudi koji mene tako doživljavaju i njihova percepcija određuje scenario. Ja više ne mogu i ne smem bežati od sebe, takav sam kakav jesam - kaže Savić.

A svi oni koji su, sredinom protekle nedelje, imali priliku da vide prvi beogradski koncert Masima Savića nisu požalili što su se našli u Domu sindikata, jer je većina prisutnih kraj koncerta dočekala na nogama. Već posle prve pesme, između Masima i njegove publike nastala je neka čudna magija koja je potrajala do kraja koncerta. Beograđani su čuli sve one pesme koje vole, "Sjaj u tami", "Stranac u noći", "Benzina", "Bacila je sve niz rijeku", "Loše vino", "Libar", "Stine", "Tajna vještina" ili "Za tvoje oči", a pozitivna energija očekuje se i na sutrašnjem koncertu.
O. S.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Utorak, 8. novembar
U Studentskom kulturnom centru nastupa britanski punk sastav Exploited.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Subota, 12. novembar
Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar nastupiće u Klubu Plastic. Podrška: DJ Boža Podunavac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Steve Wynn & Miracle 3 u DOB-u

Jedan od pionira američkog nezavisnog roka Steve Wynn i njegova grupa The Miracle 3 održaće 9. novembra koncert u Pogonu Doma omladine Beograda, na kojem će u okviru evropske turneje predstaviti novi album “Tick…Tick…Tick”.

Novi Wynnov album završni je deo “pustinjske trilogije” koju je započeo 2001. godine izdanjem "Here Come The Miracles", a nastavio 2003. albumom “Static Transmision”.

Lider nekadašnje kultne indie-rock grupe The Dream Syndicate predstavio je album "Static transmision" 2003. godine u Beogradu, takođe u DOB-u.

Wynn je započeo samostalnu karijeru posle raspada Dream Syndicatea 1989. godine. Ta grupa, nastala pod uticajem Velvet Undergrounda i Big stara, svojevremeno je na američkoj nezavisnoj sceni predstavljala psihodelični pandan R.E.M-u.

Tokom solo karijere, Wynn je objavio 11 albuma, a godišnje je održavao i po 150 koncerata.

Wynn je prvi put gostovao u Beogradu 1996. godine u Klubu studenata tehnike.

izvor: b92.net/kultura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Arto Lindsay u DOB-u

Američki muzičar Arto Lindsay, Njujorčanin koji je u proteklih desetak godina postao jedna od najvećih zvezda i najkreativnijih autora brazilske pop muzike, održaće koncert 24. novembra u Domu omladine Beograda (DOB), na kojem će predstaviti originalnu kombinaciju bosanove, gitarskog zvuka i moderne elektronike.

Lindsay je i jedan od najbližih saradnika Davida Byrnea, koga je uputio i otkrio mu tajne world muzike, koja je obeležila njegov novi umetnički smer posle Talking Headsa.

Rođen u Americi, a odrastao u Brazilu u vreme zlatnog razdoblja tamošnjeg tropicalia pokreta s kraja 60-ih, Lindsay je od povratka u Njujork do sada, svojim raznolikim kreativnim radom, izgradio status muzičara čije je stvaralaštvo istovremeno zavodljivo, izazovno i intrigantno.

Svojim novim triom (Micah Gaugh i legendarni bas gitarista Melvin Gibbs - Defunkt, Rollins Band), nastavio je provereni spoj brazilskog popa i njujorške avangarde, koji mu je doneo ne samo hvalospeve “Njujork Tajmsa” o “najboljem brazilskom pop albumu poslednjih decenija”, već i nagradu Latin Gremi u kategoriji najboljeg brazilskog savremenog pop albuma, koju je zaslužio producentskim radom na albumu Marise Monte.

Lindsay je počeo krajem 70-ih u "no wave" grupi DNA, koja je pripadala njujorškom kratkotrajnom pokretu nastalom kao reakcija na new wave, a pre svega na ispolirani synth pop Human Leaguea, O.M.D-ja ili Gary-ja Numana, pokreta koji je ostvario ogroman uticaj na kasnija događanja na američkoj andergraund rok sceni.

Radio je i u kultnim sastavima Lounge Lizards i Golden Palominos i sarađivao sa zvezdom novog džeza Johnom Zornom.

Samostalna karijera Lindsay-a obeležena je kako njegovim vlastitim albumima, tako i nezaobilaznim producentskim radom sa velikanima poput Byrnea, Laurie Anderson, Caetana Velosoa ili Viniciusa Cantuarie.

izovr: b92.net/kultura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 08:58:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.