Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 14754 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Nije simbol brzine ali od Dzerarda je puno brzi i bolju kontrolu lopte ima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Ne verujem da je puno brzi. . .ali Gerrard ima bolji sut,vise izdrzljivosti i snage a jos plus stigne da uradi neverovatan posao u odbrani. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo da se i ja uključim u raspravu Gerard-Lampard...

Mislim da je najbolji kriterij za poredbu slijedeći "mogu li njih dvojica igrat u zajedno istoj momčadi"?

Iskustvo iz reprezentacije pokazuje da ne mogu... Nažalost (po Engleze - što se mene tiče - super!!!) - ali to može bit posljedica lošeg pripreme od strane krelca Erikssona... ili možda posljedica engleskog načina igre koji ne trpi dva kreativca u istoj momčadi... u svakom slučaju:

Ja smatram da je Gerard polivalentniji igrač - u Liverpoolovoj momčadi koja je osvojila Ligu Prvaka Gerard je igrao praktički mezzopuntu (polušpic), ispred vezne linije - i taj posao je odradio vrhunski... plus toga posjeduje fantastičnu "moć ponavljanja" (izdržljivost), ima ogromna pluća, može trčat do prekosutra...

Što se tiče tehnike - mislim da je tu Gerard za nijansku jači (ali samo za nijansu)... što se tiče pregleda igre, također smatram da je za nijansu jači...

Lampardove najjače odlike su prvorazredan udarac i izvrsna izdržljivost (ima izuzetno veliki radijus kretanja), dok Gerard uz te dvije odlike, ima i sve ono gore navedeno, a Lampard je u tim segmentima igre malo slabiji od Gerarda

Eto.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Neznam koliko bolji sut ima Gerard od Kake, sad da li je izdrzljiviji neznam bash al' aj nema veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Evo da se i ja uključim u raspravu Gerard-Lampard...

Mislim da je najbolji kriterij za poredbu slijedeći "mogu li njih dvojica igrat u zajedno istoj momčadi"?

Iskustvo iz reprezentacije pokazuje da ne mogu... Nažalost (po Engleze - što se mene tiče - super!!!) - ali to može bit posljedica lošeg pripreme od strane krelca Erikssona... ili možda posljedica engleskog načina igre koji ne trpi dva kreativca u istoj momčadi... u svakom slučaju:

Ja smatram da je Gerard polivalentniji igrač - u Liverpoolovoj momčadi koja je osvojila Ligu Prvaka Gerard je igrao praktički mezzopuntu (polušpic), ispred vezne linije - i taj posao je odradio vrhunski... plus toga posjeduje fantastičnu "moć ponavljanja" (izdržljivost), ima ogromna pluća, može trčat do prekosutra...

Što se tiče tehnike - mislim da je tu Gerard za nijansku jači (ali samo za nijansu)... što se tiče pregleda igre, također smatram da je za nijansu jači...

Lampardove najjače odlike su prvorazredan udarac i izvrsna izdržljivost (ima izuzetno veliki radijus kretanja), dok Gerard uz te dvije odlike, ima i sve ono gore navedeno, a Lampard je u tim segmentima igre malo slabiji od Gerarda

Eto.
E zbog ovakvih komentara te cenim!Shaguar,Kaka se u segmentu fizicke pripljemenosti ne moze porediti sa Gerrardom!
« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 03:22:51 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne Mlinko one smajlije sam postavljo iz drugog razloga. Prvo zato sto sam sam rekao (2 ili 3 puta sigurno) da sam Kaku manje-vise greskom tu ubacio i drugo, zato sto sam takodje vise puta naveo da brzina i nije bitna za tu poziciju, da niko i nije nesto narociti brz i da bi trebali porediti druge kvalitete. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.