Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 09:31:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubavni problem  (Pročitano 5776 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
Da, vise ne znam ni sta da mislim. Iako ima 26god. Otac ga finansira, ovo je mali grad i sa njim zivi, pojma nemam. Tesko je. Mislim da nije dovoljno hrabar i da je sve uradio ishitreno.  Plasim se da gs pozovem jer znam da se neve javiti, i vrti me to je tacno, kad ja zovem on kulira, pa posle kad skonta on meme zove i ja potrcim odmah, to mrzim, ali ja ga volim zaista.  Jeste li imali ikada osecaj da vam nesto govori da i on/ona voli vas? Ja ga imam, poznajem ga, znam da me voli. Sad samo ne znam kada i ksko da mu podaljem sms i pitam da li zeli da pokusamo i izborimo se zajedno.. Iskulirace me i opet ce znati da ga volim i da mi se moze vratiti kad pozeli. Mrzim sebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
I da htela bih se zahvaliti osobi koja mi je poslala privatnu poruku, nadam se da ce videt ovo .. ovde sam nova, i ne znam kako mogu da odgovorim na privatnu poruku, ne nalazim tu opciju nigde i sva sam sad u haosu, ne znam gde mi je glava... U svakom slucaju hvala ti na savetu, mislim i ja da treba malo vreme da prodje, vec je proslo mesec dana.... njemu obicno treba malo vise vremena da shvati neke stvari, sve je jos sveze ( bar kod mene )  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 09:31:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ljubavni

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.