Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 23:03:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriterijumi i prioriteti  (Pročitano 22579 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
I meni je pao na pamet dok sam pisao, al to su rijetka bozanstva Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 

početak,za one kojima položaj ništa ne znači  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Ljudi imaju razne fetise... hranu za ego...

Moja hrana za ego je da odem negde, da kupim neku knjigu, da naucim da slikam i tako to... i ne smatram da sam skromna u tim ocekivanjima, jer mi je plan da imam 1000+ knjiga i da proputujem citav svet...
Drugima su titule, zanimanja, imovina, dobra kola, oruzje, ili sta li vec..

I to je OK...

Mene samo nervira kada se sve to maskira nekim imenom... kao sto je ljubav...
Ali malo ko ce reci da je u vezi iz interesa... mada postoje takvi brakovi, gde ljudi otvoreno znaju koje su im uloge...
Sta vise...mislim da takvi brakovi spadaju u grupu najpostenijih i najiskrenijih... s tim sto ne kriju da su zajedno iz cistog interesa....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Do juce jos niko nije spominjao ljubav.Do juce jos niko nije bio romanitk
Pa neko rece...zivot je cudan.I ego je mala rijec da bi iole bilo sta krupno znacio u njemu
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Ne vidim da veliki ego iskljucuje kvalitetnost osobe.

Jedan cova koji je ljudina, Musliman koji je spasio jedno 30-ak Srba (od toga i moje rodjake) u toku rata u razlicitim prilikama.
Inace ima fabriku i odlican posao a poceo u mladosti od apsolutne nule, siroce bio.
- je prilican egoista.
Prilicno je nabijedjen i hvalisav, sirov. Samo prica o onome sto je (zaista) uradio. Prica jest zanimljiva doduse, al je covjek egoista.
Ali ljudina, za filma, romana.

Problem je jalovi ego, blef, i poziranje.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2012, 18:02:24 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Tema ode bas tamo gdje treba biti...egoista.
Ego=egoista=narcis=covjek koji voli samog sebe.

Ljudi koji su takvi  zaslijepljeni su samim sobom i to se uveliko odrazava na njihovu licnost,jer ne trpe nekoga ko ima razlicite stavove,u svakom pogledu bolji od njih.Takvi obicno lijece sebe na racun drugih,pronalaze manu u svacijem uspjehu,ljepotu nazivaju pogrdnom jer nema njiove crte lica.U sustini da li je egoista ono sto jeste ili smo to Mi? Ko daje etiketu egoisti? Da li komsiluk uvijek odredjuje cija zena je kurva a cija nije?

Ako mislimo da egoistu ili narcisa pogadja to sta drugi misle,grdno se varamo.Takvi ljudi obicno cijene svoje mogucnosti,idu kroz zivot bez bilo cije pomoci,ne kradu zalogaj iz usta drugima,zive svoj zivot ne gledajuci druge.Tada se priljepi etiketa zato sto ne gleda utakmice,sto ne pije pivo u baru,sto umjesto svetkovina slavi rostilj sa zenom,sto dijete voza u kolicima,sto ne ide u kafancugu gdje svi ko krave locu,sto ne pjeva cinci-linci muziku.Da to su egoisti-narcisi,izabrali svoj zivot koji nije u skladu sa vecinom.
Uglavnom egoisti ili narcisi su mnogo bolji od nas,jer ne obracaju paznju na nas,dok mi se vazda bavimo njima.I ko sada tu dodje kao egoista,Mi sto nismo kao oni,ili Oni sto nismo kao Mi?
Normalan covjek nikada nece priznati egoisti ili narcisu da je bolji od njega.Cak nece niti pomisliti da takav covjek je samo realista.Zivi svoj zivot i veze nema kako drugi zive.

Za egoistu bih rekao samo jedno...prepisao negdje vec vidjeno.Ljudi se dijele na egoiste i one koji mrze egoiste,uvijek ovi drugi vole samo sebe.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
To sto cenis sebe ne iskljucuje to da mozes da budes i empatican tj. ne ukljucuje da si sebican coveculjak koga je briga za sve osim sebe. Postoji razlika...

Problem je jalovi ego, blef, i poziranje.
Upravo.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Tako je...ljudi koji cijene sebe nikada nisu zaboravili da cijene i druge,dok obrnuto je obrnuto.

To sto cenis sebe ne iskljucuje to da mozes da budes i empatican tj. ne ukljucuje da si sebican coveculjak koga je briga za sve osim sebe. Postoji razlika...

Iskreno volio bih procitati Marko gdje je tu razlika Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Pa postoji razlika izmedju egoiste i coveka koji jednostavno voli sebe. Egoista ili narcis je covek koji ima ogroman ego, koji obozava sebe i misli da je uvek i u svemu naj i kao takav je dosta tezak "za saradnju". Zamisli da imas zenu kojoj ne smes da uputis nikakvu kritiku jer ce u tom slucaju izbiti katastrofa. E, to ti je otprilke to.  Smile

Covek koji voli sebe je malo drugacija kategorija jer ne iskljucuje mogucnost da ceni i druge pa ce tako znati da ceni sebe i svoje osobine ali i umeti da prihvati kritiku vezanu za iste. U sustini je u pitanju nijansiranje ali razlika je velika.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Qtek 666
Citat
Zamisli da imas zenu kojoj ne smes da uputis nikakvu kritiku jer ce u tom slucaju izbiti katastrofa. E, to ti je otprilke to. 
Ček, ček, kritiku tipa?
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 23:03:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.