Jel ima neko taktiku za jedenje,ono,skineš prvo čokoladu sa dna bananice,onda sa gornje strane i onda ona sredina hehehhehehe
Moj covek :P :cry: sam se kad mi je mama rekla da su oni u starku sto probavaju nove stvari i testiraju nova cuda(probavaju recepte razne i itd...),pravili nekoliko bananica sa mlecnom cokoladom :shock: Ali posto bi cena bananica porasla mnogo,nisu hteli da uvode to u proizvodnju :( Bas bi hteo da probam jednu takvu 8-[
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Moze li mi neko reci da li su cokoladne bananice iz soko starka posne...znam da imaju cokoladu ali ako nije mlecna onda je ok,a opet ne znam od cega je ono belo...
Бананица од "соко штарка" је наравно без премца..., а до пре неких 18 година биле су добре и "сарабон" крем бананице... такође одличног укуса, чак је и паковање било доста софистицираније од штарковог..., браон непровидна фолија са сличицама банана свуда по њој... :chuckel: Да не заборавимо и бананице од суботичког "пионира"... :D
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.