Jaoo :chuckel: U starku mi radi mama,na odeljenju za smoki,i pricala mi je sta su sve nalazili u sastojcima u dzakovima,silosima i itd..,(udje golub pa se zaglavi,pacove,miseve,bube :chuckel:) :mrgreen: Al ipak nisam prestajao da jedem ni smoki ni bananice ni cokolade :chuckel:
:weirdface: :[5]: Bacio sam bananicu koju sam spremao da pojedem sada... :frown:
Inace ih obožavam :chuckel:
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 14:55:56 od Utopia »
Jaoo :chuckel: U starku mi radi mama,na odeljenju za smoki,i pricala mi je sta su sve nalazili u sastojcima u dzakovima,silosima i itd..,(udje golub pa se zaglavi,pacove,miseve,bube :chuckel:) :mrgreen: Al ipak nisam prestajao da jedem ni smoki ni bananice ni cokolade :chuckel:
Баш ти хвала за овај диван инфо. :shock: :evil:
a kad je kuci donosila po 2 kile bananica onda ti je bilo dobro 8) cim su uveli premetacinu na vratima - morala je nesto da ti kaze :mrgreen:
sad gad sam ovo procitao tesko da cu opet pojesti kilo bananica(mozda 3-4) :D
Ma opusti se... sta sve pricaju za suhomesnate proizvode... pa i pekarske proizvode... gde bi nam kraj bio :D onda se zapitamo da li ovi sto prodaju brzu hranu redovno peru ruke... sta se sve "davilo" po sokovima i pivu... itd itd itd :mrgreen:
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Ma opusti se... sta sve pricaju za suhomesnate proizvode... pa i pekarske proizvode... gde bi nam kraj bio :D onda se zapitamo da li ovi sto prodaju brzu hranu redovno peru ruke... sta se sve "davilo" po sokovima i pivu... itd itd itd :mrgreen:
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.