Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''UFO'' spoted in Knin ''Croatia'' - Exclusive  (Pročitano 1613 puta)
28. Apr 2007, 23:42:20
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
At 3:31 am 27 April 2007 a large shiny object was spoted levitating about 10 min on the skyline. "As I was walking home, I noticed a 'star' which was slightly larger then the others. I stopped for a minute and realized that it was changing it's shape. From an oval to a circle. It was shining very bright. A yellow object with a green outline. I couldn't believe my eyes. I used my cellphone to take two pictures. At first, I didn't really think it was an UFO because I don't actually believe in those things, but I'm not so sure any more." said the eyewitness, Damir Đuretić. The picture was taken in Knin (Croatia). It was also seen by some UK Pilots. You can read the article at www.theregister.co.uk (Image was taken by Cyber-shot™ Sony Ericsson’s 3.2 megapixel.

For large picture click here

Mile wide' mystery object hovers off Channel Islands

Two experienced airline pilots at the controls of separate flights have reported seeing a mystery object "up to a mile wide" hovering off the coast of Alderney on Monday, This is Guernsey reports.

Captain Ray Bowyer, 50, of local airline Aurigny, spotted a "bright-yellow light" 10 miles west of Alderney at about 3pm during a flight from Southampton while his aircraft was 30 miles from the island at 4,000ft.

He recounted: "It was a very sharp, thin yellow object with a green area. It was 2,000ft up and stationary. I thought it was about 10 miles away, although I later realised it was approximately 40 miles from us. At first, I thought it was the size of a [Boeing] 737.

"But it must have been much bigger because of how far away it was. It could have been as much as a mile wide."

Continuing his approach to Guernsey, Bowyer spied a "second identical object further to the west". He said: "It was exactly the same but looked smaller because it was further away. It was closer to Guernsey. I can't explain it. At first, I thought it might have been a reflection from a vinery in Guernsey, but that would have disappeared quickly. This was clearly visual for about nine minutes.

"As I got closer to it, it became clear to me that it was tangible. I was in two minds about going towards it to have a closer look but decided against it because of the size of it. I had to think of the safety of the passengers first. I'm certainly not saying that it was something of another world. All I'm saying is that I have never seen anything like it before in all my years of flying."

Bowyer described his sightings to ATC. Paul Kelly, 31, the duty air traffic controller at the time, said "nothing had appeared on his radar", but that he'd received a "similar report" from a Blue Islands pilot en route to Jersey at the same time. Kelly explained that as the pilot went past Sark he "described an object behind him to his left".

He continued: "The description was very similar to Captain Bowyer's and they described it as being in exactly the same place. But they were looking at it from opposite sides."

The Blue Islands pilot explained the UFO was 1,550 feet lower than his aircraft, which was at 3,500ft, so "both pilots placed it at the same altitude", Kelly added.

Regarding the radar blank, Kelly noted: "If the object was stationary, our equipment would not have picked it up because the radar would have screened it out."

http://life4tech.com/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=1
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nad Kninom jutros viđen NLO?

U PETAK u ranim jutarnjim satima nad Kninom je viđen NLO. Vijest o spektakularnom  viđenju objavljena je na engleskom internet portalu life4tech.com na kojem je čak objavljena i fotografija nepoznatog letećeg objekta.

Na fotografiji (gore) se vidi svjetleći objekt koji je jutros oko 3.30 sati desetak minuta lebdio na nebu nad Kninom. Isti je objekt kasnije tijekom dana navodno viđen na području Engleske.

Britanski The Register na svojim internet stranicama također izvješćuje o viđenju NLO-a koji su vidjeli piloti dvaju putničkih zrakoplova.

Isti izvor nažalost ne daje više podataka o viđenju nad Kninom, ali donosi prilično detaljan opis onoga što se događalo nedaleko obale otoka Alderneya. Najprije je jedan od njih svoje viđenje prijavio kontroli leta govoreći pri tom o ogromnom letećem objektu kakvog još nigdje nije vidio.

50-godišnji kapetan zrakoplova Ray Bowyer, pilot kompanije Aurigny, uočio je u zraku žarku svjetlost žute boje koja je nalazila na nebu 16 kilometara zapadno od Alderneya.

"Bio je to vrlo jasan, uzak žuti objekat koji je na sebi imao zeleno područje. Nalazio se na dvije tisuće stopa na kojoj je nepomično lebdio. Učinilo mi se da je od nas bio udaljen 16 kilometara, ali sam tek kasnije shvatio da je bio udaljen oko 60 kilometara. Najprije mi se učinilo da je velik kako Boeing 737 (oko 35 metara), ali zbog njegove velike udaljenosti siguran sam da je bio puno veći. Moguće je da bio velik oko kilometar i pol." - posvjedočio je Bowyer.

Nastavljajući let prema Guernseyu Bowyer je uočio drugi leteći objekt sličan objektu koji je vidio nekoliko minuta ranije. Objasnio je kako se radilo o objektu izgledom jednakom prvom NLO-u, ali koji se činio manjim jer je bio udaljeniji. Bowyer je pomislio kako se radi o svjetlosnoj refleksiji postrojenja vinarije u Guernsey, no zaključio je kako bi takva refleksija brzo iščeznula, dočim je taj objekt bio vidljiv čak 9 minuta.

"Što sam mu se više približavao to mi je postajalo jasnije da je objekt opipljiv. Dvoumio sam se da li da letim prema njemu kako bih ga bolje promotrio, ali sam zbog njegove veličine odustao od toga. Prije svega sam morao misliti na sigurnost putnika. Ne tvrdim da se radi o nečemu s drugog svijeta, već samo kažem kako nikada u svim svojim godinama koliko letim nisam vidio nešto slično" - pojasnio je Bowyer.

On je svoje viđenje prijavio kontroloru leta Paulu Kellyju koji na svom radaru nije primijetio nikakvu neobičnu letjelicu, ali je slično izvješće o NLO-u dobio od drugog pilota koji je zrakoplovom kompanije Blue Islands letio prema Jerseyju.

Drugi je pilot dao sličan opis letjelice nevidljive radarima, a isto tako je izvještaj o njenoj poziciji i visini bio vrlo sličan onoj koju je nešto ranije dao pilot Ray Bowyer. Međutim, dvojica pilota su letjela na različitim rutama zbog čega je njihovo izvješće o viđenju NLO-a vjerodostojnije.

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=345204
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
 Smile  kako vanzemaljci vole boje... sad plavo sad zuto, zeleno, crveno , sareno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Sensation
Moram priznati da je veoma zanimljivo. NLO spazhen u Kninu...   Smile
Al` ko zna, mozhda je F-117 Stelt pustio Disko mod.   Smile
Zovite Moldera i Skali.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Tesko je povjerovati u to... i ako sam veliki pristalica misljenja Erika von Danikena...  Smile

Ova svjetla su mi strasno smjesna. Postavlja se pitanje cemu, kakva je njihova svrha? Zasto do sad ni jedan NLO nije ovako svjetlio? Smile 
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Zasto meni ovo izgleda kao snimak one termalne kamere...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Meni to lici na termalni snimak mikrotalasne peci koja sprema hrcka...
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.