Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovski Albanci u punom sjaju - totalni javasluk na izborima fiktivne drzave  (Pročitano 17140 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Citat

Ja sam najveci kralj u univerzumu, jebem svaki dan 5 riba i imam kitu od 30cm.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
Па ако немамо ништа доле чему онда Бриселски споразум и захтев да Србија укине "паралелне институције"? Чему онда притисци на Србију када Србија више нема везе са Кометом? Како то да Србија врши притисак на косметске Србе, да изађу на изборе које не организује Србија на територијуи коју је Србија наводно изгубила?

Nista nema navodno, Srbija kao drzava nema dole vojsku ergo ne kontrolise teritoriju. Prosto ko pasulj. Dalje, izgleda da ne kontrolise ni sopstveni narod dole jer ne moze da utice politicki na njih, tako da o ikakvoj kontroli dole pricati je iluzorno.  

Kako Srbija vrsi pritisak na Srbe dole? Tako sto pregovara u njihovo ime?
Ti u stvari kazes da Srbija treba da prepusti interese na Kosovu u ruke Srba koji zive dole. I sad imas dole Srbe koji rade u interesu Beograda i pominju se kao najveci neprijatelji tamosnjeg naroda.

Hoce neko jebeno da se odluci da li je Srbija kao zemlja kojoj Kosovo i Metohija po Ustavu cini neodvojivi deo ima nekakav uticaj dole ili nema?!

Citat
Зашто Албанац до сада није био градоначелник Косовске Митровице, а сада мора да буде? Па што су Албанци бојкотовали наше изборе раније? То је тада било њихово право, али Срби немају иста права у односу на Албанце.

Ok, oni nece nama da izadju na nase, mi necemo na njihove i mirna backa. Znaci nikakav problem.

Cekamo trece poluvreme.

Citat
Дакле, једноставна логика, коју мислим и ретард може да схвати.

Kako si je onda ti skapirao, ostace misterija.

Citat
Дакле, држати косовски проблем замрзнутим док не дође повољан тренутак у ближој или даљој будућности и усресредити се на развој остатјка земље.

Sa ovim bih cak mogao i potpuno da se slozim. Ali

Citat
ganderoleg, uslov za EU je priznavanje Kosmeta kao drzave. Nasi politicari zele da udju u EU. Sam zakljuci sta je logicno.

Srbija je ocigledno postavila drugacije prioritete. Svidelo se to meni, tebi ili bilo kome ili ne.

« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 18:19:44 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ne bih to nazvao tako. Nije Srbija postavila drugacije prioritete nego je klika na vlasti to uradila.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Kliku je birao narod ove zemlje. Nisam ja nisi ti ali velika vecina jeste. Uzmi i prvu opozicionu stranku po glasovima DS pa se ciljevi jednako podudaraju.

Ovde dolazimo do konacne konfuzije, vecina bi htela da se jebe a da im ne udje. Niti da odustanemo od Kosova niti da odustanemo od EU i tu ukljucujem i Srbe sa Kosova. I neko povuce potez za koji misli da kompenzuje ta dva i opet se nikome ne svidja.

Sta mi koji kurac ocemo, pricam generalno za ceo srpski narod? Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 18:24:59 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Sto bi rekao moj profesor dr Savo Trifunovic, dok god imas da zaokruzis onda nista ne biras jer je pre tebe neko izabrao te koje zaokruzujes. Kada pocnes ti da biras nekog svog komsiju ili poznanika koji ce da te predstavlja, e onda ti odlucujes.  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Ako je komsija cestit, svakako ce odbiti kandidaturu  Smile
Jedino neku anarhiju da pravimo ne znam. Ili da cutimo i jedemo govna kad se ionako nista ne pitamo.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 18:34:26 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
To je prava demokratija, tako je u mnogim drzavama na svetu. Ovaj nas sistem je pogresan.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Nista nema navodno, Srbija kao drzava nema dole vojsku ergo ne kontrolise teritoriju. Prosto ko pasulj. Dalje, izgleda da ne kontrolise ni sopstveni narod dole jer ne moze da utice politicki na njih, tako da o ikakvoj kontroli dole pricati je iluzorno.  

Немају ни Албанци војску на северу Космета. Чак шта више они уопште немају војску (бар тренутно). Како се то уклапа у твоје размишљање?

Не контролише? Добро. Што си се онда толико узбудио око фрке на биралиштима територије коју Србија не контролише? Што се наша власт толико узбудила око ствари коју не контролише? Што прете људима које не контролишу?

Али ако не контролише у чије име онда она прави бриселске споразуме поводом ствари које не контролише?

Kako Srbija vrsi pritisak na Srbe dole? Tako sto pregovara u njihovo ime?
Ti u stvari kazes da Srbija treba da prepusti interese na Kosovu u ruke Srba koji zive dole.

Па зар ти управо ниси рекао да Србија не контролише Косово? Ако не контролише ко јој даје право да преговара у име људи које не контролише?

Hoce neko jebeno da se odluci da li je Srbija kao zemlja kojoj Kosovo i Metohija po Ustavu cini neodvojivi deo ima nekakav uticaj dole ili nema?!

Брате, то ти треба да одлучиш сам са собом. Ја само изводим апсурдне пооследице из твојих сопствених ставова. Ако Србија има утицај тамо, онда не може да тражи од Срба да прихвате шиптарске институције и изборе (које сама Србија не расписује) под изговором да Србија нема утицај.

Ако Србија нема утицај доле, ко јој даје право да намеће вољу људима које не контролише?

Тврдиш да је Косово изгубљено, али влада оптужује ОБРАЗ, ДСС и сличне, који по томе имају већу контролу над Косметом него влада Србије и Алек.

Ok, oni nece nama da izadju na nase, mi necemo na njihove i mirna backa. Znaci nikakav problem.

Cekamo trece poluvreme.

Супер... Smile

Sa ovim bih cak mogao i potpuno da se slozim. Ali

Citat
ganderoleg, uslov za EU je priznavanje Kosmeta kao drzave. Nasi politicari zele da udju u EU. Sam zakljuci sta je logicno.

Srbija je ocigledno postavila drugacije prioritete. Svidelo se to meni, tebi ili bilo kome ili ne.

Већ сам поставио:

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/nikolic:-ako-kosovo-bude-uslov-odustajemo-od-eu_347603.html

Citat
"Ako nam zvanično postave uslov: Evropa ili Kosovo - odustaćemo od evropskog puta. To sam govorio u kampanji i moj narod ne bi bio iznenađen ako bih to predložio", rekao je Nikolić u intervjuu Večernjim Novostima.

Дакле, није ништа Србија поставила, већ групица превараната који су дошли на власт са потпуно супротним програмом од онога који сада пропагирају.

« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 18:39:12 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
To je prava demokratija, tako je u mnogim drzavama na svetu. Ovaj nas sistem je pogresan.

Zato sam ja lepo bio za onu ideju da na referendumu glasamo za ili protiv Briselskog sporazuma. E onda ne bi mogli da se vadimo na Dacica, Vucuca, Kostunicu, Dinkica, Kurca, Palca.........

Citat
Ако Србија нема утицај доле, ко јој даје право да намеће вољу људима које не контролише?

Citat
Па зар ти управо ниси рекао да Србија не контролише Косово? Ако не контролише ко јој даје право да преговара у име људи које не контролише?

Ako nesto ne kontrolise onda nije njegovo. Ako nije nejgovo onda je tudje. If ju nou vat aj min. To je poenta cele price, ja se tu nista ne pitam Smile

Citat
Ако Србија има утицај тамо, онда не може да тражи од Срба да прихвате шиптарске институције и изборе

Pa trazi. Znaci da moze. A posto je ne slusaju znaci da nema uticaj. Dedukcijom lako dolazimo do odgovora.

Citat
Али ако не контролише у чије име онда она прави бриселске споразуме поводом ствари које не контролише?

Ocigledno se zajebala. Pogresi covek.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 18:46:41 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
 Smile

Haha, cak ni Ceda Jovanovic ne veruje rezimu da iza lomljenja glasackih kutija stoji DSS:

http://www.nspm.rs/hronika/cedomir-jovanovic-lokalni-izbori-na-kim-jos-jedan-zajednicki-poraz-srpskog-naroda.html

Citat
"Vrlo dobro znam na šta je spreman Marko Jakšić i koliko su jaka ekstremna uverenja na severu Kosova, ali nema smisla od Koštunice, koji je oduvek bio nesposoban za bilo šta osim za jalovu kritiku, praviti nekoga ko je srušio Srbiju na Kosovu", smatra Jovanović.

Smile

« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 18:57:42 od erik81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.