Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 22:20:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да можете гласали бисте за...?
Косово
83.3%  (10)
Пречицу ка ЕУ
16.7%  (2)
Ukupno glasova: 12
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косово или ЕУ?  (Pročitano 7179 puta)
20. Maj 2005, 01:20:27
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Пошто се полако почео да предочава план САД-а и света за Косово који каже независност и пречица ка ЕУ или копање у месту још пар година..

Мој став је Косово као део Србије, не треба ми таква Европа која од мене захтева да дам своју територију.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
svetska politika je surova stvar
jedno je sta bismo mi voleli a sasvim je drugo sta ce biti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ма ок, али када би постојао као неки референдум за грађане Србије, зашта би ти гласала?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
referendum je tajan tako da ces, u skladu sa tim njegovim pincipom, na zalost, ostati uskarcen za moj odogor na ovo pitanje
o ovakvim pitanjima ne moze ici samo srcem vec se mora i glava ukljuciti u proces donosenja odluke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nema logike samo pitanje.
Sta je bolje?
Kosovo na kome ce sukoba biti dokle god ne bude jasno podeljeno ili deo kosova koji ce sa nama uci u uniju...
Jedna stvar je fakat... niko te ni ne pita sta ti hoces ni sta bi ti ili ja odlucio...
Mi mozemo u Evropu uci pre ili kasnije, milom ili silom, sa malo privilegija ili bez privilegija... big fish eat small ones
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
наравно, него поента је шта ви мислите да је најбоље.. није ово буквално референдум Smiley

и оф корс, да ми ситна риба нећемо ништа о томе одлучивати..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mir i napredak.
Sa celim kosovom ili bez dela, ne mogu da kazem da mi je svejedno, ali imam svoje prioritete.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
и то би била друга опција? ЕУ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
Ne bih uopste glasao, jer je to lazna dilema, ne vidim zasto ne bi bilo i jedno i drugo...A ako nam neko bude ponudio takvu kompenzaciju, ja sam da se mi lepo zahvalimo na ponudi i da kazemo da ne mozemo da se odreknemo naseg dela teritorije, ali da smo spremni da izgradjujemo institucije, unapredjujemo drzavu u svakom pogledu, doprinosimo stabilnosti u ovom delu Evrope i da cemo to da radimo iskljucivo zbog zelje da zivimo normalno i u miru sa svima, a da bi voleli da taj nas napredak podelimo sa svim clanicama EU!
Znaci ne treba reagovati naglo i inadzijski, vec to treba onako diplomatski upakovati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Jace ribe jedu slabije i to samo jednom. Ali postoje i manje ribe koje vece ribe ne mogu pojesti, zao mi je sto Srbija nije sposobna da bude jedna od tih manji riba kao sto su Grci i Jevreji. Naravno da mi je zao sto celo Kosovo nece biti u sastavu Srbije. Ali svakako da bih na referendumu glasao za EU, jer je to prioritet ove drzave ako zeli obezbediti bolju buducnost svojih gradjana, pre svega gradjani su duzni da joj daju podrsku, a ne da je opstruisu. Nu gubitak Kosova gledam to ovako : Na sred prometne ulice ispustite neku vrednu stvar prilikom prelaska, a kamion vam ide u susret, i vi se vracate da pokupite tu stvar rizikujuci zivot. E Srbija ako odbije EU bice kao taj koji se vraca da pokupi stvar, tj zadrzavanjem Kosova, a ne ulaska u EU preti nam crno doba, najcrnje do sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 22:20:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.