nakon duuuugo vremena se vracam bureku.. iskreno neznam zakaj sam prestao dolaziti..al to nije vazno.. vidim izgled se puno promijenio..nije lose.. al pitanjce..prije je bila tema sa java igricama na forumu mobitela... al di je sad? pretraga mi nes steka pa nemrem pretrazivat.. inace..vracam se bureku tebi..tebi na (zidine grada) neznam kaj da ubacim ovdje
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ahaaa razumijem..da nebi neko prijavio tu pirateriju i tako ti placao globu..kuzim..kuzim.. znaci morat cu kupovat orginale igrica fala na tako brzom odgovoru..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!