Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 23:24:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Бановање  (Pročitano 1508 puta)
09. Dec 2006, 09:01:09
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k310i
Видим да је овде постављено ко је банован,али не видим обавештење зашто.Било би добро да и ми који не познајемо проблематику знамо зашто је неко банован.Да се поставе неке теме у којима је он на пример неког врђао и сл.Да и ми видимо да је он са разлогом банован.Тако исто може и неко други да буде банован, а и да не зна зашто.То што некога модератори опомињу не значи да је он нешто прекршио.Мислим да је овде само дедна страна у праву.Ако неко од модератора некога опсује и сл.не може бити банован али зато свако други може.Са чим се не слажем ако постоје правила за нас тако треба да постоје и за њих.Сад ће те и ово да закључате јер вам се не свиђа.Овде је дозвољено да се каже само оно шо треба.И молим вас не мој да је закључате већ ајде да поразговарамо.Мислим да има још мојих истомишљеника.Ако сте профенионални форум онда треба и да чујете шта други мисле о вама али у негативном смислу а не само похвале да слушате.А оно што вам се не свиђа да избаците.Ево ја сам спреман на дијалог.А ви?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ja cu da ti odgovorim konkretno za sport,gde sam moderator.Koliko znam,do sada je samo jedan deckic banovan i to zato sto je bio mnogo nevaljao - narodski,jebao je mater nekim pripadnicima nekih ex-yu drzava,vredjao neistomisljenike i nevidjeno smarao...Smaranje je dozvoljeno ali preko prva dva prekrsaja se prelazilo vise od 6 meseci uz povremene neuspesne pokusaje da se doticni urazumi...Ja ne razumem kolika covek mora da bude pizda da bi vredjao nekog preko interneta... Smile

Verujem da je slicno i sa ostalim delovima foruma,jebem li ga...Koliko sam primetio za ovih godinu i jace,niko se ne lozi na "banovanje" sto,opet,tebe ne sprecava da mislis drugacije Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
a sa druge strane postoji pravilnik...zasto je neko banovan moze iz toga da se zakljuci...
dokle god nikoga ne vredjas i sve je neka zdrava ze.ebancija prolazi...
opet ako vredjas(a to se zna i vidi kako) treba da izletis...
dozvoljeno je psovanje,naravno kroz zezanje...

joco,iskreno,ni ne zanima zasto je neko banovan.zato sto iskreno mislim da moderatori ovde dobro rade svoj posao..
sem toga bar 3 puta prvo opomenu..
tako sam ja barem videla

joco Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Citat
Видим да је овде постављено ко је банован,али не видим обавештење зашто

Ima razlog zasto je banovan...Udjes u tu temu i vides zasto je banovan....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k310i
Да али зар не би било лепше да се човек не обазире на то што му неко нешто говори.Зашто то примати лично.Ја сам лично овде добио много увреда али ни једну нисам пријавио.Већ их подносим,јер онај који ме врећа је све рекао о себи тиме а ја да се спуштам на његов ниво не пада ми напамет.Зашто да га пријавим.Зар не мислите да неко може да пријави увреду само зато што је он умислио да је то увреда.Шта значи бити увређен.Ако ја навијам на пример за звезду а неко за неки др тим.И нон стоп причам у суперлативу за њу јер то увреда за оног ко за њу не назива.Ја мислим да је проблем више у оном у који је уврежен него у оном који вређа.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Pise razlog kod svakog slucaja.
Nema apsolutno nikakve potrebe da bilo sta vise od podataka stoji sem onoga sto i onako pise.
Sto se tice slusanja druge strane, druga strana biva upozorena, ako se i dalje ponasa nedolicno biva izbacena.. njeno misljenje od tog trenutka zaista nikog od nas ni na koji nacin ne zanima.
Svi do sada banovani korisnici, izbaceni su sa debelim razlozima, i svi buduci ce biti.
Lock
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 23:24:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.