[Burek Blablaonica ~ Offtopic carstvo] Dakle bivsi chat forum je ugasen posto vec duze vreme chata nema, a kad ga bude reaktiviracemo ono sto treba. Otvoren vam je offtopic forum u kome mozete do mile volje chatati sa ljudima.
U forum su iz lobotomije prebacene sledece teme: 1. Off Topic Chat Room[Netemanje] 2. Kakav vam je bio dan? 3. Ko vas je danas iznervirao? 4. Odjavnica
I iz buvljaka 1. Sta imate na sebi dok citate ovo? 2. Sta imate na sebi dok citate ovo? [locked] 3. Sta trenutno osecate? 4. Sta ste radili proteklih 24 h?
Eto toliko Cisto da se ne zbunite gde su vam teme. 1. Lobotomija je za igre bez granica, pa tamo postavljajte takve teme jer one ipak imaju neki smisao. 2. Buvljak je za neke opste teme i rasprave koje nemaju svoj zasebni forum
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 19. May 2007, 04:37:40)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo