Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:10:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oprezno s isticanjem dečka ili devojke  (Pročitano 650 puta)
23. Jun 2006, 12:18:46
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Oprezno s isticanjem dečka ili devojke

Žurka. Karaoke žurka, recimo. Pomalo neočekivano i za same sebe, s drugom ili drugaricom postali ste zvezda te žurke. Imate dobar glas, umete da pevate, imate i zabavan nastup i odjednom shvatite da vam svi tapšu i da svi gledaju u vas i da su, barem u tom trenutku, svi srećni što ste tu i što mogu da uživaju u vašim pevačkim sposobnostima. Super! Onda počnete da gledate oko sebe i vidite da vas i vaš dečko ili devojka srećno gledaju. Dođete na "briljantnu" ideju: zašto biste samo vi uživali u super osećaju da vam svi tapšu, zašto u takvom istom osećaju ne bi uživali i vaš divni, božanstveni, fenomenalni (dodajte još nekoliko atributa po izboru) dečko ili devojka? Poneseni idejom, smesta pred svima objavite da postoji neko ko je u ovoj vrsti pevanja mnogo bolji od vas (zapravo, nemate pojma da li vaš dečko ili devojka uopšte umeju da pevaju, ali pošto su savršeni, verovatno umeju) i da će ih sve zadiviti svojim umećem. Nakon nekoliko trenutaka da podignete tenziju, izrecitujete ime svog dečka ili devojke.

Treba li reći koliko je pogrešno uraditi ovako nešto? Pošto se takve stvari dešavaju na žurkama, verovatno treba. Šta je toliko loše u tome da vaš dečko ili devojka pevaju na karaoke žurci? U principu u tome nema ničeg lošeg - ukoliko oni sami žele da pevaju. Ako ne žele, definitivno je pogrešno terati ih na to.

Međutim, oni su toliko stidljivi da nikada to ne bi uradili sami od sebe, mora neko da ih dovuče do mikrofona i superlepkom im zalepi mikrofon za ruku, inače ništa neće uraditi! A umeju da pevaju! Šta s tim što umeju? Ako je njima neprijatno da se na takav način eksponiraju, to je njihova stvar; imaju puno pravo da ne pevaju ako im se ne peva. A još ako njihove sposobnosti nisu baš onakve kakve vi, tako zaljubljeni, verujete da jesu, onda ste voljenu osobu dovlačenjem pred mikrofon naterali da se izblamira pred svima koji su na žurci. Možete očekivati da se vaš dragi ili vaša draga - i to s punim pravom - i te kako naljute na vas.

Šta je trebalo da uradite? Apsolutno ništa. Super je što ste vi pokazali svoje pevačke talente, i super je ako zbog toga uživate u zasluženoj pažnji i pohvalama - a svog dečka ili devojku pustite da se sami oprobaju, ako to žele. Ukoliko ne žele, njihova stvar.

Naravno, pevanje je bilo samo primer. Ma koliko bili zaljubljeni i ma koliko sebe smatrali fanom svog dečka ili devojke koji se bave nekom umetnošću ili sportom ili naukom, nemojte ih "dobrovoljno" prijavljivati ni za šta. Pustite ih da se sami jave ili ne jave - taj izbor je na njima, a ne na vama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
pa dobro..ovo sam znala i sama..hehehehe..salim se...nije stvar samo u karaokama.Uopste poenat je u tome da partnera ne treba forsirati ni u cemu, narocito ne u javnosti.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o njemu/njoj, pa cak i umece u karaokama, mozete sto rece u tekstu zahvaliti se na aplauzu skrenuti paznju SA sebe prici svom momku i sapnuti mu da niko ne cuje, a sto se ti ne oprobas?ako hoce,super, ako nece..ne mora..nisu svi bogom dani za sve..i nemaju svi ista interesovanja..nekima smeta da budu u centru paznje..nekima ne..ja licno mrzela sam kad odem negde sa momkom a on pocne ej a zasdto ne uradis to ili ovo..i onda svi bleje u mene i ocekuju reakciju..to mrzim..ako imas nesto da mi kazes, kazi meni..ne svima..i tu je kraj..i da sam htela, onda necu, sta god da je u pitanju... Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:10:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.