Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Konkurs za moderatore  (Pročitano 18298 puta)
25. Apr 2005, 05:26:03
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ovako, posto je jasno da moderatori generalno nisu radili svoj posao, i u ovakvom sastavu ga nece ni raditi otvaram konkurs za njihove pozicije.
Trenutno maltene niko nigde nije postavljen, ovo sto ima, postavljeno je samo radi testa foruma.
Takodje , ocekujem od starih moderatora da se ovde izjasne da li zele i dalje da budu moderatori i na kojim tacno forumima i dali su spremi preuzeti na sebe obaveze koje taj status nosi

Obaveze:
- Da redovno dolaze na forum. Ne mora 7/7 dana nedeljno, ali da ne bude ni 2/7.
- Da u forumima koji su im povereni odrzavaju diskusiju na nivou, da prate sve teme i da ako imaju nesto reci odgovaraju na njih.
- Da sprecavaju vredjanja medju clanovima i da svako vece ekstremno ponasanje prijave supermoderatorima i administratorima na pravom mestu za to.
- Da ako ce odsustvovati vise od par dana prijave u za to predvidjenoj temi na za to predvidjenom mestu koliko ce otprilike odsustvovati ne bi li neko preuzeo privremeno da se stara o njihovom forumu - forumima.
- Da odrzavaju diskusiju na nivou na svom forumu, te ako je forum malo usporio, da ga ozive. Ako nemaju ideja, imaju gde pitati.
- Da ako dodju do zanimljivih tema i tekstova vezano za svoj ili forum svojih kolega, objave. Izvore za tekstove ce imati na za to predvidjenom mestu u kutku za moderatore.

Uslovi koji se moraju ispuniti
- Moderatori mogu biti samo clanovi sa vise od 500 poruka.
- Moderatori moraju imati potrebna znanja za forum koji zele uzeti pod svoje uredjivanje.
- Moderatori se moraju dogovarati sa svojim kolegama, ako ih vise odrzava jedan forum.

Savet
- Ako se odlucite da se prijavite.. prijavite se realno, shodno vasim sposobnostima i slobodnom vremenu. Nemojte preterivati sa brojem foruma.
- Za zabavne i offtopic forume lako ce se naci moderatori, a i u vecini foruma njihov posao je boza, traze se pre svega moderatori za malo strucnije teme.

To je otprilike to, prijavite se ovde, a ako bude bilo ikakvih problema, dogvoricemo se na private.
Stari moderatori koji se ne jave u roku od 7 dana, morace ponovo da zarade svoje funkcije
« Poslednja izmena: 08. Maj 2005, 18:08:45 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Cuj SF, ako ne nadjes nikog boljeg ,rado bi se upustio u pracenje foruma Psiholog online ~ Burek savetovaliste, ili nekog offtopic foruma .
Fer je da kazem da se time nikad nisam bavio ,ali da sam rad. U sredu idem na Zlatibor i nece me biti do 3 , a posle toga sam kao i obicno tu. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Zbog tehničkih problema od kuće nisam mogao na net, a forum posjećujem skoro svakodnevno.
Hoću li biti moderator ili ne nije ni važno, a i nije dobro da to sam odlučim, nego drugi korisnici foruma, prvenstveno ti SF. Važno mi je da svojim malenim naporima pomognem da se prvenstveno naši narodi, a draže mi je i važnije, naše vjere bolje upoznaju i ne optužuju za nešto što ne stoji i tako približe.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Ti kazi da li si zadovoljan mojim radom. Ako nisi... sta da radim?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja cu svakom da kazem da li sam zadovoljan njegovim radom ili nisam. To ovde nije tema. Ovde je tema da se prijave ljudi koji zele da vrse od sada duznosti moderatora, billi oni to do sada, ne bili, nije bitno. Nikom sem Pahiljice i Sashe nisam stavljao status, a i njima je to kao sto rekoh samo zbog testa foruma. Svako ko i dalje zeli da bude nek se javi, ako misli postovati obaveze.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
hm, vidim da treba da se javim.. e pa evo me javljam se na raport.. pa pazi sta da ti kazem, mene nije bilo, hvatali su me razni talasi u zivotu i trebalo bi da znas unapred da komp meni vise nije sve sto u zivotu imam, mislim ne mogu da mu budem posvecem konstantno.. naravno, bilo je tu i perioda kada sam ja bio full online, ali nisam obavljao svoju moderatorsku f-ju, onako kako sam trebao.. to je vise zato sto nisam znao kako pravi moderator i treba da obavlja svoj posao.. ovako, sada to vidim malo drugacije, sta's tada bio mlad i lud.. otkud znam, ja sam ti i pre rekao da mi skidas status-e.. ja cu se maximalno truditi od sada, burek mi je ponovo hompage (inace moram reci zasto me je najvise hvatao taj talas ne posecivanja, zato sto (mozda ce se neki smejati) ja najvise posecujem forum kada dobijam u inbox na mailu u poseban folder BUREK, mail da imam topic reply.. i tako ja dodjem na net, otvorim mail a taj folder samo se puni i ja onda pisem i pisem.. to nije radilo na pretprethodnoj skrpitu, u medjuvremenu se burek prebaci na prethodnu skriptu a ja zbog $$$ nisam imao net-a.. i jebiga Smiley )

inace, iskreno, ti znas za sta sam ja, nacionalizam i gaming..
a za ostalo kako se pokazem Wink

poz..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
mob
LG G2
Jes da nemam ni priblizno 500 postova,ali se razumem u forume i imam bas dosta iskustva u moderisanju (supermod sam na www.bahrainmobiles.com nickname VAPA).Ako moze status mod-a za subforum mobilna telefonija za sada,a dodacu posle jos dok se uhodam.Pozz
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Budi aktivan, dodji do neke razumne cifre postova pa cu te postaviti. Ipak mi se ne daje forum u ruke nekog ko ima 24 posta bez obzira na renome.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
mob
LG G2
Apsolutno se slazem sa tobom,ni ja nebi dao status mod-a nekom sa toliko malo postova,pa te razumem,povecacu malo aktivnost pa cemo videti.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Imam problema sa netom trebao bih da uzmem Wireless pa cu onda biti 24h online jedino tada cu biti stalan sada ne mogu zaista...Zanimaju me Istorija&Internet.
P.S. Jos uvek ne znam sta se desilo sa Forumom Smile Ovaj Forum je prava stvar Wink SAMO NAPRED!
A...Tek sad vidim...Nova skripta!
p0zzzz
« Poslednja izmena: 26. Apr 2005, 00:16:16 od Filip_Apatin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.39 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.