a ko si ti da sudis mojim godinama??? ako imam blizu 40 nemam pravo da budem prijatelj foruma??? bravo sf,bravo. stvarno si lik. sto covek s tobom bolje ti gori. b r a v o
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ko ti je bilo sta zabranio? Decko je postavio duplu temu i ja sam duplikat obrisao. Ja sam tebi rekao za ponasanje, a ono bi kod homosapiensa trebalo da se menja sa godinama. Mene ne zanima koliko ko godina ima, mene samo zanima kako se ponasa, godine nikad nece biti razlog za diskriminaciju.. ponasanje i postupci, uvek. Moderator neces biti dokle god ne pocnes da se ponasas ozbiljno.. mozes ti biti zajebant, to je tvoja stvar, ali da ti se svaka druga poruka moze tumaciti kao uvreda i da se ti vadis kako to nisi mislio, izvini.. ja to ne tolerisem.. bar ne u ovom zivotu. Prijatelj foruma.. ti si ovde 2 meseca.. ljudi koji taj status imaju su uglavnom tu godinama.. svi ih znamo sto ovako sto privatno.. kako se ti tu uklapas? naravno, nikako. Zavrsena svaka rasprava.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Veruj mi, ja da hocu da ti nadjem razlog za ban nasao bih ga sve i da ga ne napravis. Uopste nije u tome stvar, niti ce ikad biti. Nikad nikoga sa ovog foruma nisam izbacio to zaista nije zasluzio. Niti cu.
Kako god.. Ja ne mogu da uz svaku svoju poruku postavljam tumac. Dobrodosao si, ali o nekim stvarima jos dugo vremena nemamo sta pricati. Locked... Postavicu novu temu o konkursu, posto ova ima vec 8 strana a i trebalo bi updateovati malo prvu poruku.