Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 10:40:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: konflikt  (Pročitano 5653 puta)
23. Apr 2012, 00:53:59
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
Browser
Chrome 18.0.1025.162
dvoje koji metkom resavaju nesporazum , a nesporazuma je puno , dosta je to buke oko
lose interpunkcije koja se nastavlja kao imperativ i preovladava situacijom
dvoje imaju razne odnose ali skoro svaki od tih kulminira sukobom koji sa razvija kao poseban sistem za sebe
dakle treba razvijati sukobe , kao poseban pravac , sigurno bi nam zatrebala resenja iz te nauke , nauke o sukobima
ponestaje civilizacije , kako se uopste razvila do ovih razmera humanog ,kada se zasniva na istoriji konflikata koji se nastavljaju kao prica bez kraja , mozete cak da predvidite kada i gde ce sledeci konflikt ,kada jedno od to dvoje skupi snage i hrabrosti da kaze svoje, da ispolji stav.
konflikt moze dakle i da se produbi , umiri ,valjda ga eksperti stimuju , kao da im svira neku muziku
da pojedinac moze da menja svoju  naciju imao bi na raspolaganju niz nacionalnih doktrina koje bi mu bile od koristi za dalju borbu ali ne- mi smo mi, a oni su nasuprot nas
i tako ima ostati do razvoja novih ideja koje menjaju konflikt , cine ga manje dosadnim za ucesnike i time ga produzuju do novih zrtava

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 23. Apr 2012, 00:58:24)
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 01:46:15 od gedore »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Konflikti su za ljude, da nema istih cime bi pobjednici hranili svoju sujetu.
Moje misljenje...zene mnogo vise od muskarca obozavaju konflikt situaciju,zasto ehh to mi nikada nije bilo jasno
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia krntija
Насиље решава сваки конфликт.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Konflikte treba negovati, oni su ponekad jedini način da se nešto promeni; ne treba ih izbegavati jer često mogu biti konstruktivni. Kad ljudi nisu stoka, to je doduše preduslov.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 111111
Konflikt je prirodna stvar koja se izradja pri suprotnosti stavova.Tako da te price raj na zemlji kurac palac..nece da se dese,jer ako nam se stavovi/namere/interesi secu..a mi ne nadjemo nikakvo resenje,nasilje je jedino opravdano.
Tako da to dvoje sto ih ti pominjes ne resavaju nesporazume,vec traze svoj interes i potpomazu se nasiljem.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162

vidim da bi mnogi u konflikt usli....da li je to pametno ili konflikt dozvoljava samo taktiku kao vrhovnu misao
da li vredi boriti se kada nagrada za pobednika izostaje ili je sama pobeda potkupljiva kao potrosna roba
mnogi se i bore za potrosnu robu , malo zadovoljstva ili bekstvo iz stvarnosti ,dali se bore kada beze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Konflikte volim, dok god su konstruktivni.
Bas sam juce imao jedan, nekonstruktivan  Smile

Elem, kolega, moj vrsnjak, dakle vrlo mlad, priprema prikaz jednog slucaja. Tj. pripremamo ga zajedno, ali ga on predstavlja na timu od 4-5 iskusnih lekara. Problem je nastao jer je momak veliki formalista. On je doslovno sve sto ce reci, svaki zarez, svako slovo... odstampao. I onda, jedno 2h pre tog prikaza slucaja, ja preletim ovlas preko toga, i kazem mu da imam odlicnu ideju kako bi nesto mogao da predstavi, kroz koju metaforu... on krene da prevrce ocima, i kaze "kako ti mozes to meni da kazes, bla bla, mi vec danima radimo na ovome, ja ne mogu koncept tek tako da menjam, bla bla.."...
Na moje insistiranje da ne mora nista da se menja ako nece, i da se radi samo o ubacivanju interesantne metafore, rekao je "ti si pogresio zanimanje, trebalo je da budes filozof"...
Onda sam ja podigao ton na njega...
A on odbrusio sa "ti ne mozes ni sa kim, izgleda da je istina ono sto narod govori o tebi".

Tu je atmosfera kulminirala, jer niti se on i ja znamo van posla, na kome se vidjamo samo pri promeni smena, niti imamo zajednickih prijatelja, kolega... da bi mogao da zna da li i sta "narod" prica o meni. Uglavnom, ja iskuliram.

Predstavljanje slucaja. Kolega promeni desetak boja. Sav se zbunio. Podrhtava mu glas, zamuckuje, tremor u rukama, nesigurno i pocetnicki izgovara svaku rec. Van vinkla, skroz. Onda lekari krenu da postavljaju pitanja. On ne zna sta da odgovori, vrti se oko nekih opstih mesta, ne ubada poentu. Ja se ubacim i (pokusam da) spasim stvar.
Sve gotovo. Izadjemo napolje. On kaze da nije bio zadovoljan, ali da sam ja bio citiram: "gori" od njega. Krivicu za svoj neuspeh svali na kolege koji su postavljali "zlonamerna" pitanja i time ga zbunili.

Pouka: Ne svadjajte se na ovakav nacin. Ne radite ono u cemu nemate pojma. I kad dobijete priliku da radite nesto sa kolegama kao ovaj moj, menjajte ih ako ste u mogucnosti.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 111111
Ja kolko vidim dare iz tvog posta,mesao si se gde ti nije mesto..zato si i proso kako si proso XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
 o kakvoj se bolesti radi .... jel bitno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
имала сам на факсу изборни предмет конструктивно решавање конфликата. Опаса,но корисно. Гордон се бавио њима поприлично
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 10:40:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: konflikt

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.