Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 21:52:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dani estrade....ili - Hleba i igara?  (Pročitano 748 puta)
30. Apr 2006, 14:39:07
Svakodnevni prolaznik

prosimpsonovski orijentisana

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Samsung x700
To je prvo na sta sam ja pomislila kada sam videla delic atmosfere sa tog "iventa" (sad je "in" reci ivent ili hepening , ne dogadjaj...)....samo sam malo gledala (delom zato sto me zanima, a delom zato sto mi blokirao daljinski od savrseno "novog" punoletnog televizora - morace opet na isterivanje davola....) i to, ironije, kad je nastupila moja omiljena pevacica Severina...termometar u hali je odmah pokazao 10 stepeni visu temperaturu, svi zaigrase, devojcice i devojke razmrdase ono malo garderobe sto nose (sve D&G, Versace i ostala (ne)-robujem-firmiranim-stvarima garderoba), najskuplji fotoaparati slikaju pevacicu u nadi da ce barem neko od njih uspeti da slika "atmosferu" ispod haljine kako bi imali senzacionalni novi broj Scandal-a....mojaaaa stiklaaaa....Afrika-paprika....Kakva je to pesma? Smile....molim, neka mi neko objasni, a da taj odgovor ne bude "Ljudi vole to da slusaju"....Voditeljka ("elitna", sa Pink-a) kaze kako intimno (?! :[1]Smiley slusa pevaca kojeg sledeceg najavljuje....Ja ne zelim ni da zamislim "intimno" slusanje muzike....mogla je mnogo bolje da se izrazi....

Tema ima sve veze sa muzikom, jer je kod nas muzika degradirana, pa jos i sva made in Turska....pa, dajte bar malo kvaliteta....nema veze sto to nije muzika koju ja slusam, ali kad se neko oseca kao "divlji pas bez lanca",sto je najbitnije imati "bundu od nerca" (btw. je l' znaju pevacice kako se muce te zivotinje kako bi se dobilo to krzno kojim se hvale Smile) to je stvarno malo previse....i mi se mirimo sa tim....da ne govorim o tome sto druge vrste muzike ne mogu ni da se cuju osim na dve ili tri TV stanice koje prati veci broj gledalaca....

Sa sajta http://www.srbijacafe.org/srb/modules/news/article.php?storyid=2128
Kao prava poslastica za folk sladokusce za kraj je ostavljen nastup Seke Aleksić, koja je svojim scenskim nastupom i stajlingom podsećala na Madonu. Na prve taktove pesme "Iskoristi moje mane" publikom su se prolomile ovacije, a uzavrelu atmosferu je podgrejalo i 4.000 žutih balona koji su s plafona hale spušteni na publiku. Pogađate, na njima se nalazio natpis Sekine robne marke "rič bič".

Hleba i igara....bice da je to dovoljno vecini ovog naroda....... Smile
IP sačuvana
social share
I Am-oK, if I Am-oK, you see...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da da
divna zemlja sa takvom estradom i publikom

voleo bih da cujem stav roditelja maloletnice koja igra sa Miletom Kiticem. Znaci ona djuska i
mulja zadnjicom u maniru iskusne striperke a on prilazi naslanja lice na njenu guzu, pa je meri
non-stop otpozadi.
Btw, nisam ni ja imun na takve nastupe, ali bar bi se ovi sa tv trebalo iskontrolisati malo
(za to se izgleda dobija tv frekvencija). Jer tu su klinci okolo,
snimice to, ona kao ponosito djuska tu, ima kintu, lepa je , "uspela" u zivotu bla bla bla
i na kraju na danima estrade dolazi ministar prezderavanja_praznih obecanja da uruci nagrade.
Znaci predstavnik drzave, sistema.
Bruka

zato narode zabavljaj se i zatupljuj
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 21:52:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.