Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:40:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koncept veze  (Pročitano 8287 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ljubav je nesebična, zaljubljenost je sebična. Sebično ne može da traje zauvek, nesebično može. Da bi veza trajala neophodno je da oboje u toj vezi iz zaljubljenosti pređu u ljubav i budu nesebični. Onog časa kad jedna strana prestane da voli i postane suviše sebična skor se debalansira i veza propada.
Vrlo tacno ali opet kazem, dzaba ljubav ako nema funkcionisanja. I najbolje veze su propadale samo zato sto su postajale disfunkcionalne u datom trenutku tj da jedan ili oba partnera krenu u drugom smeru
Tačno ali ako se ljudi vole (ne ono deklarativno nego iskreno) oni su spremni da se usklađuju i da svoju vezu čine funkcionalnom. Funkcionalnost odnosa je svakodnevna higijena odnosa, kao što se ljudi redovno kupaju ili peru zube tako treba i da se redovno usklađuju u svojim ciljevima i stremljenjima.

Niko me ne može uveriti da se ljudi iskreno vole a da se odjednom odluče da on ode u Zimbabve kao lekar bez granica a ona aplicira za mesto direktora u multinacionalnoj korporaciji i to jedno drugom saopšte kao iznenađenje kad je sve gotovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 978
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Niko me ne može uveriti da se ljudi iskreno vole a da se odjednom odluče da on ode u Zimbabve kao lekar bez granica a ona aplicira za mesto direktora u multinacionalnoj korporaciji i to jedno drugom saopšte kao iznenađenje kad je sve gotovo.

Nije mnogo lakše ni kada se kaže ranije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nama je to fino objasnila nastavnica srpskog u 5 razredu.

"Znam ja znam, da sve vi djevojcice sad citate ljubavne romane. To je potpuno prirodno i normalno, ali da vam ja kazem, sve je to budalastina. Oni se kao vole, pa im ne daju, pa oni pobjede, pa onda bude vjencanje i tu se knjiga zavrsava.
E tu je greska, prava drama nastupa tek tad. Kad se ispostavi da ona ne jede kupus, a on bas voli, ali ne moze pasulj da smisli. Pa ona voli macke, on voli kucice. On voli da ustane zorom, ona voli da spava do 10...
To su vam prave, svakodnevne drame, ko to prezivi i prozivi a ne zamrzi onog kog je ozenio taj mozda ima sansu da doceka happy end"
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
eto...kratko, plasticno i istinito.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nama je to fino objasnila nastavnica srpskog u 5 razredu.

"Znam ja znam, da sve vi djevojcice sad citate ljubavne romane. To je potpuno prirodno i normalno, ali da vam ja kazem, sve je to budalastina. Oni se kao vole, pa im ne daju, pa oni pobjede, pa onda bude vjencanje i tu se knjiga zavrsava.
E tu je greska, prava drama nastupa tek tad. Kad se ispostavi da ona ne jede kupus, a on bas voli, ali ne moze pasulj da smisli. Pa ona voli macke, on voli kucice. On voli da ustane zorom, ona voli da spava do 10...
To su vam prave, svakodnevne drame, ko to prezivi i prozivi a ne zamrzi onog kog je ozenio taj mozda ima sansu da doceka happy end"
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
Kad se ispostavi da ona ne jede kupus, a on bas voli, ali ne moze pasulj da smisli. Pa ona voli macke, on voli kucice. On voli da ustane zorom, ona voli da spava do 10...

Zbog svega toga je najbolje naci slicnog sebi, kad oboje imate iste ili slicne navike i jednak ritam manje su sanse za svakodnevnu svadju. Ja recimo ne bih mogla da podnesem lenstinu koja ceo dan preziva ispred tv-e, ponekad ode do kladionoce ili zadimi mi kucu. Nikad je najsmesniji vic ali u ovom slucaju stavrno nikad. Smile

Sto se tice ljubimaca ja mrzim macke tako da tu nece biti problema. Naravno, preferiram muskarce koji gaje opasne pse. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Ako je ljubav zaista toliko divno osecanje... i ako svi znate sve o vezama, zasto jedni drugima u krug objasnjavate sta je ljubav... sta su veze... etc...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
danas svi zive po nekim instrukcijama...ako jedna budala ili pametan napise nesto,
citaoc to sazvace i slijepo se drzi toga...bez obzira sto to u vecini slucajeva nema veze sa zivotom..

Da, da - a obicno je taj pametnjakovic neko ko je ceo zivot bio asocijalan, ko nije izasao iz sopstvenog brloga, mesao se sa drugim ljudima (zbog sopstvenog umisljenog kompleksa vise vrednosti ) ali je zato napisao knjigu o ljudskim ponasanjima  Smile

Citat
sva mudrost sveta se ne nalazi samo u knjigama i recima filozofa...i kvazi psihologa.... Smile
ima nesto i u cipelama, vremenu i vjetru...i trotoarima... :mrgreen:oziljcima na dusi  i borama na licu..

Pogotovo u oziljcima i boricama oko okica  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Da, da - a obicno je taj pametnjakovic neko ko je ceo zivot bio asocijalan, ko nije izasao iz sopstvenog brloga, mesao se sa drugim ljudima (zbog sopstvenog umisljenog kompleksa vise vrednosti ) ali je zato napisao knjigu o ljudskim ponasanjima 

Potkrepi tu izjavu nečim, molim te.

IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 978
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zbog svega toga je najbolje naci slicnog sebi, kad oboje imate iste ili slicne navike i jednak ritam manje su sanse za svakodnevnu svadju.

Ali to ume da bude strašno dosadno.
Nikad ne bih volela mušku verziju sebe... pored sebe... svaki dan. Verovatno bih poludela. Kada sam upoznala takvog, pobegla sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:40:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.