Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 07:26:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisti na izborima!!!  (Pročitano 9885 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Komunisti?
To je ikad postojalo?
Ili je ovo neko novo trabunjanje Nove komunisticke partije Jugoslavije iliti partije koju su osnovala deca domacih burzuja cije su tate pokrale ovu zemlju i vratile je u kameno doba?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zanimljiv stav, tratincice.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Mislim da nije daleko od istine..
Komunisti ili kapitalisti... ista stvar pod razlicitim imenom...
Stoka krade i sisa krv narodu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pravi komunizam nikada nije ni imao priiku da bude na vlasti. Ostao je samo u domenu teorije. Dok ovo sto smo vidjeli u SSSR i u ostalim zemljama mozemo da nazovemo totalitarizmom sa primjesama komunizma...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Sto nam decaci iz prvog posta i nude... zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Uostalom, komunizam ne pobjeduje na izborima, bez revolucije nemaju sanse da dodu na vlast. Bar toliko mozemo da naucimo iz istorije i literature K. Marksa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sve si rekao, posle boldovanog nisi ni morao dalje da pises.
Zasto nacionalista neminovno mora biti sledbenik cetnicke ideologije? Jel to neko nepisano pravilo koje se potkralo u nekom statutu o Ravnogorskim aktivnostima ? Zasto ne mozes biti nacionalista i voleti svoju zemlju i sva njena obelezja, u dobru i biti spreman da istu i branis, u zlu? Zasto neminovno moras mrzeti ostale nacionalnosti i biti neprijateljski raspolozen prema manjinama? Zasto ne mozes da mislis svojom glavom i da bez kokardi i okretanja praseta i polivanja pivom, zakljucis i razaberes ko je prema ovoj zemlji bio i ostao zlo? E sad sto je kod nas malo drugacija situacija, pa ti niko ne moze sladje i bolje zapusiti usta i nabiti noz u ledja od Srbina glavom i bradom, to je druga stvar. Vise ti dodje tuga i cemer kada to vidis nego da te sve nacije ovoga sveta drze na nisanu ...
Definicije:
Patriotizam(lat. patriota) ljubav prema otadžbini, rodoljublje.
Nacionalizam(fr. nationalisme) narodnjaštvi, rodoljublje, društveno, političko i kulturno delovanje sa nacionalnog stanovišta koje se ispoljava u različitim oblicima: 1. kao društveno-politički i kulturni pokret građanske klase u cilju buđenja nacionalne svesti, oslobođenja, ujedinjenja i stvaranja nacionalne države; 2. kao ideološki i politički izraz zatvaranja, samodovoljnosti i kulta sopstvene nacije kojeg karakteriše šovinistički odnos i potcenivanje prava i vrednosti drugih nacija i nacionalnosti, narodni egoizam.
Sami odaberite svoju...

Ne znam zasto si me citirao...?
Da bi izlozio definicije ova dva pojma? Jel ti zivis zivot i koristis mozak po wikipediji? Ili po Vujakliji? Ili socioloskim prirucnicima?
Ja sam svoj stav izlozila potpuno koncizno, to je sistem po kome ja razmisljam. Nacionalizam kao drustveni socioloski pojam podrazumeva patriotizam i sebi ga ideoloski priblizava ali ne mora neminovno podrazumevati ni jedan od ova dva navedena oblika delovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nema nikakve potrebe za omalovazavanjem, niti mi je to bila namera kada sam te citirao, samo sam ti hteo skrenuti paznju na to sta je opsteprihvacena definicija nacionalizma. Wikipedia, Vujaklija i ''socioloski prirucnici'' meni samo pretstavljaju izvor informacija, i nikako ne uticu na tok mojeg razmisljanja ili rasudjivanje stvari. Na osnovu onoga sto se desavalo i sto se desava i dan danas, sama proceni koja je definicija bliza realnosti, da li tvoja ili onaj drugi oblik iz Vujaklije.
IP sačuvana
social share
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: tratincica
Komunisti?
To je ikad postojalo?
Ili je ovo neko novo trabunjanje Nove komunisticke partije Jugoslavije iliti partije koju su osnovala deca domacih burzuja cije su tate pokrale ovu zemlju i vratile je u kameno doba?
Aha,znaci ti hoces da kazes da se za vreme monarhije bolje zivelo,a monarhisti su bili postenjacine.Kao komunisti konfiskovali Beli dvor,a Beli dvor je bio sagradjen od pljacke naroda od strane monarhista.Naravno toga se vi desnicari ne secate,posto vam pamcenje seze samo od '45. Smile

Citat: tranticica
Mislim da nije daleko od istine..
Komunisti ili kapitalisti... ista stvar pod razlicitim imenom...
Stoka krade i sisa krv narodu...
Da i zato bi bilo bolje da dodju na vlast neke fasisticke snage na celu sa organizacijom "Krv i Cast" i svima ce da nam bude bolje.Pravicemo sapune od Jevreja ,stvoriti etnicki cistu i rasno belu Srbiju i desice se nova restauracija Starog Sajmista i Banjice.a upravnik logora ce biti tarantica licno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Веће пљачкаше и крвопије од комуниста свет није видео. Шта је са национализацијом??? Са којим правом некоме одузети имовину, које су генерације његове породице стварале.
Приглупи и дивљи су ушли у градове, и по туђим кућама и становима су лечили комплексе. То су претци ових, који нам сада седе на грбачи.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 07:26:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.