Chelsea - Manchester City 1 Ajax - De Graafschap 1 Inter - Fiorentina 1 Almeria - Barcelona 2 Dinamo Zagreb - Sibenik 1 Porto - Naval 1
+ West Ham - WBA 1 (ponedeljak)
Ovo sutra mora da prodje. :wave: 1. Ovo tipuju mnogo iskusniji tiperi od mene 2. Detaljno sam izanalizirao svaki par (medjusobni susreti, forma, povrede, suspenzije...) 3. Ako ovo ne prodje, pauziram sa kladjenjem neko duze vreme, to sam sebi obecao i nameravam to i da ispunim...
EDIT: Izbacio sam Barcelonu i Ajax iako i dalje mislim da ce pobediti danas, na Ajax je kvota 1.15 i mislim da je besmisleno dodavati je na tiket. Umesto ova dva para sam ubacio Sampdoriu.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2009, 11:26:50 od dembelija »
kako mozete da stavljate 10/10 ako niste 100% sigurni, tacnije taj stake se koristi kada smes i kucu da stavis na taj par.. prema tome mogli bi (pre svega moderatori, koliko vidim) da vode racuna, jer oni bi trebalo da su najupuceniji u kladionicarske vode... zapalo mi je za oko lacio 10/10 i sad neko vidi, moderator stavio, sigurno je i on to ispratio i pare idu... ne kazem da mozda nece da preokrenu ali ovo sigurno nije 10/10.. ne zelim da se neko uvredi vec samo zelim da se unapredi forum! ne ostavljam cesto postove, ali ostavljam kada sam 100% siguran, i cak i tada sam stavio 9/10.. pozz
« Poslednja izmena: 15. Mar 2009, 15:50:58 od Marko_markovic11 »
kako mozete da stavljate 10/10 ako niste 100% sigurni, tacnije taj stake se koristi kada smes i kucu da stavis na taj par.. prema tome mogli bi (pre svega moderatori, koliko vidim) da vode racuna, jer oni bi trebalo da su najupuceniji u kladionicarske vode... zapalo mi je za oko lacio 10/10 i sad neko vidi, moderator stavio, sigurno je i on to ispratio i pare idu... ne kazem da mozda nece da preokrenu ali ovo sigurno nije 10/10.. ne zelim da se neko uvredi vec samo zelim da se unapredi forum! ne ostavljam cesto postove, ali ostavljam kada sam 100% siguran, i cak i tada sam stavio 9/10.. pozz
u potpunosti se slazem sa ovim j... me Lacio bio mi je sumnjiv a ja ga ipak stavljam na tiket