Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:39:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komemoracija u Potocarima  (Pročitano 15960 puta)
05. Jul 2007, 13:45:19
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Posljednje pripreme za veliku dženazu u Potočarima: Na komemoraciji se očekuje 30.000 ljudi!

24SI - Na dženazi i komemoraciji žrtvama genocida Srebrenice koja će biti održana 11. jula u Potočarima, prema riječima Abdurahmana Malkića, predsjednika Organizacionog odbora za obilježavanje 12. godišnjice genocida, očekuje se prisustvo više od 30.000 građana iz zemlje i inostranstva.

Tehnički detalji

"Prema najavama, i ove godine u Potočare će stići organizovane grupe iz svih područja bivše Jugoslavije, ali i mnogih evropskih zemalja, zatim Amerike, Kanade, Australije... Za prijevoz porodica žrtava u BiH obezbijeđeno je više od 170 autobusa. Sve druge tehničke pripreme privode se kraju", navodi Malkić.

Sudeći prema interesovanju, ovogodišnji Marš mira, čiji će učesnici krenuti iz Nezuka u Sapni u nedjelju ujutro nešto prije osam sati, mogao bi biti najmasovniji. Predsjednik Pododbora za organizaciju Marša mira Ramo Dautbašić navodi da je do sada pojedinačno najavilo svoje učešće više od 300 osoba.

Marš mira

"Organizatori su planirali prihvatiti oko 1.500 učesnika, ali kako sada stvari stoje, ovaj broj mogao bi biti premašen za još nekoliko stotina. Mnogo je kolektivnih dolazaka u Nezuk, kako iz BiH tako i iz inostranstva. Prvi put svoje učešće u maršu najavili su neki ljudi iz Srbije", kazao je Dautbašić.

Organizatori očekuju da bi se učesnicima marša u jednom dijelu dionice puta kojom će se kretati mogao pridružiti i američki kongresmen Chris Smith, ovogodišnji dobitnik nagrade za doprinos borbi za sprečavanje genocida "Srebrenica 1995". Nagrada Smithu te "Potočarska povelja" koju je dobio Amor Mašović trebale bi biti uručene na ceremoniji u Potočarima, 9. jula.

Ukop 440 žrtava

"Prema dosadašnjim informacijama, najmanje 440 identificiranih žrtava bit će ukopano 11. jula. Među njima se nalaze i posmrtni ostaci Smaila Ibrahimovića, Juse Delića, Sidika Salkića i Dine Salihovića, preostalih četvorice Srebreničana koje su na Godinjskim barama kod Trnova strijeljali pripadnici jedinice "Škorpioni". Azmir Alispahić i Safet Fejzić identifikovani su i ukopani prije tri godine", kazao je Amor Mašović, predsjednik Federalne komisije za traženje nestalih.

(avaz.ba)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Svako čudo za tri dana... Na Titov grob nekad je dnevno dolazilo po 10 000 ljudi, danas tek po neka organizovana grupa turista. Sve će to prestati za 5 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5
Malo smara sve to...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Bice zanimljivo vidjeti kako ce sve to proci...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5
A kako pa moze proci? Vec znam sve unapred. Muslimani ce od toga ponovo da prave medijski spektakl.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel se secate suzavca kada su zene u crnom vrsile komemoraciju mudzama na trgu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5
Jel se secate suzavca kada su zene u crnom vrsile komemoraciju mudzama na trgu  Smile
One su tek pacijenti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Malo smara sve to...

Јес вала Smile

Jel se secate suzavca kada su zene u crnom vrsile komemoraciju mudzama na trgu Smile

То је већ занимљивије... и кад су им унередили билборде
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
са оваквим масовним представама тешко се може до помирења!!!

IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šta sad, da nećete možda zabraniti ljudima da ukopaju svoje bližnje, samo kada se muslimani okupljaju nevalja, ali zato kada Srbi u BL na dan polaganja kamena temeljca za obnovu Ferhadije ubiju čovjeka, onda je to OK
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 21:39:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.