Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko vremena je potrebno da odgledate neku seriju (bez prestanka)  (Pročitano 2797 puta)
03. Apr 2015, 18:26:17
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
And then you die.

Elem, eto izazova za Lazu... Doktor Hu mislim, ne umiranje.

Elem elem, nikad nisam gledao serije konsekutivno ( Smile ) niti planiram... da je planirano da se gledaju iscela, ne bi imale nešto što se zove epizode.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1268
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Samo animirane mogu da pratim ep za ep  Smile
IP sačuvana
social share
Samo jednu ljubav nemam :p
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Motorola Fire X311
Fajerflaj sam odgledao za dva dana, dodaj još film to mu dođe tri. To je najbliže što sam došao ovom gore zadanom vremenu. Komjuniti sedam dana otprilike, čini mi se i Bafi nekih mjesec ili sedmicu manje. Smile Ovo ostalo nikad nisam gledao studiozno. Smile

Doktor Hua, ako kad počnem, krenuću od 2005 ili možda pogledam ovaj zadnji film prvo. Ne pada mi na pamet da počnem od 60-tih, ne znam ima li iko normalan da bi to probao. Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nego... nema Male neveste na listi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
Tel.Me Your.Number
Pa nije bez prestanka nego koliko ukupno traje.

Ja u poslednje vreme po 2-3 epizode dnevno i to od ovih kraćih serija. Lost je poslednja kilometarska serija koju sam gledao, čisto gubljenje vremena, sad ne mogu pola stvari da se setim.
Poslednje odgledao Fargo, True Detective i sad Breaking Bad. Walking Dead pratim od početka pa gledam manje više redovno. Tu je još i Game of Thrones... koji sam počeo od prošle godine.

... a vi kakote? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Piše binge-watch Smile

binge-watch Line breaks: binge-watch
(also binge-view)
Definition of binge-watch in English:
verb
[with object] informal
Watch multiple episodes of (a television programme) in rapid succession, typically by means of DVDs or digital streaming: you can binge-watch the entire season with this set
More example sentences

The most likely to binge-watch the show were 18- to 34-year-old viewers.
    It'd be nice if we could binge-watch the earlier seasons before the show runs out of gas.
    People who binge-watch entire seasons of their favourite TV shows are more likely to exercise while watching.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Fajerflaj sam odgledao za dva dana, dodaj još film to mu dođe tri. To je najbliže što sam došao ovom gore zadanom vremenu. Komjuniti sedam dana otprilike, čini mi se i Bafi nekih mjesec ili sedmicu manje. Smile Ovo ostalo nikad nisam gledao studiozno. Smile

Fajerflaj mozda za 2-3 dana al Bafi nema sanse. Poceo da gledam pre neku nedelju i tu sam oko 5-te sezone(sa tim da uporedo gledam i Angel). Tako da, nemam pojma ko uopste moze toliko da gleda u kontinuitetu posebno ako serija npr ima vise sezona i po 20-ak epizoda po recimo 40 minuta svaka...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
Ja sam jednom prilikom pokusala da odgledam Battlestar Galactica...

Dosla sam do 4 sezone i nisam znala za sebe...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Motorola Fire X311

Fajerflaj mozda za 2-3 dana al Bafi nema sanse. Poceo da gledam pre neku nedelju i tu sam oko 5-te sezone(sa tim da uporedo gledam i Angel). Tako da, nemam pojma ko uopste moze toliko da gleda u kontinuitetu posebno ako serija npr ima vise sezona i po 20-ak epizoda po recimo 40 minuta svaka...

Anđelu sam stao negdje na drugoj. Jbg prob'o i ja uporedo, ali ipak sam se više vezao za ove likove. OBN je Bafi ovde prikazivao izjutra kad sam bio klinac tamo oko 2001, ali nikad nisu odmakli dalje od finala druge sezone, pa mi je to tiha patnja ostala. Završio isto nedavno, prije neki mjesec možda. Nikako da se skanim da završim Ejndžela, a i Bafi stripove imam nekad u planu da bacim pogled.

Smile
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89

Jedinog za koga znam da moze tako je jedan moj drugar. Al njemu je posao takav da ima lufta pa dok nesto radi ili dok ceka pogleda po koju epizodu. Inace je katastrofa po organizam gledati bez prestanka toliko...

Anđelu sam stao negdje na drugoj. Jbg prob'o i ja uporedo, ali ipak sam se više vezao za ove likove. OBN je Bafi ovde prikazivao izjutra kad sam bio klinac tamo oko 2001, ali nikad nisu odmakli dalje od finala druge sezone, pa mi je to tiha patnja ostala. Završio isto nedavno, prije neki mjesec možda. Nikako da se skanim da završim Ejndžela, a i Bafi stripove imam nekad u planu da bacim pogled.

Ovde bilo na B92 pre i stigli do kraja trece. FOX daje ponovo ali i oni nisu odmakli dalje od druge pa uzeo da lepo pogledam sve od pocetka. A uzeo da gledam uporedo jer se od 4-te sezone "Bafi" serije preklapaju pa se dogadjaji u jednom odrazavaju na dogadjaje u drugom.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
Meni je bilo dosadno, bila sam bolesna i dobila sam wifi koji je imao svoj interni hub...

I procitala negde da je to dobra serija...

Elem.. mozda je serija i dobra... ali tempo je takav da izaziva depresiju i samoubilacke misli...

Nikada nisam odgledala 4. sezonu...

Ni nastavke... nista.. zgadilo mi se... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Pa imas samo cetvrtu(koju su pozurili da zavrse posto su znali da ce ih otkazati pa da imaju makar neki kraj) i film sa Sajlonskog ugla(tj onog cice sa broda) i jos jedan koji se bavi mladim admiralom Adamom i njegovom misijom pri vojsci. I prequel koji nije zaziveo pa je otkazan brzo. Ali ne moras da gledas nista osim 4-te sezone jer je vec sve objasnjeno tu a ostalo osim ovog filma iz sajlonskog ugla nema veze toliko sa serijom.

Sad rade valjda film po staroj seriji ali i to pitanje da li ce da izadje posto ga najavljuju vec godinama...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
Necu. Ni za kamion karamela.  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Friday night lights do pobede  Smile odgledala sam je u nekoliko dana.. strasno dobra serija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Prilično skoro sam odgled'o ceo Community za nekol'ko dana, al dobro, epizode su po 20 minuta, pa to i ne oduzme mnogo vremena.

Za Sons of Anarchy sam se isto zaleteo kao zunzar, a oni su strašno počeli da ga tupe poslednje dve sezone, pa sam cupkao na svaku epizodu i proveraravao kol'ko još ima do jebenog kraja. Sad sam poč'o Šild, i ne mogu više od dve epizode odjednom da odgledam nikako.

Rekord je sigurno dragon ball franšiza, al tad sam čini mi se još iš'o u osnovnu školu, a bio je letnji raspust. Dragon Ball, Dragon Ball Z, i Dragon Ball GT imaju zajedno tačno 493 epizode po 20-tak minuta, plus oko 15 filmova po oko 45 minuta, što je jednako mnoooogo vremena. Završio sam to za oko 20 dana.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Мислим да сам комплетан опус Стар Трека одгледао за 5 месеци...оригинална серија, ТНГ, ДС9, Војаџер и Ентерпрајз...то је негде око 800 епизода Smile
Мада...мислим да сам највише претерао кад сам одгледао пет сезона Лоста за 10 дана...узео сам годишњи специјално због тога Smile Онда сам шизео годину дана док није изашла комплетна шеста сезона и њу сам одгледао за један дан...и максимално се изнервирао Smile
И са Фрејжером сам баш претерао...мислим да сам комплет сеију одгледао за месец дана Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5

Ja sam i sanjao Adamu  Smile
I Losta sam pogledao odjednom mislim za jedno 2-3 nedelje i na kraju osto ko posran,lepo su mi savetovali da pogledam samo 4 sezone i stanem ali ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Никад нисам могао да седим баш толико дуго и гледам. Мислим да сам успео The Pillars of the Earth да одгледам за 2 дана, а то је само 8 епизода. И Camelot је било тако нешто, а ту има 10. Углавном не одгледам више од две епизоде било чега дневно.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Motorola Fire X311
Meni je bilo dosadno, bila sam bolesna i dobila sam wifi koji je imao svoj interni hub...

I procitala negde da je to dobra serija...

Elem.. mozda je serija i dobra... ali tempo je takav da izaziva depresiju i samoubilacke misli...

Nikada nisam odgledala 4. sezonu...

Ni nastavke... nista.. zgadilo mi se... Smile

Mislim da tragedija jedan od glavnih žanrova pod kojim se Galaktika može svrstati pa je to izazivanje depresije u neku ruku i namjerno. I ne samo putem tempa ili same priče, nego i vizuelno preko one bezbojnosti svega (jer na vojnom brodu ako nešto nije crno ili tamno plavo onda je u nekoj nijansi sive), pa onda nedostatak prostora, likovi nemaju metar prostora da se okrenu, a ono crnilo svemira svuda oko njih, pritišće, guši...Ja sam do kraja više postao klaustofobičan i laknulo mi je kolko i njima kad su malo promjenuli scenografiju u finalu. Smile

Sjajna serija, najbolja sf serija svih vremena za mene, ali treba je umjereno konzumirati. Smile
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Nokia krntija
Добра је серија, крај ми је мало мање добар, бат стил.... за мене није депресивна, али има доста тог празног хода у другој и трећој сезони. Боље би било да су снимали мањи број епизода по сезони и да централна радња буде константно у фокусу, него што су траћили траку на неке мање битне или тотално небитне ствари.. типа потроше целу епизоду на проблем са горивом и тако то, ал ни на томе им не замерам превише. Генерално сам задовољан и нисам се осећао као да сам протраћио време гледајући је, за разлику од многих других ствари.

Што се тиче теме, и ја исто умем да будем јако... посвећен лол. Није то само са серијама случај, кад ми се нешто свиђа, наложим се максимално. Кад ми се књига допадне, прочитам је за поподне. Кад ми се песма допадне, слушам је десетинама пута дневно, док ме не смори. Игрице које сам играо кад сам био млађи... значи играм ЦС у играоници, понесем кесу хране и пића и ставим поред компа и устајем само због физиолошких потреба.

Кад ми серија свиди, а има уобичајених 10-15 епизода по сезони, дешавало се да спичим сезону дневно. Брејкин бед и Вајр сам тако одгледао за 5 дана.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.