Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oni i glupe šale  (Pročitano 575 puta)
04. Okt 2005, 05:33:01
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Oni i glupe šale

Nekada se upitate da li su muškarci s neke druge planete ili su još uvek zaglavljeni u vremenu kada smo svi živeli u pećinama. Zašto? Zbog šala u kojima, čini se, veoma veliki broj muškaraca uživa.

Čak i oni za koje biste isprva pomislile da su fini i lepo vaspitani - desi se da vidite kako, kao i ostali, i oni "finiji primerci" uživaju u šalama na račun veličine nečijeg polnog organa (ili se upuštaju u verbalno nadmetanje u stilu "čiji je veći") ili, recimo, prosto umiru od smeha kada neko od njihovih prijatelja "ispusti vetar" i posle ga satima zavitlavaju zbog toga. Svi se, sasvim iskreno, smeju tome. Vama nije jasno - u čemu je fora? Šta je tu toliko smešno? Dobro, da nekako razumete da se nakratko nasmeju - detinjast humor, ali ajde. Međutim, da se ponašaju kao da je to nešto najsmešnije što su u životu doživeli, to vam već nije jasno.

Smatra se da je moguće da se radi o takmičarskom duhu, uvek prisutnom među muškarcima, da su zato toliko omiljene šale na nečiji račun. Naravno, pametne šale na nečiji račun je znatno teže smisliti nego one glupe i kad bi se ograničili samo na inteligentne šale, ne bi ih bilo ni blizu toliko mnogo. Dobro, reći ćete, šta s tim?

Zajednički smeh među muškarcima je od velike važnosti za sklapanje prijateljstva. Oni neće ni izbliza toliko pričati kao žene, niti toliko stvari poveravati jedni drugima kao što to žene čine; njima za sklapanje prijateljstva i zbližavanje služe zajedničke akcije i zajednički smeh. Zbog toga će se muškarci truditi da izazovu smeh što je moguće češće - ako nije izvodljivo smisliti nešto zaista pametno, može da posluži i staro dobro gađanje tortama ili šta god drugo.

Rezultat ove razlike među muškarcima i ženama jeste da se muškarci mnogo češće smeju u muškom društvu nego u ženskom. Ako se zbog toga osećate povređeno, nemojte. Ženski smisao za humor se razlikuje od muškog, pa je rezultat toga da se i žene znatno više smeju u ženskom društvu nego u muškom. Svakom svoje, moglo bi se reći.

Zato se ne nervirajte mnogo zbog glupih šala. Ako ste u situaciji kada su glupe šale zaista neprikladne, kada mogu i da vam štete - blago i diskretno opomenite svog dragog. U ostalim situacijama jednostavno prepustite svog dragog bezazlenoj muškoj zabavi, baš kao što će on prepustiti vas društvu vaših prijateljica i "ženskom ćućorenju".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Puno imam muskih prijatelja i puno sam se s njim druzila, tako da shvatam njihove sale i ne smetaju mi.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
@vestica

Znaci nismo neandertalci u vecini? Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Naravno da ne. Meni cak vise odgovara vas stil humora, nego vecine djevojaka Smile
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
... ok  Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Vidis samnom je obrnuto. Ja sam se vise druzio sa devojkama i meni to potpuno odgovara, istina bilo je svega (mislim na sale) .
Ali ovo sada devojaka sa kojima se druzim i sa kojim sam u kontaktu meni sasvim odgovara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.