Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 10:15:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko vam je vera pomogla  (Pročitano 11216 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vera mi je pomogla da shvatim mnoge stvari i mnoge ljude.I uvek pomaze.Bez nje vise ne umem da zivim i nikada je se necu odreci.Kad je covek ima,ima sve, i moze sve.Zaista.To je tako snazno i plemenito osecanje.Nije poenta ici u crkvu,svaki covek je hram Boziji.Moze se moliti bilo gde,vazno je verovati.Cak se i porazi lakse prebrode i shvataju uz nju,jer samo Bog zna sta je najbolje za svakog od nas.

Предивно, заиста. Додао би`, ако немаш ништа против, и димензију делања јер вера без дела је немогућа, а што се тиче одласка у цркву наравно да је богопознање могуће и без њега али је теже и ризичније. Као што је теже ровокопачу да копа ров рукама него алаткама за копање и као што путник озбиљно ризикује да на путу залута у недостатку поузданих путоказа.

Све ти здраво и весело било и миломе Богу приступачно.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 09:56:37 od топлички »
IP sačuvana
social share
Некоме је време седло, а некоме јахач.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Spadam u vernike po potrebi, kad god sam se nasao u sumnjivo i plasljivo uvek sam dobijao utehu. Ne zivim zivot svakog trena ispunjen nepokoljebljiivom verom, taj filing sam jednom imao i nisam mogao da ga zadrzim. To je bilo stanje maksimalne ispunjenosti i chistog altruizma ali zbog mog stereotipnog "ja" brzo je izbledelo. Jos sam slab da budem kako na nebu tako i na zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
dodao bih dimenziju zemlaljskog zivota i rada na poboljsanju sebe.....
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Izvinjavam se, to stanje silne vere nije bilo stanje altruizma, pobrkao sam se, to je bilo jedno drugo iskustvo. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Оно што ти прво треба да схватиш да не треба да пишеш више постова за редом, већ да користиш опцију  измени кад нешто хоћеш да додаш.

Shvatam ja to, ali sta cu kad ne znam. Cak ni ne vidim gde je " izmeni ".
Vidis i sama, da sam tek "ucesnik ".
Ali to te ne opravdava, da das Kratki komentar na moj post.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Bantu, ni tvoja prethodna tema se nije ohladila, a ti bi da postujes drugu.... Smile
Covjek od vjerovanja u neku religiju nema sta da ocekuje, ali religija od covjeka ocekuje puno....
Немогу да ти објасним колико сам много добио од Христа,откад му се молим.И ти,кад би га и ти упознао, видео би да је он прави спаситељ.
Sitni umovi zadovoljavaju neprestanim malenostima i svoja dobra i rdava osecanja...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bantu, ni tvoja prethodna tema se nije ohladila, a ti bi da postujes drugu.... Smile
Covjek od vjerovanja u neku religiju nema sta da ocekuje, ali religija od covjeka ocekuje puno....
Немогу да ти објасним колико сам много добио од Христа,откад му се молим.И ти,кад би га и ти упознао, видео би да је он прави спаситељ.
Sitni umovi zadovoljavaju neprestanim malenostima i svoja dobra i rdava osecanja...
sviđa mi se kako rawn claw razmišlja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
sviđa mi se kako rawn claw razmišlja
Uz malu pomoc Balzaka....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne zadovoljavam osecanja verom u Hrista.Мада има и тога.Ni jedno od Vas dvoje nije osetilo blagodat Duha Svetoga.
Zato sto kaze ona protinica vas forum se zove "pljuvanje po Hristu i svetinjama"
a zapravo vi njega ni nepoznajete, niti vas je Bozji Duh Sveti "dodirnuo" na bilo koji nacin.
Drugacije biste razmisljali da jeste.Једноставно-нерелигиозни сте.
Зашто онда сметате другима да кажу о Богу шта желе.
Уместо лошег цитирања Балзака поштеније би било рећи "Не знам, нисам још ништа осетио(Бога Духа Светог),доживео,али можда нешто постоји,нисам сигуран...
једног дана можда нешто осетим,поверујем,сада стварно не знам..."
Кад већ причате о тој теми која вас недотиче.

« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 15:42:52 od bantu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ne zadovoljavam osecanja verom u Hrista.Мада има и тога.Ni jedno od Vas dvoje nije osetilo blagodat Duha Svetoga.
Zato sto kaze ona protinica vas forum se zove "pljuvanje po Hristu i svetinjama"
a zapravo vi njega ni nepoznajete, niti vas je Bozji Duh Sveti "dodirnuo" na bilo koji nacin.
Drugacije biste razmisljali da jeste.Једноставно-нерелигиозни сте.
Зашто онда сметате другима да кажу о Богу шта желе.
Уместо лошег цитирања Балзака поштеније би било рећи "Не знам, нисам још ништа осетио(Бога Духа Светог),доживео,али можда нешто постоји,нисам сигуран...
једног дана можда нешто осетим,поверујем,сада стварно не знам..."
Кад већ причате о тој теми која вас недотиче.

A ti sve iz prve ruke,a bantu. Sletio ti bijeli golub na rame i rekao "Ja sam duh sveti..." Da si osjetio tu neku blagost, ne bi pisao ove gluposti, vec bi te to valjdas nadahnulo na nesto veliko. Izgleda da si ti tu "blagost" dostigao uz pomoc opijata. "Ako nemam razvijena cula, a ono cu barem da ih zavaram"... Ne valja ti to, nimalo...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 10:15:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.