Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 21:16:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko su velika zenska muda ?  (Pročitano 24709 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
Pa nekako se u vecini zivotnih situacija moze uzeti sledeca izjava kao aksioma:

Ne jebe lep, vec uporan

ali u vecini (za mene kao inzenjera - tehnologa vecina predstavlja bar 3 devetke Wink )
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E

cinjenica je da danasnji momci imaju problem kad je prilazak devojkama u pitanju . ja se ne secam kada me startovao neki tip, pa
makar mu prica bila glupa za medalju . naravno , ne zalim se -  manje neprijatnih situacija oko tebe .  Smile
nije bas sve na svom mestu sto se tice tih prilazaka i zapocinjanja veze  Smile

a inace , lolana nije autorka teme , samo sam prepisalla jer mi se ucinilo zanimljivim za moju trenutnu situaciju , htela bih da  cujem
misljenja = mozda mi se upale lampice  Smile Smile
tacno je imaju problem ali ja mislim da je zato kriv poremeceni sistem vrednosti veruj mi ja vise ne mogu da prepoznam koja je koje godiste koja je fenserka pozerka sponzorusa normalna ili lujka sve mi je to isto Smile znam znam ne moze biti isto i nije isto ali covek hteo to ili ne biva zbunjen Smile
poneki ljudi su malo "glupi" za "one" stvari  pa im je potrebno nacrtati ali bukvalno  Smile  nemojte da me shvatite pogresno ima slucajeva da je covek ili momak kazite kako volite dobar posten vredan radan lep umesan u svemu ali jednostavno kad dodje taj momenat covek koji zna da kaze i ume da uradi milion stvari odjednom ne ume vise nista i ne zna vise nista Smile ne znam da li je bas primeran izraz da nema muda, da je sonja, da je glup, u sustini nesto kod njega ne stima kako treba a podrsku sa druge strane za to sigurno nece naci.
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
... sto je vazno ko ce kome da pridje???
... prilazis valjda zato jer ti se osoba dopadne ...
... sad to sto si zensko ... pa same ste se izborile za ravnopravnost ...
... ocekujete mnogo od muskaraca ... drugo je vreme danas ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
dobar posten vredan radan lep umesan u svemu ali jednostavno kad dodje taj momenat covek koji zna da kaze i ume da uradi milion stvari odjednom ne ume vise nista i ne zna vise nista

da, ovo si bas lepo primetio  Smile
mislim da se tu najvise radi o strahu od neprihvatanja  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
Ja mislim da danas ima sve vise mocnih zena, samostalnih, obrazovanih (kako kazete, sa mudima)

To su bre prave samosvesne zene koji svaki pravi muskarac zeli da ima pored sebe.

Kakva bre tiha glupacica koja mi se kezi na svaku glupu salu, ako dobro izgleda to je za osuriti par puta i cao!

Necu takvu valjda u drustvo da vodim pa da ne zna da bekne Smiley 1
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081029
mob
Nokia 
Smaraju me te kul emancipovane zene koje su vec na pragu feminizma, koje se bune kad im mukarac otvori vrata ili chasti picem/kafom/pecenim kestenjem ili sta vec, kojima niko ne treba i koje su same sebi najbolji partner u stvari. Te tzv. mocne zene koje toliko odoshe u neku pseudo emancipaciju, mada sam sigurna da vise ni same ne znaju sta je to, da vec postaju emotivno opustoshene. U stvari, odvratno je sto se danas samostalnim zenama smataju te sto izigravaju neke feme fattale i zdreachice muskaraca. :S

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Necu takvu valjda u drustvo da vodim pa da ne zna da bekne

znaci toga je tebe strah? Smile
mico, mico -ti trazis trofej da ga pokazujes ,a  ne zenu koja ce Tebi biti potaman.

Citat
To su bre prave samosvesne zene koji svaki pravi muskarac zeli da ima pored sebe.
ja bih pre rekla da pravi muskarac pored sebe zeli pravu zenu , a ne suparnika  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Smaraju me te kul emancipovane zene koje su vec na pragu feminizma, koje se bune kad im mukarac otvori vrata ili chasti picem/kafom/pecenim kestenjem ili sta vec, kojima niko ne treba i koje su same sebi najbolji partner u stvari. Te tzv. mocne zene koje toliko odoshe u neku pseudo emancipaciju, mada sam sigurna da vise ni same ne znaju sta je to, da vec postaju emotivno opustoshene. U stvari, odvratno je sto se danas samostalnim zenama smataju te sto izigravaju neke feme fattale i zdreachice muskaraca. :S

Sasvim sam sigurna da te kul emancipovane žene zapravo nikad u životu nisu, da prostiš, pošteno pojebane.  Smile

Izvinjavam se na vokabularu.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
Citat
Necu takvu valjda u drustvo da vodim pa da ne zna da bekne

znaci toga je tebe strah? Smile
mico, mico -ti trazis trofej da ga pokazujes ,a ne zenu koja ce Tebi biti potaman.

Citat
ja bih pre rekla da pravi muskarac pored sebe zeli pravu zenu , a ne suparnika Smile

Lolanice, priznajem da volim da osvajam trofeje Smile Ali vredne trofeje Smile

A to suparnik, pa jos je lepse ako sam i ja njen trofej, bas smo se nasli!

Znas, iz takvih stvari isto moze da se rodi ljubav... al neki to nemogu da shvate...
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
Možda će sada muškarci koje bude pogodila ova priča prokomentarisati: “Pa šta vi ne učinite prvi korak, ne bi vam pala kruna sa glave?”
Moj odgovor: “Naravno da ne bi, ali kada bih to uradila, tada ni ne bih imala krunu, a bez krune nisam JA… A tada me, sigurna sam, ne bi ni primetio…
Ovo nije tacno (deo u kojem kazes "A tada me, sigurna sam, ne bi ni primetio… "). To zene tako dozivljavaju, "muskarac se ije trudio oko mene, znaci da mu nije ni stalo do mene ... samnom je zato sto se trenutno zaljubio, prolazne avanture, sazalio se na mene ... ". Naravno, zavisi od muskarca do muskarca, ali generalno, ne mora da znaci da ako ti muskarac ne pridje, da mu nisi interesantna  Smile

Naravno. Zene koje ja gotivim su odlucne i jake licnosti, glupe i lude mogu da prodju, ali samo na kratko, pre svega. Zatim, da su sto slicnije meni i mom karakteru, jer ne vidim sta bih ja mogao ozbiljnije da pokusavam sa zenom koja me ne razume i koja mi nije oslonac (naravno, ovo vazi u oba smera)  Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2008, 18:38:27 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 21:16:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.