Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko ste iskreni?  (Pročitano 4220 puta)
03. Nov 2004, 04:10:21
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Koliko ste iskreni prema sebi , prema drugima, prema najblizima, prema onima koji to nisu?

Da li uvek kazete ono sto mislite, surovu istinu, ili je zadrzavate za sebe i drugima uvaljujete ono sto hoce da cuju?

Koliko cenite kada neko vama blizak kaze nesto surovo iskreno za vas ili nesto vase?

Koliko ste vi iskreni kada treba iskritikovati nekog bliskog?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
uvek govorim u interesu osobe kojoj je pomoc potrebna, osim ako to bas ocigledno nije neki licemer koji ne podnosi nista dobronamaerno- onda ne komentarisem nista, jer takvima niko nije ni potreban
veoma cenim dobronamernu kritiku i umem da je RAZLIKUJEM od zlonamerne, ali odluka je samo moja. to shvatam kao vid licne odgovornosti.
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
prema sebi, prilicno, ponekad i previse, prema drugima, zavisi.

surovu istinu, na zalost, ili secu, koristim jako cesto, mada, ako vidim da tom nekom sa kim pricam nije ni najmanje bitno ono sto cu reci, onda me apsostrumfno boli uvo hocu li uopste nesto reci, a ako i kazem, svejedno je sta ce to biti.

Citat: SerbianFighter
Koliko cenite kada neko vama blizak kaze nesto surovo iskreno za vas ili nesto vase?

do neba!

Citat: SerbianFighter

well, i to zavisi.. zavisi koliko je bitna moja kritika, koliko ima ili nema uticaja, sta kritikujem.

imam dva sistema:
1. navalim odmah da kritikujem turbo (ako znam da osoba to moze da sazvace sve to u trenutku)
2. doziram kritku postpenim povecavanjem "doze" (ako mislim da bih turbo metodom ubila u pojam)
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
pa ovako ... ponekada sam suvise iskren i direktan da sam par puta dobio ostre kritike zbog toga , jer vise volim da kazem sta mislim , sta zelim , osecam ...
nevolim da okolisem .... mislim da je to mnogo covecnije nego da kazem ono sto bi druga osoba volela da cuje , osim ako nemuvam Smiley ... onda obozavam da laskam Smiley ... sta cu to je tada jace od mene Smiley ...

zato moj savet je STO NA UM TO NA DRUM Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Citat

Koliko ste iskreni prema sebi , prema drugima, prema najblizima, prema onima koji to nisu?

Prema svakom pa i prema sebi sam iskren u potpunosti i do kraja.
Kad je iskrenost u pitanju ne pravim razliku medju ljudima i svima govorim ono sto mislim.
Citat

Da li uvek kazete ono sto mislite, surovu istinu, ili je zadrzavate za sebe i drugima uvaljujete ono sto hoce da cuju?

Istina cesto boli i neki ne zele da je cuju ali mene to ne zanima i otvoreno kazem sta mislim svidjelo se to nekome ili ne.
Ako neko ne moze da prihvati istinu to onda nije moj vec njegov problem.
Oduvijek sam mrzio licemjere i lazljivce tj. one koji jedno misle, drugo govore a nesto sasvim trece rade.
Kod mene je po onoj staroj narodnoj:"Sto je na srcu to je i na jeziku".
Citat

Veoma cijenim.
Nebitno je sta je u pitanju, dobro ili lose, volim da mi se kaze u lice a ne da se preda mnom izigrava finoca a poslije od drugih cujem neke price.
Ako neko ima nesto da mi kaze neka mi to kaze u lice ili neka cuti.
Citat

Mnogo sam iskren.
Smatram da bez iskrenosti nema nekog zdravog odnosa medju ljudima.
Uostalom, bliske osobe ce shvatiti razloge moje kritike i nece mi to uzeti za zlo niti ce to protumaciti na pogresan nacin.
Razlog mojoj iskrenosti lezi mozda u tome sto patoloski mrzim laz i sto sam tako odgojen da govorim istinu ma kakva ona bila.

I kao sto rece JeJa, svakog cu saslusati ali ipak ce konacna odluka biti samo moja.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Nisam uvek, ali ako dodje cuvenih pet minuta, reci cu do kraja sve sto mislim i osecam. A nisam iskren uvek do kraja jer sam neretko u zivotu napravio katastrofalne greske u tumacenju tudjih misli, motiva i osecanja.

Volim kada su drugi prema meni iskreni do kraja. Drazi su mi "cisti racuni", nego prljavi odnosi.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: Sasha1
Drazi su mi "cisti racuni", nego prljavi odnosi.

ovo si odlicno rekao !!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lobotomija bez anestezije

Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo. Trebalo je ziveti.
Ivo Andric

Znam da cete sada svi reci da je recenica divna, svi cete je shvatiti, mozda cete svi i pomisliti da napisete kako je to vasa "11. zapovest", ali da li je to zaista tako?

Previse cesto sam se uverio da ljudi koji kazu da ce ti sve reci u lice maltene nista ne kazu, cak i slazu iz nekog idiotskog decijeg straha.

Ja mozda jesam prek i tezak covek, ali ja cu vam zaista uvek sve reci u lice, mozda cete me u trenutku zbog toga mrzeti, ali cete kasnije verovatno i sami doci do zakljucka da je tako bolje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sanjar Pochetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 308
Shto ne znash ne mozhe da Te boli.

Kada sam Ja u pitanju, lazhem samo kad moram.Moram onda kada hotju Nekog dragoga da zashtitim, tzv "bele lazhi"..."Ne sretjo ta boca ne boli, kao komarac kada Te bocne..."

koristim se Balashevitjevim stihom:"Nezgodna pitanja izbegnem fintom"..pretjutim ono shto ne zhelim da neko zna o Meni, ali da slazhem stvarno bi trebao Taj Neko da Mi bash znachi, da bih zbog Njega lagala.

A da nekome govorim istinu, u stilu da "Mu Ja otvaram ochi", to je toliko nezahvalno i veoma sam obazriva sa tim... ljude koje volim pokusham da navedem da sami dodju do zakljucka, ako mislim da je neshto za Njih bitno...a za ove druge..tjutim.

Volim istinu, a cenim i kada neko bezazleno mi lazhe, da me kao sachuva.
IP sačuvana
social share
Prilichno bajat repertoar za nekog ko se dosta dobro ljubi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
pristalica sam toga da netreba lagati, istina boli al bar znas na cemu si, sta je bilo i kako.

trudim se da kaze sve kako jeste i ako je surovo da to bar malo ublazim ali ne da lazem.

koliko god da je bolno bolje i to nego nekoga lagati i zavlaciti, davati neku laznu nadu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.