Mislim da se ti ne secas kako je izgledalo dok je on igrao za ManUTD... sad sto je nasao skeletora i postao gay simbol i zaboravio kako se igra fudbal.. jebiga.... nekad je bio lik...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mislim da se ti ne secas kako je izgledalo dok je on igrao za ManUTD... sad sto je nasao skeletora i postao gay simbol i zaboravio kako se igra fudbal.. jebiga.... nekad je bio lik...
O tome i govorim! On je možda nekada bio lik, (u pravu si, ne sećam se), ali je bitno i šta je sada. Cristiano Ronaldo ima samo 21 godinu i za par godina će se pokazati koliko je dobar. A ako ne, onda ćeš me verovatno naterati da povučem sve što sam ikada rekla o njemu!?
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker...
U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Vidim da si ti ovde proveo strašno mnogo vremena, ali izgleda da neka pravila Burek foruma i ja znam bolje od tebe. Stvari koje treba maksimalno izbegavati: - Poruke bez smisla koje nece sadrzati nikakav konkretan sadrzaj, tipa: slazem se, i ja, da, ne, i sl. Bilo da se sa necim slazete ili ne, ako iznosite misljenje, to misljenje i obrazlozite ili bar jasno stavite do znanja da se slazete sa necijim obrazlozenjem p.s.To znači da bi trebalo da objasniš čemu to cveće?
@crvena djavolica 07 Cvet nije bio spam,bio je upucen tebi kao dobrodoslica... Zao mi je sto nisi shvatila moju poruku... PS. Ne shvataj stvari bas bas ozbilno... Onda nista nema smisla... Jedno je postovati,a drugo je preterivanje...
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker...
U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Shvatila sam da je cvet upućen meni, ali nisam shvatila zašto. Nisam videla da članovi jedni drugima žele dobrodošlicu. Ali, evo jedan cvet i za tebe u znak zahvalnosti