@mengele Zekapeka je iskljucen zbog spama. O komentarima nemam neke narocite reci, oni sami o njemu najvise govore.
@Wild-Dolphin Kako ide moj komentar?
Citat
.... ali to nazalost uglavnom i jeste tako...
E sad... to je cinjenica.. da li je to uvek tako ili ne niti sam rekao niti mislim, ali da svakako uglavnom jeste, jeste. A o tome sta je prava ljubav... to je nazalost uglavnom tako... Sta fali generalizaciji? Ako se ti ne uklapas u nju, kazi, to ne znaci da se ostalih 95% ljudi ne uklapa. Kada trazimo partnera mi i trazimo one koji se ne uklapaju u stereotipe i generalizacije.. ali zato nam partneri i nisu svako ko naidje ulicom, nego se traze...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
@costa ...Ne mislim da imam svu pamet ovoga sveta...zapravo ima mnogo stvari kojih verovatno nisam ni svesna da ne znam...medjutim znam da razmiljshljam i imam pravo da se izdvojim iz svega generalnog i bilo kakve vrste kalupa jer ne zelim da glumim da sam neshto shto nisam... To shto je tebi novac i ne znam ni ja shta na prvom mestu...tvoja stvar...i ne zelim da se mesham u to...svako ima svoje vrednosni sistem do koga drzi... Takodje shto se tiche godina, nema potrebe da ih iznosim...sada i ovde...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Prilicno sam prakticna, i praznim razgovorima se predugo ne bavim.
Doticna Wild-Dolphin mozda ima i 13 godina, mozda deset, sto uopste nije vazno. Vazno je to da prilicno dobro i razumno sagleda stvari. Ako to ne odgovara pojedinim citaocima, predpostavljam dalje da je internet prilicno siroko prostranstvo za neke druge teme i neke druge razgovore, pa istomisljenike mozete potraziti i na nekom drugom mestu.
Ima velike veze, jer ako ima 13 godina normalno je da na svet tako romanticno gleda jer nikad nije dosla u situaciju da sa osobom koju voli deli i dobro i zlo, i hleb i racune i srecu i probleme. Ako te zanima da pricas o Zekapeki, a definitivno te zanima jer pisete sa istog racunara a i mail nalozi vam imaju slicnost, pitaj na temi koja je predvidjena za to, zaista ne zelim da gubim vreme na njega ovde.
...Ma nemoj...ti bash znash da ako sam klinka nisam dozivela neke stvari od tih navedenih...gluposti....bila sam u svakakvim situacijama...mogla sam i zivot da izgubim...ali me nije briga, jer bi to bilo zbog prave stvari...stvarno ne znam shta josh mogu da ochekujem od nekih pojedinaca... nemoj te govoriti neke stvari ako ne znate... ta nagadjanja... no coment...
SerbianFighter Izgleda da si prilicno uplasen njegovih komentara pa se plasis cak i slicnih adresa. ha ha ha Ne kazu dzabe da koga zmija ujede i gustera se plasi. Jedino zajednicko nam je to sto imamo prilicno bliska razmisljanja sa doticnim. Medjutim, mene interesuje nesto drugo. Hoces li iskljuciti svakog, pa i mene ako ti se u razmisljanju suprotstavim? Meni se cini da to tebe naj vise boli. Procitala sam sve od doticnog danas, a procitala sam i neke tvoje komentare. Prilicno su prazni tvoji komentari, cak i posle toliko godina provedenih na NET-u, i posle toliko puno razmenjenih tekstova i poruka. Za normalnog coveka bi to trebalo da deluje kao edukacija i unapredjenje. To u tvom slucaju ne vazi.
Pominjao si i demokratiju i slobodu pisanja ovde. Prilicno je zalosno kada takvi ljudi kao ti pricaju o tome. Pozdravljam te GLAVNO KOMANDUJUCI I GLAVNO ISKLJUCUJUCI CINIOCE OVOG SERBIANFIGHTER FORUMA