ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Vec sam dao svoje misljenje o tome par strana unazad, samo jos da dodam, kao i live i preko neta je bitna iskrenost, kada upoznate nekog, i taj neko krene da vas laze bez nekog razloga za to, ili krene iz cista mira prvo dopune da trazi i sl, bezite daleko, 100% sam siguran da je u pitanju foliraza ... licno iskusio, ima na netu svega, toga najvise.
Ako vam je neka osoba sa neta postala gotivna, a ne mozete da odete da se vidite jer ste daleko/inostransvo, zatrazite od te osobe webcam makar na kratko, da vidite da li se osoba sa kam poklapa sa slikom. Takodje, moj savet svima, kada od potencijalne osobe saznate ime i prezime, i kasnije fiksni broj - jer ste se max zgotivili, otidite i proverite da li se prezime vlasnika broja poklapa sa prezimenom osobe , jer je obicno cale ili deda vlasnik...
Iskrenost pre svega, ako vas slaze za prezime, godine, mesto, izgled - zasto bi to neko uradio? Lagace vas na svakom koraku / foliraza.
Zbog prevelikog broja tema sa slicnom ili istom tematikom, a zbog obilnog posla pracenja tema odlucili smo da preuredimo forum Burek Blablaonica ~ Offtopic carstvo. Ovo je jedna od tema koja ide pod lock
Od danas vaze malo drugaciji kriterijumi za teme na ovom forumu. Sve teme tipa "ili-ili", "koliko je sati, koliko imate godina, ime tate, mame, brata, sestre, tasta i taste...", "zene, muskarci, hermafroditi, gay, lezbo...", kao i sve teme koje vec postoje na drugim forumuma, sa istim imenom i/ili tematikom bice zakljucane. Isto vazi i za teme sa pribliznim nivoom inteligencije 9 godisnjaka.
Postoji dosta tema koje u u skladu sa offtopicovanjem i/ili chatovanjem i nece vam manjkati zabave!
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.