Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 09:40:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko često glumimo orgazam?  (Pročitano 17455 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Sony 
Zašto vam "izmiče" orgazam

Statistike pokazuju da svaka peta žena ima problem u postizanju orgazma. Mnoge žene opterećene su idejom da nužno moraju da ga postignu, što u velikoj meri dodatno otežava njegovo doživljavanje.

Možda ne zna kako
Neke žene se nikada ne samozadovoljavaju ili to rade samo u onoj pozi na trbuhu, kada je zapravo do orgazma više dovode stvari koje joj se zbivaju u glavi, a manje mehanički pokreti.

Ne može da se opusti
Mnogi muškarci ili žene (s pravom) misle da su uspešni u seksu samo ako i njihov partner doživi orgazam. Nekada se postizanje orgazma previše forsira, pa žene svoj eventualni orgazam doživljavaju kao obavezu.

Partner previše forsira
Za razliku od muškaraca, većina žena ne može da se opusti odmah, naročito ako je reč o novom partneru, a pogotovo ako su iz nekog razloga umorne ili opterećene kojekakvim brigama.

Druga strana ne zna šta radi
Ovo nije neki užasni problem, iako se čini takvim. Ako žena inače uspeva da postigne orgazam, a ne može s vama, isprobajte sledeću taktiku: nagovorite je da se malo dira pred vama, recite da vas to jako pali, da je užasno seksi, da biste hteli da znate šta joj odgovara. Nakon malo gledanja, pomozite joj.

Ako ni žena ne zna kako bi svršila, moraćete malo da eksperimentišete. U tom slučaju je najvažnije da joj date do znanja kako ni u kakvom slučaju ne očekujete obavezni orgazam.

Izvor

Čisto update za vas, uspelo mi je da zadovoljim devojku oko 12 puta tokom istog sexa, bez repetea Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 14:00:22 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Јако је занимљиво како си ти наводно дошао на ову тему само да кажеш како је глупо да девојке глуме оргазам и да твоја нема потребу за тиме, а у ствари, сваки коментар који си написао садржи тобоже немарно и успут буди речено написане гигантске бројке, рекорде... осам, десет, четрнест, дванаест, три сата, пет сати... Али добро, ти си овде само да кажеш да је глупо да жене симулирају оргазам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ja verujem coveku iz samog pisanja se vidi da je jak na kurcu ono sto kod nas kazu Smile I da rodjace rekao si prvo 14 taman sam te digao u idole a ti poceo da smanjujes  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 16:14:10 od Naпоleon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
A jel vase devojke orgazmiraju i kako znate da li jesu ili nisu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Независно од одговора, последње што бих радио је да се о томе хвалим на интернету. Smile

А још битније, онај који има складан сексуални живот, тај ћути и ужива. Онај који није умочио годину дана, тај само иде наоколо и лаже како је једну јебао док му је друга у исто време пушила.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pa ja konkretno drzim blokce i hemijsku na nocnom stocicu i na svako njeno uh ja dodam +1. Na kraju sabiramo plus sto ja dodam jos par komada cisto da se hvalim drugarima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Sony 
Ja verujem coveku iz samog pisanja se vidi da je jak na kurcu ono sto kod nas kazu Smile I da rodjace rekao si prvo 14 taman sam te digao u idole a ti poceo da smanjujes  Smile

Rekoh 14, ali 3 puta zaredom, sada je bilo 12, tokom jednog sexa. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ahaaaaa ok kralju Smile Opet si moj idol Smile Meni se istrosi pisaljka ranije pa nikako da stignem da nalupam toliko +1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Sony 
Blagodarim Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 09:40:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.