Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 11:24:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: koju politicku stranku u RS podrzavate?
SDS
45.5%  (5)
SNSD
27.3%  (3)
PDP
0%  (0)
socijaliste-djokic
0%  (0)
radikale-mihaljica
9.1%  (1)
neku drugu
18.2%  (2)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koju politicku stranku u RS podrzavate?  (Pročitano 2494 puta)
07. Mar 2008, 15:43:37
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ja podrzavam SDS, pogotovo sada kad je Bosic ocistio stranku, i smatram da ova stranka sada moze pruziti bolji zivot i napredovanje RS...
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja nisam ni za koga jer nema trenutno nijedne politicke partije koja bi ma animirala.
Mozda SDS zbog Tadica mislim da bi bio dobar predsjednik a mozda i ne ali bi sigurno bio bolji od Kuzmanovica koji samo slusa Dodika.
A kad smo vec kod Dodika nevjerovatna je njegova transformacija od dolaska na vlast
sto bi rekao Bakir sa "60 MINUTA" Dodik u opoziciji i Dodik na vlasti dva potpuno razlicita covjeka
nekad sam mislio da je pametan i posten covjek ustvari on i jeste pametan gleda svoj inters i to na ocigled javnosti a niko ne reaguje i ja bi tako da sam na njegovom mjestu uzimam sebi koliko hocu a niko me ne pita a jos me i narod podrzava
sta ces ljepse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Ni manje zemlje ni vise stranaka vidi se da su Srbi jos iz aviona!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Apsolutno, stopostotno nijednu. Sve mogu da idu i tri p'''' materine.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ma nikog, ili da citiram / jos samo ovaj put za SDS, pa cemo vidjeti sta dalje..  Smile Smile

zanimljivo kako se velika opstepodrzana trajno/voljena Partija raspala, ko bi to ocekivao?  Smile
kako to da je new wave komunizam uspio da omane?
autoput/zgrada vlade/vukelic/vila na dedinju/60 minuta... ko bi ocekivao da ce biti toliko glupi? naprosto sam iznenadjen. i uz to sokiran. evo:  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na narednim izborima cu glasati za onog ko se bude najvise suprostavljao Dodikovoj politici,a to je trenutno Mihaljica. Sto se SDS-a tice mislim da jos nisu rijesili unutarstranacke probleme i da moraju mnogo vise na ciscenju starih kadrova,koji i danas imaju veliki uticaj na Bosica, iako nisu visoki funkcioneri stranke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Da budem iskren posmatrajući iz Srbije ja među njima ne vidim velike razlike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Na narednim izborima cu glasati za onog ko se bude najvise suprostavljao Dodikovoj politici,a to je trenutno Mihaljica. Sto se SDS-a tice mislim da jos nisu rijesili unutarstranacke probleme i da moraju mnogo vise na ciscenju starih kadrova,koji i danas imaju veliki uticaj na Bosica, iako nisu visoki funkcioneri stranke.

Ma SDS je kupljen u paketu sa PDP-om, oni fakticki ne postoje, sve sto je ostalo od SDS-a, je veci broj glasaca, koji odavno ne glasa za Bosice i pizde materine, nego cisto za ime SDS...
radikali su ovde vjerovatno i zabranjeni... pa znas sta bi bilo kad bi ovde ojacali? bombardovali bi i nas i srbiju, dok se ne ''izlijecimo''
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ma SDS je kupljen u paketu sa PDP-om, oni fakticki ne postoje, sve sto je ostalo od SDS-a, je veci broj glasaca, koji odavno ne glasa za Bosice i pizde materine, nego cisto za ime SDS...
radikali su ovde vjerovatno i zabranjeni... pa znas sta bi bilo kad bi ovde ojacali? bombardovali bi i nas i srbiju, dok se ne ''izlijecimo''

Potpuno se slazem s tobom u vezi SDS-a. Narod za njih glasa, misleci da glasa za Karadzica, Krajisnika, Buhu... A PDP za mene nikad i nije bio stranka, nego vise kao neka interesna grupa, slicna G-17 + u Srbiji!
I ostaje nam da ne izlazimo na izbore i ostavimo Dodika da vlada ili da pronadjemo neku novu opciju! Za mene je to trenutno Mihaljica, mada sam svjestan njegove "snage"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7220
Ove prve tri imaju po jednu, eventualno dvije pozitivne stvari, ali dosta vise negativnih. Podrzavao sam SNSD, ali sad su sve tri tu negdje...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
pa pazi, onaj ivanic je nas kostunica..
samo, on je patentirao taj fazon davno prije kostunice, tako da se moze reci, kostunica je srbijanski ivanic...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 11:24:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.