Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rojters: Zapadne sile će predložiti uslovnu nezavisnost  (Pročitano 1341 puta)
06. Okt 2005, 17:48:06
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Rojters: Zapadne sile će predložiti uslovnu nezavisnost

Savet bezbednosti razgovaraće o Kosovu i Metohiji u drugoj polovini oktobra, prenela je agencija Asošijeted pres. Britanska agencija Rojters navodi da se očekuje da će bivši predsednik Finske Marti Ahtisari voditi pregovore između Beograda i Prištine, uz mogućnost razgovora u Beču. UN ne žele da komentarišu ishod razgovora, ali Rojters javlja, pozivajući se na diplomatske izvore, da će zapadne sile predložiti uslovnu nezavisnost.

Petersen danas u Beogradu

Šef UNMIK-a Soren Jesen Petersen danas boravi u poseti Beogradu. Petersen će se sastati s državnim zvaničnicima Srbije i Crne Gore, a očekuje se da će glavna tema razgovora biti standardi za Kosovo i izveštaj specijalnog izaslanika Ujedinjenih nacija Kaija Eidea o stanju u Pokrajini, koji je Eide juče predao generalnom sekretaru UN Kofiju Ananu. Rasprava o tom izveštaju u Savetu bezbednosti zakazana je za 24. oktobar.

Berns iduće nedelje na Balkanu

Pomoćnik američkog državnog sekretara za politička pitanja Nikolas Berns stiže naredne nedelje na Balkan, saopštio je Stejt Department. Ta poseta je najavljena pošto je specijalni izaslanik za Kosmet Kai Eide podneo izveštaj o stepenu ispunjenosti standarda sa preporukom koja se odnosi na početak razgovora o budućem statusu Kosova i Metohije. „Taj status je važno pitanje koje se postavlja pred nas i međunarodnu zajednicu”, rekao je portparol Bele kuće Šon Mekormak. Berns je u maju bio na Kosovu i tada je pozvao Albance da „Srbima jasno stave do znanja da i oni imaju pravo da žive na Kosovu”. Vašington se nada da će pitanje statusa Kosmeta biti rešeno do kraja 2006. godine. (RTS)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2005_10_06_kosovo.gif
(4.94 KB, 198x145)
« Poslednja izmena: 06. Okt 2005, 17:49:42 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Okupacija srpske teritorijalne jedinice Kosova i Metohije -- o nekakvoj "uslovnoj nezavisnosti" da i ne govorimo -- potpuno je ilegalna u medjunarodnom pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Kad bi se to i desilo, mi mozemo da trazimo Republiku Srpsku!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Pa dobro, sta to pricas?

Nisu ti to garsonjera kod Botanickle Baste i jednosobna dvorisna zgrada u Zemunu, pa ces sad kao nesto da menjas jedno za drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Kazem, ako se po toj logici vodimo, mi imamo pravo na to. E sad, sto smo nesposobni to je druga stvar. A to sto nije garsonjera, ne bih znao, stvarno! Ne budi cinican, niko ne voli cinicne ljude a ja najmanje!
« Poslednja izmena: 11. Okt 2005, 00:08:47 od shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Ah, mora da onda mrzis sebe, jer ti si onaj koji je najcinicniji ako mislis da se tek tako menjaju teritorije.

Tamo svuda postoje neki ljudi, ciji zivoti nisu nesto sto sluzi da se isteruju pubertetske frustracije tipa "ako oni uzmu ovo, ja cu da trazim ono drugo".

Uostalom, odakle ti pravo da me obavestavas sta ti volis ili ne volis i da na osnovu toga od mene trazis da budem ili ne budem ovakav ili onakav???

Sta ti umisljas da si???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Imam malu molbu. Privatne rasprave vodite preko privatnih poruka.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Ah, mora da onda mrzis sebe, jer ti si onaj koji je najcinicniji ako mislis da se tek tako menjaju teritorije.

Tamo svuda postoje neki ljudi, ciji zivoti nisu nesto sto sluzi da se isteruju pubertetske frustracije tipa "ako oni uzmu ovo, ja cu da trazim ono drugo".

Uostalom, odakle ti pravo da me obavestavas sta ti volis ili ne volis i da na osnovu toga od mene trazis da budem ili ne budem ovakav ili onakav???

Sta ti umisljas da si???

Kad si pomenuo pubertet to mogu da shvatim kao uvredu i ona nece biti prvi put, ai i citao sam tvoje postove kod drugih tvojih svadja. Ako si ti toliko stariji i iskusniji sta se svadjas sa decom kao sto sam ja i drugi pojedninci koje si navodio u moderatorskom forumu?

To odakle mi pravo da kazem tj. da te obavestavam stvarno ne znam, eto jednostavno rekao sam i sta ces sad!

I na kraju, nisam rekao da cemo mi uzeti ovo ako oni uzmu ono vec... ma procitaj sam ako umes precizno da citas, necu ja tebi da se pravdam. A kad odgovoris pazi da ne vredjas!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
Uslovna nezavisnost je mislim svrsena stvar a ti pregovori ce biti farsa jer ce nam kao i za vreme bombardovanja bidi ponudjeno uzmi ili ostavi.To za Republiku Srpsku je neizvodljivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.