Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 01:38:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je krajnji cilj...  (Pročitano 19539 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Imas ti temu i o zmajevima Dutch.Ako hoces mozemo i tamo da pricamo...Smile
"glupostima"
ccc pa nije to lepo da svojim drugarim kazes da pricaju gluposti Smile...a bas smo se lepo slagali.
Otvori! Otvori! Otvori! Otvori! Otvori! Otvori! Otvori! Otvori! Otvori! Otvori! 
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Osma putnice, zaktijevam od tebe da otvoris prvu stranicu ove teme, i izjasnis se o istoj.

Bas me zanima tvoje misljenje: Smile!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma, kakva tema bre...Smiley
Ne, rekla sam ono zato sto pocheli malo da skrecete sa teme(vidim da ste poceli malo da se krecete ka pitanju magije, njenog (ne)postojanja i njene ''uloge'' u nasim zivotima(bilo kao sile prirode ili neke farse cime se manipulise gomila))..
Inace, sto se ovoga tice ja sam uzdrzana..Ateista sam, posto ne verujem u tako konkretizovanu vishu silu, kao sto je Bog...Barem ne u Hriscanstvu, posto mi se ideologija ove religije uopste ne dopada...Ali bez obzira, ja'' pustam'' ljude da veruju u sta  hoce, i uglavnom ne pricham o tome kako se meni ta religija ne dopada dok me ne pitaju...
Ali, okultista jesam, posto stvarno verujem u neke vise sile, koje mi ne mozemo da pojmimo..Pa neka to bilo nesto konkretno, kao npr. magija, elementali ,duhovi...Mada, mislim da to ima vise veze sa tim sto sam oduvek tezila ka nadrealnom i nestvarnom,  sto sam introvert i sto me privlace stvari koje su van naseg saznanja i koje leze uglavnom u nasoj masti.Ja jednostavno imam svoje bogove u koje verujem i koje me ''vode''..Mozda ce da ispadne cak i da sam pobozna:)Ali avaj, nisam ja pobozna, ja sam samo, recimo, mastovita..U principu, to je moje misljenje, ali nisam htela puno da pisem jer smatram da moje opredeljenje nema bas neke cvrste veze sa ovim topicem...Ali, u principu to je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
P.S.NE, nisam Wicca, ne bavim se bajanjem, vesticarenjem i nekromantijom(niti lihnomantijom, niti kristalomantijom, niti psamomantijom, niti kraniomantijom...a ni lihnomantijom..Smiley, niti bilo koje od okultnih uchenja praktikujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga Osma putnice. Ti opet nisi otvorila prvu stranicu ove teme, pa nisi vidjela kako je Dutch formulisao pitanje. Idi na prvu stranicu ove teme, pronadi Dutch-ovo pitanje, koje je prvo na prvoj stranici teme, pa na njega odgovori. To bi me jako zanimalo: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Haha, pa onda ste VI definititvno skrenuli sa teme:)
Vi ste poceli da raspravljate o verskim opredeljenjima...I zapoceli ste ozbiljnu diskusiju o egzistenciji Boga,  o cilju i poente postojanja Crkve i celokupne religije uopste i njenog znachaja za ljudski rod..Pa sam mislila da moj odgovor treba da bude vodjen time...Nebitno..
A sto se tiche odgovora na temu...Iskreno, otkud ja da znam koji je VAS(ko god) cilj? Dal ije IKO odavde dao konkretan odgovor na to pitanje...Ja i ne vidim bas....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
dao sam ja jedno 2 str pre.
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa, izgubila sam se medju postovima:)
Ali, eto, sto se tog pitanja tice nemam misljenje jer zaista ne znam koji je to cilj i zasto to radite...Eto,  ja sam svoje, na vas zahtev rekla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa sta onda mislis, draga Osma putnice, kako je Dutch mogao zakljuciti tako nesto. Placenici, Horgos itd.?

Odnosno, da li bi neko ko misli svojom glavom, promislja, rasuduje, ponjimaje, itd., tako neto mogao zakljuciti?

PS. Cvetak dami: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa, da, mogao bi...Cak i zdravim razumom, i bas zato sto je razmatrao tu opciju smatram  da ima sasvim  dovoljno''zdravog razuma''...Koliko vidim, on nije rekao da vi jeste placenici, nego je samo rekao :,,a MOZDA ste''..
Pa dobro, mozda i jeste, kako mi to da znamo?Smiley
Ali ne, necete mene uvuci u te rasprave...Ja se drzim po strani.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 01:38:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.