Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji blam  (Pročitano 3147 puta)
19. Sep 2005, 03:59:09
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Crko mi kompjuter bio. Liku kome sam dala hard disk da mi spasi (koji je inace 30 godina stariji od mene, zenu i decu itd..) rece da je video moje gole slike na disku. Skroz sam istraumirana, jos je je i mamin prijatelj i vidjacu ga jos tu i tamo. Jao poludecu. Ne znam kako pozitivno da gledam na ovo, htela sam da umrem : (

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 19. Sep 2005, 04:15:32 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Prvo.. za to sto je preturao po disku treba ga prijaviti sudu... ili mu lepo poslati prijatelje da popricaju.
A drugo.. ako vec imas takve fotke.. i vidis sta se svuda oko tebe desava ... koristi malo mozak pa ih ili drzi negde drugde ili ih bar pristojno zastiti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Pa, fora je to sto nisam nikako mogla da znam da ce kompjuter odjednom da mi crkne i da necu uopste moci da pristupim nicemu na njemu- tako da nisam mogla da ga opet upalim i da makar izbrisem fotke ili ih sklonim negde :\
A on cini mi se nije bas 'preturao' nego pokusavao da mi kopira na dvd sve... samo sam se nadala da nece i da gleda.
Jos me pozvao i na tenis sledece nedelje a ja zelim da zaboravim da on postoji i da se sve desilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Razmislja se unapred, u trenutku kada se nesto radi Wink
A ako ti je to video dok je kopirao na dvd, to je bilo toliko sakriveno da otprilike nije mogao promasiti sve i da je hteo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Pa od sad cu sigurno razmisljati unapred...
I mislim da jesi u pravu ste se tice ovog drugog ali eto, heh. Fora je sto nije uspeo da mi 'spasi' disk kako treba, a ja sam ga uzela nazad i ne znam sad kome da dam da popravi jer znam da ce opet ovo da se desi. Stvarno neke stvari treba znati sam da radis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Po nekoj logici, nekoj devojci Smiley Mada i to moze da ima kontra efekat  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ex ossibus ultor

Zodijak
Pol
Poruke 66
nije bas prijatno.... Smile
ja sam jedne prilike pozvala prijatelja da mi malo pregleda internet konekciju (kad nosis komp. na opravku, oni naplacuju po satu i to je ovde jako skupo) i malo po malo, covjek vidi da nesto i sa hard discom nije bilo ok...a  u medjuvremenu sam ja jos nesto zeznula; naime, ja sam morala da postavim sebe kao administratora i pri tome sam promjenila password ali sam u settings nesto skroz deseto uradila i sad; da bi on to sve pronasao kaze da mora da nosi komp kuci. Ja imam jako mnogo radova i textova i nema sanse da nekome dam PC bez da prije toga ne zastitim te fajlove.
Imala sam srecu te je lik imao dosta vremena da dolazi po 1h dnevno i u roku od tri dana problem je bio rjesen; moji fajlovi sacuvani a moji radovi jos nisu ugledali svjetlost dana a kad izdam knjigu on ce da dobije jedan primjerak besplatno.  Smile
I internet radi a ja sam naucila da ne glumim IT tehnicara bez manual-a  Smile
IP sačuvana
social share
---Ignorance is BLISS---
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Joj koji lik...umesto da cuti i da ga bude sram sto je zabadao nos tamo gde ne treba on ti se jos hvali kako te je video golu..i zove na tenis!  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 73
Zastava
eto zato treba nositi comp kod profesionalca. to ti je kao kod doktora.

ja sam recimo totalno oguglao, a za zivota sam se nagledao profanki sa slikama bicevanja i raznoraznih cinovnika polupedera sa decom i zirafama. a obicnih kucnih radinosti - pff - par giga.

jednom mi je dosla neka riba da joj vadim podatke, sedne pored mene i kaze sacuvaj mi ovu sliku, ovu, hi hi, vidi kako mi ovde dupe, hihi ovu...
pozeleneo sam do kraja....

u svakom slucaju nosi kod nekog nepoznatog...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2005, 03:07:06 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Fighteru, devojku koja se time bavi i nije lako naci heh.

I vidim da svi ovde osim mene znaju da to ne treba tek davati nekome nego da ili radi pred tobom ili kod profesionalca dati. Makar se necu opet zeznuti.

Montenegrina - da iako ja uvek zelim sve da znam sta se desava s mojim stvarima, ovo je izuzetak gde bih vise volela da mi nije rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: blam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.