Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кога нервирају празници...  (Pročitano 7044 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Kakva gomila negativaca. Samo neshto mrachite tu. Praznici su do jaja.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
radim za praznike Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
A meni je sve to super...ljudi odvoje vremena da obraduju svoje najdraze, grle se, ljube se, kite jelku, ukrasavaju kucu, tacno se u vazduhu oseca ta praznicna atmosfetra...a kao komparativ, u trznim centrima guzva, pa mi i to govori nesto Smiley
Ipak, praznici su za porodicne ljude...znate ono kad imate veliku porodicu, pa svi dodju, neko donese vino, neko kolace, i tako uzivate zajedno....to uistinu mnogo ucvrscuje porodicne veze...
A sa druge strane, to je dan k'o i svaki drugi...vreme uzima svoje, nikog ne stedi, i taj jedan - najludji - dan u godini nam govori da smo malo stariji...a retko ko pametniji...dan se zavrsi razlicito, a sutra opet nastavljamo po starom...
Ja sam uvek bio za neku varijantu najuzih prijatelja, tipa neka sedeljka, a za reprizu po mogucstvu luda zurka...i onda zadovoljim i svoje aspiracije za neku prijatnu, opustenu atmosferu ( dok mi neko dete ne baci petardu ispred prozora), a i veliku zurku za pocetak nove godine Smiley
Bitno je da niste sami, i da se dobro zabavite, a to vam svima zelim  Smile

IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Moram da priznam da sam pocela da mrzim Novu godinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
praznici su zesca prevara Smile

previse paznje i previse marketinga oko nepotrebnih stvari... meni je samo zanimljivo kako se podigne nivo tolerancije za vreme praznika... ako si pijan utorkom - alkos, ako si pijan na novogodisnji utorak - slavljenik... Smile koja glupost...

ja slavim kad mi se slavi, pijem kad mi se pije i tako bi trebalo da bude...

poz drustvo Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam ekstreman primer, definitivno sam odlucila da slavim novu godinu u kuci sa kucetom.

Vuhuu Smile

Шта те брига, имаш најбољег пријатеља... Тако и мој ујка кад су га питали што се трећи пут не ожени... Али нема везе, ионако је то погазио Smile

Изгледа да ни ја нисам једини који овако мисли.

Изгледа да смо ми мрачњаци у већини Smile Или да ставим "мрачне" наочаре Smile

Урбано или не,мрзим кад је наметнуто.
У сваком случају, највише ми пријају дочеци нове године, које било, али на плажи. То већ могу да поднесем.

Па није џаба најбољи дочек Н. године у Риу. Чак је тада тамо лето Smile
Што се тиче форсираности, она Српска 13. ми је много мање сметала јер се онда бар мање чује "Срећна Нова година"... А може некад да падне на петак 13-ти   Smile
Мада то баш није за оне који раде.

Има ова тема и једну компоненту која би више била за подфорум религија, филозофија; или чак за политику. Наиме, почне лудило још у новембру... Почетком новембра. Тако је на васколиком Западу, то продире и овде. Шта је заправо то? Обична декаденција карактеристична за терминалну фазу културе и цивилизације. И Римљани су тако стално имали неке спектакле...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
И Римљани су тако стално имали неке спектакле...
Да стим што су они имали добру стару "хлеба и игара" филозофију, па вероватно су сви ти спетакли били део тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
То хлеба и игара је само појавна страна, узгред много боља него ова сада. Јер су људи били растерећени посла и само уживали Smile
Оно о чему говорим је закономерни развитак (ако под развитком сматрамо и дегенерацију и пропадање које следе на крају). Рецимо, нисам гледао Гибсонов филм Апокалипто, али сам читао један занимљив сајт где пореде све веће ритуале на крају цивилизације Маја са мегаломанском политиком садашње Америке.
То што куповине и истицање све већих јелки почињу још у новембру, а при томе се и заборављају нека изворна значења (рецимо Божића) мени је слично са неким другим примерима декаденције. То ме додатно пуни благим гађењем Smile

Питање за психологију - да ли је нормалан неко ко то увиђа, или неко ко то не увиђа?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
На западу је Божић скроз комерцијализован и у суштини се свео на трошење пара, зато на пример сви издавачи рачунарских игара желе да избаце игре за време Божића јер онда имају бољу зараду јер људи купују ко луди. То лудило око куповина и целокупна еуфорија је мени апсолутно несхватљива.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 13:27:24 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ej, dirajte mi sve, ali mi ne dirajte jelku !  Smile

To je najlepsi dio Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.