Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umro najpoznatiji indijski guru Sai Baba  (Pročitano 3691 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Zanimljivo kako smo svi bili strasno politicki korektni kad je umro patrijarh

Nismo bili "politički korektni" nego smo bili iskreni.
Niko nije (bar mi se čini) odavde nevoljno na silu "politički korektno" izjavio saučešće jer tako ne misli... već je izrazio saučešće za čoveka koji je bio u našim životima od devedesetih kao najviši verski poglavar.

Šta bilo koga boli dupe za nekog indijskog mađioničara za kojeg nije čuo ukupno 5 puta?!  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Bosch ima centrifugu
A zasto mislis da je srpski "white wizard" bio bilo sta bolji i zasto za jednog nesto osecas a drugog nipodastavas i blatis a da ne znas nista o njemu? Odakle dolazi taj poriv? Mozda mozes da malo meditiras na tome ili da trazis savet od svestenika.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
ja recimo znam dosta o njemu a ti recimo mislis da znas nesto sto si procitao o njemu,a znas isto toliko koliko je i on znao datum svoje smrti,ovaj indijski mudroser je bio poznat i dosta popularan u svetu branka kockice
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC Wildfire S
Što li si ti besan da mi je znati. Smile
Aj polako.

Citat
zasto za jednog nesto osecas a drugog

Rekao sam već.
Kolektivno i generalno... jedan je uticao na naše zivote i bio je prisutniji. Drugi nije.

Bez dalje dubioze.
Jednostavno.
Potkošulja je bliza od košulje.

Jel' bi tebi bilo draze tvoje dete ... ili njegov drugar iz odeljenja?

Citat
a drugog nipodastavas i blatis a da ne znas nista o njemu?

Ne vidim gde sam ja to radio?
Pokazi mi taj post.

Osim ako ne misliš na ovo "mađioničar" Smile

"Milioni Sai Babinih sledbenika širom sveta veruju da je on posedovao natprirodne moći, kao što su mogućnost da pravi predmete od vazduha, da se seća prošlih života i da leči smrtonosne bolesti."  Smile

Istina, ne poznajem dotičnog... čuo par puta, al' ne poznajem. S druge strane, ja nisam ni napadao čoveka ni bilo šta drugo pa da moram da ga poznajem... samo sam odgovarao na tvoju primedbu da su ljudi izjavljivali saučešće pokojnom patrijarhu zbog "političke korektnosti".  Smile

Citat
A zasto mislis da je srpski "white wizard" bio bilo sta bolji

Zašto mislim... pogledati odgovor #1.
Bolje sam ga poznavao.
Ne savršeno, ali dovoljno dobro. Svakako više od Babe.

Pa kojom se profesijom bavio... bio je dobar.
Imao je mozda par nekih izjava koje mi smetaju... al' bio je čovek. Generalno skroman i plemenit. Za razliku od smradova oko sebe.

Citat
ili da trazis savet od svestenika.

Ne kupujem ja maglu.

Citat
Odakle dolazi taj poriv?

Uglavnom iz ručka.
Danas sam jeo neki pasulj.

E sad je pitanje, što s' ti tako poluđeo oko ovoga...  Smile Ovaj Baba mi deluje kao miran tip...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ne znam odakle ti da sam "poludjeo" - ja licno ne znam nista o Sai Babi i nikada me nije zanimao kao takav. Jedan od razloga sto ja licno u svojoj filozofiji ne vidim poentu takozvanih "cuda" i "vidovitosti" - jer te stvari nisu nikakav dokaz bozanskog nego su jednostavno samo promocija. U sferi samopromocije ostavljam svakome da sam razmislja o svom putu i motivaciji za takav put .

Samim tim ako vec sad to znas sto sam ti rekao vidis i sam da nemam nista sa doticnim ali mi je samo fascinantni poriv ljudi kao sto je sez naprimer da ga odma prozovemo koji ce nazvati coveka mudoserom a da ustvari ne zna nista vishe o njemu nego ja (iako misli da zna). Poenta mog pisanja je da ako druge lepite etiketama budite spremni da iste etikete skidate sa sopstvenog dupeta. Nista vishe niti manje od toga

Bas me zanima kako bi doticni reagovao kada bi neko pokojnog Paju nazvao mudoserom koji nije nista uradio za svog mandata osim sto se proseravao sa blagoslovima koji su podrzavali rat i nacinalizam na Balkanu u 90tim. Da li je to magija duzna postovanja? Ja bi licno podrzavao pre mudosera koji pravi mirisljavi prah nego nekog ciji religijski stavovi imaju kao posledicu hiljade mrtvih ljudi.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 06:25:04 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
doticni nebi reagovao nikako na spomen patrijaha,zato sto doticni stalno tvrdi da je spc ugasila svecu,a o modernim mudroserskim bogovima mozes i ti nesto da saznas,samo ako hoces

http://forum.burek.com/dokumentarac-sekte-bogovi-novog-doba-t441377.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sve organizovano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Bosch ima centrifugu
Hvala ti ali nisam spreman na tu vrstu prosvetljenja - mrznjom ne mogu da se hranim
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Zna li se ko je naslijednik Sathya Sai Baba na tronu indijskih gurua? Koliko sam saznao o njemu bio najveci indus, duhovni ucitelj, jogin. Ljudi koji se ozbiljno bave jogom imaju njegovu sliku u prirodnoj velcini u kuci i upaljenu svijecu kraj njegovog lika.   

« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 16:38:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.