Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
ConQUIZtador
banner
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko su Ivana i Marko? (O ljudima koji zive u reklamama)  (Pročitano 12487 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 24403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
to je ono najgore. sto i pored toga ima (bilo je) ljugi koji su ... žrtve marketinga.
ej bre. gde smo ?

E, sada protiv gluposti nema nekog leka (dobro, mozda ima po nekim oglasima ali kosta puno brate  :mrgreen:). Taj procenat bi opet pao na piramidalne igre, na pozajmicu para "prijateljima" ili slicnim prevarama.

realno... koji će mi ? pre bih neku hondu ili micubishija iz 21. veka.

Idi bre, realno, hebes Japanca  :mrgreen:

IP sačuvana
social share
do posla se dolazi tako sto se uclanis u partiju i budes partijasko dete ... onda ce biti i posao i plata i sve !

ja sam usao u partiju...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U pitanju je kampanja koja predstavlja novi marketinški koncept Erste Grupe koji se zasniva na filozofiji o odgovornom bankarstvu.   Zato ide i priča o vrednostima - čovek koji pokazuje privrženost (u ovom slučaju supruzi) je dobar i za banku.   

Što se tiče kritike za sinhronizaciju, slažemo se da je ona prilično očigledna, ali je bila neizbežna.   Pošto je novi koncept pokrenut na nivou Erste Grupe, a ova varijanta „Uravnoteženo bankarstvo“ će biti primenjena i u  bankama članicama Erste Grupe iz Austrije, Češke Republike i Ukrajine, korišćeni su isti glumci.   Oni su govorili (koliko su mogli  :D ) na lokalnim jezicima uključujući i srpski, ali je to moralo biti dodatno pokriveno sinhronizacijom.  

Inače, za ovaj projekat su korišćeni glumci van zemalja u kojima posluje Erste Grupa, kako bi se izbegla mogućnost da glumci budu previše prepoznatljivi u nekoj od zemalja.   Zaista nije bila namera da se potcenjivački odnosimo prema publici ili, sa druge strane, da nekog obmanemo da su glumci zaista zaposleni u banci.   Kao što ste i sami primetili, u reklami se u ulozi savetnice Ivane pojavljuje Iben Hjejle, poznata danska glumica.   Nadamo se da to, uz očiglednu sinhronizaciju, dovoljno govori o tome da je ipak reč samo o reklami sa glumcima, a ne zaposlenima u banci.   Pozitivan ili negativan konačan rezultat neke grupne kampanje najbolje će pokazati analiza tržišta u svim zemljama Erste Grupe nakon kampanje.  

Što se tiče ideje o korišćenju lokalnog pristupa, i ona će, kao i sve kritike biti prosleđena sektorima koji odlučuju o kampanjama, a konkretne reakcije po pitanju postojećih komentara objavićemo u što kraćem vremenskom roku.  

Pozdrav (iz Sektora komunikacija Erste banke)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 50915
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
kad ste pre saznali ? aj priznaj ko surfuje na bureku za vreme radnog vremena i pod kojim nikom ? :mrgreen:

dragi komunikacioni sektoru , sto se reklame tice .... tako je koncipirana da ste vi hteli da prikazete da su to zaposleni u banci , jer biste umesto toga snimali na nekoj poljani , pored zemljista na kome se gradi kucica iz snova .
vama je bitan konacan ishod: sto vise interesenata i klijenta , u prevodu vise novca za vas  :D

svesni ste da novca nema , pa ste se odlucili na "ocajnicke " poteze aludirajuci na porodicu sto je svakom coveku najsvetije  :D

iako ste sve lepo zamislili , banke su pretenciozne , mi znamo koji ste lopovi  :mrgreen: i ne nasedamo  :D :flower:
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7758
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Bez uvrede, reklama je skroz bezveze..."nama su ljudi na prvom mestu"...koji ljudi? Vaši zaposleni ili oni nesrećnici koje pljačkate?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4959
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Axaxaxaxax, vidi ti njega... Je li, optimisto (sektor komunikacija.. bla bla), daj kad već imam priliku da pitam, da iskoristim... Jel neko stvarno pada na te retardirane reklame ?!?!

Posebno u poslednjih par godina, kada su ljudima rate za otplatu kredita povećane za 100 % ?!
Znam, znam , euribor, ugovorne klauzule i ta sranja, svi mi znamo da ste vi pljačkaši, nego me zanima koliko nesrećnika u stvari poveruje u te gluposti ?!

Bez uvrede, reklama je skroz bezveze..."nama su ljudi na prvom mestu"...koji ljudi? Vaši zaposleni ili oni nesrećnici koje pljačkate?

Ma zna se šta je njima na prvom mestu, najviše kamatne stope u Evropi, ostvaren uticaj na zakonodavno telo  u cilju izmene zakona o hipoteci itd.

Jedna jedina reklama za banku koju sam zapamtio je ono "Kad potpišemo - ne menjamo", o fiksnim ratama, čini mi se Societe general, ali naravno da i tu ima neka kvaka, samo se nisam raspitivao koja je
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 11:39:56 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7758
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Gotovo sve reklame za razne banke i njihove kredite vređaju inteligenciju, nekreativne su i nezanimljive...samo nešto šareno i blabla...plastični glumci koji mrdaju usnama, ne liče na ljude s našeg podneblja i to je kao super, to je zapravo baš tako trebalo, samo smo mi glupi pa to ne razumemo.
Eh, baš..stavi onoliku sliku svoje žene na desktop....hahaha, pa ko to bre još radi, gde vi živite?
Svaki šef u tim vašim bankama bi mu odmah rekao da je makne jerbo ga podseća na to kako joj je dao otkaz kad je ostala trudna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 50915
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
mislim sta reci ..i doticni je izabrao bas upecatljivo ime , "covek iz naroda"  :D

bila sam klijent Erste banke dok je bila Novosadska , dozvolila sam zarad lokal patriotizma da me pljackaju svakog meseca 20 % vise nego druge banke za odrzavanje racuna .
medjutim , kad je moja komsinica "naprasno" uzela otpremninu iz te banke jer je matora otisla sam u Vojvodjansku  :D

a za posao sam birala Findomestic , sto zbog poznanstva sa celnim ljudima , sto zbog najmanjih provizija  :[115]:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 4
De de, spakujte drvlje i kamenje :)

Ne poslujem sa Erste, ali kolege koje posluju nisu imale losih iskustava... Uslovi saradnje su uglavnom transparentni - kome odgovara cool, kome ne odgovara ode na drugo mesto...

Meni samo smetaju agresivne kampanje za koje mislim da su promasene...
Postoje i agresivne kampanje za koje mislim da su pogodak, ali ova mi deluje kao totalni promasaj...

A agresivna je... narocito kada je outdoor u pitanju...
Od onih malih svetlecih cuda na banderama, do billboarda i megaboarda...
Ok, ima cool stvari, svidja mi se ideja da sa dve strane puta idu dva bilborda sa razlicitim fokusom, ali to ne menja cinjenicu da cela prica prosto nije najsrecnije uradjena...

Da, Ivana i Marko trebaju biti glumci, naravno da nece biti pravi zaposleni, ali kapiram da nista od ovoga ne prenosi poruku koju zelite da iskomunicirate... ako uopste ikakvu poruku prenosi...

A biografije su kontradiktorne do besmisla...
IP sačuvana
social share

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7758
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Meni samo smetaju agresivne kampanje za koje mislim da su promasene...

Tačno to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 50915
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
A biografije su kontradiktorne do besmisla...

biografije su projektovane proevropski , potpuno u skladu sa sadasnjom politikom , koja bankama ide na ruku  :D
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

privremeno Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: Juzne Vesti :: Citati :: AdriaHost :: Kuvar :: Tvorac Grada :: Cam.rs

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002-2011 "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.