Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:12:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o ovom tekstu.

Glasanje završeno: 03. Okt 2007, 15:15:28

Tako je bilo !
40%  (2)
Vrlo Moguce !
60%  (3)
Uglavnom se slazem !
0%  (0)
Uglavnom se ne slazem !
0%  (0)
Ne slazem se !
0%  (0)
Ukupno glasova: 5
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Emir Sisic  (Pročitano 2602 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Galada za predsjednika!!!!! Smile

To, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najveci uspeh je sto je vracen kuci. Sad lepo treba situaciju smiriti, izbaciti ga iz usta medija i ubrzo mu maksimalno liberalizovati robiju (tipa svaki vikend kuci, da bude u otvorenim delovima zatvora itd..). Nazalost ne mozemo ga amnestirati jer je nasa drzava dala garancije Italiji da kaznu mora izdrzati do kraja. Ukoliko bi smo prekrsili dogovor bojim se da bi posle velikih problema imali nasi drzavljani u italijanskim zatvorima koji cekaju ekstradiciju, a i ne bi smo mogli vise racunati na pomoc rima u slucaju nekog kriminalca koji bi odavde mogao naci utociste kod njih.

O'cay, slažem se da to nije jednostavno, ali Afera Šišić, nije običan slučaj. Čovek je očigledno nevin.

E sad to što mi jasno vidimo da je nevin je lepo, ali to što i oni vide da je nevin, a ne smeju iz političkih razloga da mu preinače odluku, ipak nešto govori o njima.

Mada mora se priznati: Nema pravosuđa u nekoj zemlji, da za takve stvari ne sluša politiku.

Ne slažem se da treba sinuti pažnju medija s'njega.
Naprotiv.
Dok mediji obraćaju pažnju na njega, on postoji, posle može da se desi da ga svi čas-posla zaborave.

Bilo je još par generala koji su iz ovih i onih razloga, na različite načine kažnjavani, ili bar šikanirani. Dok su mediji pričali, za njih je imalo nade, kad nediji ućutaše, niko ne zna ni da su postojali.

Pa i mediji su ti kao i sve. Ako osete da oće narod da čita oni pišu. Dok se para vrti, super, kad prestane nestade i čoveka. Mož' da bude najbolji na svetu, al' ... 'di su moje pare ?

Danas da ponovo razapnu Hrista, u medijama bi ovjavili kratku vest, unterfile o događaju:

Razapet je Gospidin Isus Hristos, prisustvola majka, žena, mladić i ne zna se ko je tu bio s'kim u kakvim odnosima .

Pa da nije napisana Biblija,misliš li da bi danas znao neko za Hrista ? Možda neko ko čita Epsku Fantastiku.

Ja se slažem da sve to oko Emira ipak mora da se  izvrsii na neki način u dogovoru sa Italijanima.
Ali neki dozvoljeni pritisak na njih, koji bi im pokazao da mi ozbiljno mislimo povodom Šišića, i da je to za nas jako bitna stvar, bi ipak pokazao njima, da treba pravedno da ga rehabilituju, a i njihovi mediji bi se više angažovali,možda bi se malo poduglo i javno mnenje što bi bilo najbolje.

Ipak javno mnenje je verovatno ogorčeno što su bili u pitanju njihovi građani, pa žele da pošalju poruku da to njihovim građanima ne sme da se dozvoli.

Ali ako se javnom mnenju ukaže da postoji mogućnost da onaj tip iz EU koji je bio odgovoran za organizaciju preleta je bio jasno upozoren neki dan ranije, a i sam taj dan, da helikopter nema dozvolu preletanja, e ... Onda će ipak Italijan da drugačije sagledava situaciju i da kaže: pa čekaj malo. Naravno da niko neće javno priznati da je kriv, mada i nije baš naravno. Moj predsednik se izvini za Srebrenicu, a srpske trupe tamo nisu ni bile. Vili Brant se svojevremeno izvini Jevrejima, a Vili Brant je bio dete za vreme fašizma.

Tako, šta je naravno, a šta ne, duga je priča.

ALi i da Italija ne prizna da je neko iz EU kriv, ja ne znam da li je taj neko Italijan, ali taj neko je bio predstavnik EU, ne same Italije, opet će svako iskren da kaže: bilo kako bilo, Emir Šišić, nije kriv.

I tu je šansa Emiru. A pravo da Vam kažem, tu je šansa i Srbiji. Jer ako Srbija nije kriva za ono zašta su je kasnije demonizovali, ona onda može da počne da vraća rejting u svetu.

Jer znate ako nekog optužiš za nešto i to najviše zato, pa mu tek posle nađeš 5000 mana, onda kada se utvrdi da on nije kriv za ono prvo, njegovih 5000 mana ostanu, al' to su samo mane.

Ruku na srce, u tih 5000  stvari nisu samo mane, al'

Ja imam nadu, jer sama Italija nije nešto posebno kriva za raspad stare Juge. Krivlji su Evropski Organi. Što je i Italija u Uniji, nešto je drugačija stvar.

Sama Italija je pokušavala svojom politikom da smiri naše glupe uzavrele strasti.

Činjenica je da su od obaranja tog helikoptera Zapadni mediji od nas Srba napravili Barbare.
Dotle smo za njih bili "samo" Bizanti, što je kod njih izraz u pogrdnom značenju,
dok ja kad kažem Vizant, e hej to je civilizacija na bikvadratnu jednacinu ciji je argument uvek veci od nule.

Pa Vizantija ima i te kako čime da se pohvali.

Ako baš ništa drugo:
 - Na njenoj teritoji je bila civilizacija Stare Grčke, koja je bila jedna od prvih, ali u suštini i danas največih Civilizacija,
- Pravni naslednik Rimskog celokupnog carstva je Vizantija, a ne Rim. Dinastija koja je pravni naslednik Rimskog Carstva je dinastija koja je vladala Vizantijom, ne kasnije Rimom.

I to su samo dve napomenice o Vizantiji i tome ko je ona i šta je Vizant, a mislim da bih mogao novi topic da otvorim o tome, al' da ne bude: mnogo 'teo, mnogo zaopočeo.

Vrnimo se mi na Šišića.

Kažu da je u Italijanskomm zatvoru bio sasvim pristojno smešten, čak i sa poštovanjem od karabinjera.

I ovde kod nas u Sremskoj Mitrovici kažu da su ga zatvorenici dočekali kao Heroja, što on zaista jeste. I da se ponašaju drugarski i ljudski prema njemu.

I to je lepo, njemu zaista nije život tamo ugrožen, niti je maltretiran i' tome nešto.

Al' ljudi kome je lako i lepo u zatvoru ?
Nikom. Al' kad nešto skriviš, pa te stave u zatvor, ti nekako ... pravo da Vam kažem ne znam ni ja sam, ja bih zatvor preležao jako teško, ja jedva bolnicu podnosim, a i to više ne mogu, skoro ni jedan dan.

Sigurno je da je tamo svima teško, pa i Emiru. A Emir je još i nevin. A čeka ga i porodica.

A i ovo je važan slučaj za Srbiju, da se vidi da Srbi nisu nikakvi demoni i sotone, nego ljudi kao i svi drugi:
dve noge, dve ruke, dva ... Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Od koga će da traži uslovnu kaznu ? Od Italijana ? Ne razumem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sto se tice tog emira sisica.........da postoji bilo koji nacin da mu pomognem ja bih!!!!!ali jedino sto od mene moze dobiti je postovanje......sto se tice ovog galada nemam rijeci!!!!

Moyes Banja, moyes ti to, samo ako 'oćeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
sto se tice tog emira sisica.........da postoji bilo koji nacin da mu pomognem ja bih!!!!!ali jedino sto od mene moze dobiti je postovanje......sto se tice ovog galada nemam rijeci!!!!

Moyes Banja, moyes ti to, samo ako 'oćeš.

sta hoces od mene??? da idem u sremsku mitrovicu???koji kreten!!!! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Bilo je tema o Emiru Sisicu, samo treba pogledati malo prethodne strane.

[Locked]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:12:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Emir Sisic
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.