Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 01:11:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko (ne) bi ratovao zbog Kosova  (Pročitano 2460 puta)
06. Jul 2007, 22:38:18
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N95
 Očuvanje Kosova u sastavu Srbije je na petom mestu bitnih stvari za građane Srbije, a većina ispitanika nije spremna na oružani sukob zbog Kosova. Ipak, određena manjina građana, pretežno domaćice i penzioneri, misle da bi zbog Kosova trebalo zaratiti sa Albancima i međunarodnom zajednicom.

Kako je pokazalo istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju, oko 59 odsto građana smatra da prioritet vlasti treba da bude ekonomski razvoj.

49 odsto da to treba da bude smanjenje nezaposlenosti, a 46 odsto da je to poboljšanje životnog standarda. Prema rezultatima, 26 odsto građana smatra da bi očuvanje Kosova u sastavu Srbije trebalo da bude prioritet.

Oko 70 odsto ispitanika nije spremno da uđe ni u kakav oružani sukob zbog Kosova, a 12 odsto, pretežno domaćice i penzioneri, smatra da bi trebalo ući u rat sa Albancima ili međunarodnom zajednicom.

Istovremeno, gotovo polovina anketiranih, 48 odsto, misli da bi se zbog Kosova trebalo odreći članstva u Evropskoj uniji, dok bi 39 odsto građana prekinulo diplomatske odnose sa zemljama koje priznaju nezavisnost Kosova.

Oko 33 odsto građana misli da bi u Srbiji mogla da izbije neka vrsta socijalno-ekonomskog konflikta, 22 odsto misli da bi moglo da dođe do konflikta zbog Kosova, a 13 odsto do političkog konflikta.

Četiri odsto ispitanika smatra da je izvestan konflikt povodom saradnje Srbije s Haškim sudom, a tri odsto da će doći do međunacionalnog sukoba.

Istraživanje je obavljeno od 9. do 17. juna na uzorku od 1677 ispitanika u Srbiji, bez Kosova.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=07&dd=06&nav_category=11&nav_id=254202

samo napred dede!!! pitam se sa cime cete da ratujete!
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Rat se vodi za zelenim stolom.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
@molc90
Ajd ne postuj ovde takva sranja... Cim sam dosao do onoga "Ipak, određena manjina građana, pretežno domaćice i penzioneri, misle da bi zbog Kosova trebalo zaratiti sa Albancima i međunarodnom zajednicom", znao sam da je sa U92.. Mislim da bi oko 1.5 milion bio za, ako ne i vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Poslednjistadijum je oruzani sukob.
Dotle valjada Srbija ima snage da politickim sredstvima obezbedi da Kosovo-kao sto je i Ustavu- bude sastavni deo Srbije.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne bi Glavitj i slicni, stvarno glupa tema....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Poslednjistadijum je oruzani sukob.
Dotle valjada Srbija ima snage da politickim sredstvima obezbedi da Kosovo-kao sto je i Ustavu- bude sastavni deo Srbije.

Imala bi da su oni koji zele to da urade u vladi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Са шиптарима да, са НАТО-ом не.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
tu je negde i moj stav, mada sumnjam da bi se NATO usudio da ponovo udari na srbiju, sad kad je Putin in charge... Govorim naravno o ratu kao odbrani teritorije, a ne kao egzordusu siptara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Pošto smo već jednom vrlo uspešno odbranili Kosovo, porazili NATO, sproveli međunarodne zakone, ko god hoće da ratuje nek se tera u Irak, ili Avganistan ako mu više leže bulke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Sto bi neko to radio? Oni se bore protiv svog okupatora, mi protiv svog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 01:11:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ratovao Kosova
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.