ma "bre" ja izadjem u grad u "moje selo" sa novim patikama .. vidi me pijani idiot i bude mu krivo i prebije me... dodju moji drugari i prebiju i njega i njegovu ekipu... e onda dodju nasi roditelji pa se i oni pobiju... pa to ode na sud.. pa sad "rodjaci" "postenje" "dugovi"... pa se celo selo pobije ... pobije i tako godinama... a ulice sela krvave.....
E nemoj vise da kupujes patike, majke ti... svi ce izginemo...
probao sam ja da idem bos, ali opet je bilo problema, seljaci bacaju svakavo djubre po ulici pa su mi tabani "bili u ranma" ... i opet ulice sela krvave... nema leka ... sem kad odemo da se makljamo sa ovima iz sela pored
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Čekaj, sad kao ja jedini znam da su Napoleon i Hitler bili prvi i drugi antihrist?
A otkud ti ideja da su Hitler i Napoleon bili antihristovi? To su plasirane neistine, koje su izisle iz nekog zabavnog casopisa, a ne iz dogmatskog ucenja. Cesto je Antihrist povezivan sa sirenjem zla na klasican diktatorski nacin, no to nema veze sa onim sto je zapisano u otkrovenju jovanovom, odakle inace i svet zna za Antihrista. Antihrist ce biti covek u kome ce se otelotvoriti sav duh proslih vremena u kojima je satana pokusavao da odvuce ljude od spasenja. Bice pre svega poznat u svetu pre nego sto se pokaze kao Antihrist. Oci pravoslavlja uce da ce on biti prvi predsednik UN. Znaci kada UN izabere predsednika po prvi put, to ce biti Antihrist. Posto ce biti uticajan i covek koji ce politicki povezivati ceo svet, izabrace Jerusalim za svoj grad i Solomonov hram kao svoj dvor. Jevreji ce misliti da je on mesija pa ce mu ciniti ustupke. Dakle drugi znak je obnova solomonovog hrama na Sionu u Jerusalimu. Po otkrovenju jovanovom antihristu ce se pokloniti svi narodi zemaljski. Jasno je da ce to biti zato sto ce se pokazati najpre u svetlom licu i tako obmanuti mnogo ljudi. Sta ce bit uzrok tome da mu se svi poklone verovatno to sto ce prethodnou svetu biti mnogo ratova, i gde ce se svi narodi naci u teskoj situaciji. Kao neko ko drzi svu svetsku politicku scenu antihrist ce i lako ukloniti te nemire na sta ce se mnogo ljudi upecati i tada ce ga mnogi prizanti i za boga. Treci znak i najvazniji znak je taj da ce u antihristovo vreme Enoh i Ilija, dva starozavetna proroka koja nisu videla smrt doci i propovedati jevandjelje svetu i tada ce ih antihrist ubiti, a oni ce vaskrsnuti nakon tri dana i onda ce nastati poslednja vremena.
Velike kalkulacije postoje oko antihrista.Ko bude ziveo u Hristu prepoznace ga.Ko ne, pricice mu.Iako se govori da ce ga se i neki Jevreji odreci kada vide zlo koje ce nositi u sebi.Inace Dostojevski je najbolje opisao situaciju pred antihristov dolazak.Takva vremena ljudi jos nisu doziveli.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.