Pozdrav svima. Da li neko moze da mi pomogne? U pitanju je domaca rok pesma, u njoj se u jednom delu spominje casa vode, nesto ako me secanje dobro sluzi casa vode ujutro. Spot je jednim delom na bini. To je sve cega se secam. Mislim da je pesma iz 90tih
Da li neko zna naziv instrumentala koji prethodi emisiji "Novosti dana" na Radio Beogradu 1 od 15:00 časova? Isti instrumental se emituje na pomenutoj radio stanici i u 18:00 časova. Hvala unapred.
The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!
Ubismo se drug i ja, stvar je isla na televiziji, kraj 90ih mozda pocetak 2000ih , kad je bilo aktuelno "Right here, right now" , pa "around the world" , pa "mr Oyzo" znaci iz tog perioda (cini mi se) Spot je da se riba kupa ili mozda sjedi na wc solji i BRIJE NOGE a bube ili vaskice neke su muskarci preruseni u neke smijesne kostime i oni bjeze od brijaca. Mene zvuk i glas (a mozda i lik iz grupe koji pjeva) podsjeca na Depeche Mode a daleko od toga da su oni... razbismo glave, sve varijante guglanja nisu pomogle