da li se neko seca spota koji je isao kao odjavna spica na nedeljnom popodnevu JRT (ex YU)sa početka '90-ih. . . devojka na plazi menja kupace kostime pokusavajuci da skrene paznju zgodnog tipa koji je ignorise. . . uz to je isla super muzika ali mislim da uopste nije muzika sa tog spota ,nego neka druga. . ako se iko seca,neka javi. . . HVALA
Ljudi zna li neko onu staru tehno pesmu ide nesto nak nak nake nak nak nake. . . ? Pomozite ubih se trazeci?
Da nije Yeke yeke??? Potrazi po netu, ne znam izvodjaca sada da ti kazem...
Treba mi naziv pesme iz reklame za grand aróma kafu. Vrti se na tv-u ovih dana. Ne mogu nigde da je nadjem, nema reklame na yt. Evo jos jednom ako neko moze meni da pomogne
-How do you call you're loverboy? -Come here loverboy... -And if he doesn't answer? -Oh loverboy... -And if he still doesn't answer? -I simply say...Baby, oh baby, my sweet baby, you're the one...
Jel moze neko da napise koja je pesma na reklami za uvod u anatomiju na b92... bas je cesto pustaju sad, spanska je pesma i pominje se nesto tipa la lala la mi korason..
Treba mi naziv pesme iz reklame za grand aróma kafu. Vrti se na tv-u ovih dana. Ne mogu nigde da je nadjem, nema reklame na yt. Evo jos jednom ako neko moze meni da pomogne
Да није неко гледао данас филм на Првом Зид смрти? Данас ћале гледао и тражи да му нађем ону познату страну песму из филма.. Ја неам појма ни како речи иду..
Sila Boga ne moli. Dno nema granice, uvek moze gore. Svi imaju pocetak kraja. Na pitanje ide odgovor. U zivotu uvek ima ono "ali". Papir trpi svasta. Nista vise a ni manje. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Svet je jedno globalno selo. Istorija se nastavlja, II deo. Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno. Vetar duva, sljive padaju. (Erozija vetra) ... Sini munjo, udri grome. (Elektricno praznjenje) CQ mod pesma